Jump to content
IGNORED

365(ne)lepihdana

kim_philby

Recommended Posts

Posted

mene ovi lepi dani neodoljivo podsecaju na mirin dnevnik, njoj je bas bilo lepo uprkos svemu

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• morgana

152

• Turnbull

137

• Аврам Гојић

120

• gospa buba

87

Posted

Taj rad. A po ovim Botinim prolećnim teenage medijskim uradcima, izgleda da je i on krenuo tim putem. Miloje/Meken/Šaper ekipa dobila zadatak da uteruje optimizam naciji roze lopatom.

Posted

miloje je

Od 1. februara 2007. direktor je Sektora za online PR u agenciji McCann Erickson Public Relations.
Posted

Znam, zato sam to i napisao. Realno, upošljava se vrhunski kadar za prodaju magle.

Posted (edited)

...

Edited by morgana
Posted

Naravno, Varagić, još jedan iz plejade e-mrsomuda/konsultanata ničega i lorem ipsum generatora.

Posted

treba biti vrlo bezobrazan pa 2011. odsjecno pricati o ljudima bez posla kao o lumpenima

Posted
treba biti vrlo bezobrazan pa 2011. odsjecno pricati o ljudima bez posla kao o lumpenima
treba. na stranu sto je mozda bas i problem u srbiji lumpenizacija proletera da ne kazem radnicke klase.
Posted

svako može postati elita

Shvatite da ljudi koje optuzujete za neki “elitizam” imaju puno pravo ponasati se elitisticki jer su to zasluzili svojim radom
muka mi je
Posted (edited)
au laugh.gifhiperinflacija kao izgovor za neuspeh...do jaja. inace covek bi od marketinskog gurua ovakvog kalibra ocekivao makar elementarnu leksicku pismenost (proletArijat a ne proletErijat, no dobro) Edited by Marko M. Dabovic
Posted

dobitnik zlatnog ivana kuzminovica za 2011.

Posted (edited)

koji je to idiotizam jbte. pali sve pred sobom. isuse.gifmaistore, napiši nešto, smiri me, opet naginjem na vasinu stranu... laugh.gif

Edited by Joshua