Jump to content

365(ne)lepihdana

Featured Replies

mene ovi lepi dani neodoljivo podsecaju na mirin dnevnik, njoj je bas bilo lepo uprkos svemu

Taj rad. A po ovim Botinim prolećnim teenage medijskim uradcima, izgleda da je i on krenuo tim putem. Miloje/Meken/Šaper ekipa dobila zadatak da uteruje optimizam naciji roze lopatom.

miloje je

Od 1. februara 2007. direktor je Sektora za online PR u agenciji McCann Erickson Public Relations.

Znam, zato sam to i napisao. Realno, upošljava se vrhunski kadar za prodaju magle.

...

Edited by morgana

• Author
stvari su jasnije

Edited by kim_philby

isuse...

мени, напротив, тек сад нису јасне!

Naravno, Varagić, još jedan iz plejade e-mrsomuda/konsultanata ničega i lorem ipsum generatora.

treba biti vrlo bezobrazan pa 2011. odsjecno pricati o ljudima bez posla kao o lumpenima

• Author
treba biti vrlo bezobrazan pa 2011. odsjecno pricati o ljudima bez posla kao o lumpenima
treba. na stranu sto je mozda bas i problem u srbiji lumpenizacija proletera da ne kazem radnicke klase.

svako može postati elita

Shvatite da ljudi koje optuzujete za neki “elitizam” imaju puno pravo ponasati se elitisticki jer su to zasluzili svojim radom
muka mi je
au laugh.gifhiperinflacija kao izgovor za neuspeh...do jaja. inace covek bi od marketinskog gurua ovakvog kalibra ocekivao makar elementarnu leksicku pismenost (proletArijat a ne proletErijat, no dobro)

Edited by Marko M. Dabovic

dobitnik zlatnog ivana kuzminovica za 2011.

koji je to idiotizam jbte. pali sve pred sobom. isuse.gifmaistore, napiši nešto, smiri me, opet naginjem na vasinu stranu... laugh.gif

Edited by Joshua