belch Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Elem, Glas in Brugges:po ovome bih prepoznala briž i da nisi napisao :)+1 za masivnuzavist
barrcode Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 opet - Briž teško da se ne nalazi na top listi, te mu kao takvom ovde nije mesto.
Mil@n Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 opet - Briž teško da se ne nalazi na top listi, te mu kao takvom ovde nije mesto.Ok, reportuj sve postove na tu temu. <_<
Skyhighatrist Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 opet - Briž teško da se ne nalazi na top listi, te mu kao takvom ovde nije mesto.Aj' definiši top listu, jebi ga...Sto gradova bi mi palo na pamet pre Briža, i to ako izostavim massive turizam destinacije poput Amsterdama, Barcelone i sl.
barrcode Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 ako je Briž najlepši grad u Belgiji, onda sigurno ne pada u ovu kategoriju.definicija liste bi inače bila: "gradovi koji u Michelin-ovim Guide Vert / Green Guide imaju manje od 2*, a imaju neki svoj šarm i vredi ih posetiti"
halloween Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Необично би ме занимало да ми објасниш разлику између Цинцара и Влаха. Успут, заборавио си Грке и Србе. А све што си о граду рекао стоји, и још више. Мада је и Кавала зајебана.Kavala je simpatican grad, ali samo ako ste u prolazu. Nije za letovanje, jer plaze u gradu nisu dobre. Ja sam u ovom hoteluhttp://www.tosca.gr/en/, 6 km od grada, koji ima svoju malu mirnu plazu na koju rado dolaze Grci vikendom. Sto pogodih i vreme i cenu i... i sve! Danas se ubih od setnje po gradu. Ako fotografije budu dobre, okacicu ih kad dodjem kuci.
Amelija Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Sto se Soluna tice Pogotovu ona pesacka zona koja izlazi na more kao i najbolji giros koji sam u zivotu pojeo. A Briž jeste lep (a rekla bih i poznat, no nebitno), mada ja lično mnogo bolje volem Gent i Leuven.
Lancia Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 (edited) Za japance. Gent je prava stvar.Samo kratko, zamalo da me zajebes (doduse i lose vreme) pa da ne vidim Briz. Iz ugla manijakalnog pesaka, Gent ne moze da se poredi sa vesticjim gradom.Osim uskog bajkovitog centra, koji je zaista vrlo male povrsine, Gent je apsolutna selendra. Mozda ga ti nosis u lepom secanju po jednom ili dva bara gde si dobro krkao ili pio, ali to je burazeru premalo u odnosu na kao rukom vezen Briz. Periferija i sire gradsko jezgro Genta je neplanski opkolilo staro jezgro grada i izgleda u najmanju ruku ko da se Obrenovac obrusio na Grimove zamkove. Glavna ulica koja ulazi u utvrdjenje je prava kilometarska turska bascarsija i prosto ostanes zabezeknut kad krocis u sasvim drugo zaista lepo okruzenje. Kanali nisu dobro odrzavani i uopste prljavstina je na sve strane. Prilicno losu sliku su upotpunili i glomazni radovi i restauracije na vise lokacija kao i katastrofalni pijacni dan petkom na glavnom trgu.Opaska za Japance ne stoji, turista ima ama bas iz svih delova sveta i skljocanje aparatima je jednostavan 'must' - jbg, covek stvarno ne zna sta bi pre fotografisao.Jedina prednost Genta je u mladim ljudima na ulicama, zbog silnih skola i univerziteta. Edited June 19, 2011 by Lancia
Buck Naked Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 (edited) Bergen definitivno, a ja bi dodao i Hamburg. I Grožnjan u Istri. Edited August 24, 2011 by Buck Naked
Reaktor Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ja bih dodao Šajkaš, ali već je na top listama.
Parsons Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 la korunja je meni super. mrzi me sad da elaboriram , bese jos neki furunas tamo (nek on pise koliko se odusevio), trebali smo cak i da se nadjemo...samo mi je bilo neobicno da niko u turist birou ne zna engleski :D
MancMellow Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 La Maddalena!Apsolutno, samo teško da to nije na listama...
Elmer Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Apsolutno, samo teško da to nije na listama...onda moze i Zabljak :)
Moća Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 la korunja je meni super. mrzi me sad da elaboriram , bese jos neki furunas tamo (nek on pise koliko se odusevio), trebali smo cak i da se nadjemo...samo mi je bilo neobicno da niko u turist birou ne zna engleski :DJa bio :) Bilo mi krivo sto sam kasno video tvoj PM :( a stvarno engleski im je katastrofa.
Recommended Posts