February 24, 201510 yr a, ako kliknes videces, da je to za accounting professionals koji rade kao controller / comptroller. ne znam nazive na srpskom, a izgleda ne znaju ni oni.
February 24, 201510 yr aaa. neki referenti. samo fensi -_- edip. mislim, kliknula sam ja, vidi se da im je mnogo lepo, imaju mushkatle i biciklove (i neke burice), ali nije bilo najjasnije zashto im je tako no dobro, moja radoznalost je sada srecna :D Edited February 24, 201510 yr by gospa buba
February 24, 201510 yr hoću da budem kontroling kouč :) i da možeš da naučiš ljude da rade ovo Edited February 24, 201510 yr by Lezilebovich
February 24, 201510 yr i da možeš da naučiš ljude da rade ovo juce sam bas mislio o tom filmu, 1 vrh, takve vise ne prave
February 25, 201510 yr Ne znam da li ste imali prilike ovo da vidite: Controlling magazin Ljubav je pokretač svega u životu. Ona nas podstiče da budemo bolji i da pomeramo granice. Tako je i nas, velike zaljubljenike u controlling, podstakla da pomerimo granice kreativnosti i da konstantno širimo controlling viziju. Ču, video.. jedan od big-džajat-hedova mi dao intervju za isti ... a shta je kontroling? to ti je plan i analiza u finansijama
February 25, 201510 yr Ču, video.. jedan od big-džajat-hedova mi dao intervju za isti ... to ti je plan i analiza u finansijama shvatam. ljubav je pokretach plana i analize u finansijama. reche djavo i sede u koprive ^_^
February 26, 201510 yr 300 CONTROLLERA I FINANSIJSKIH DIREKTORA NA JEDNOM MESTU “Spartanci, spremite se za slavu!” Kralj Leonida je poveo 300 Spartanaca u večnu slavu. Njihova hrabrost inspiriše i posle 2.500 godina. Ja nisam Kralj Leonida, a nisam ni zgodan kao Džerard Batler sa slike. Ja sam samo strastveni zaljubljenik u controlling. 20.5.2014.godine organizujem 2.ICV Kongres controllera. Beograd, Hotel Crowne Plaza. 300 controllera i finansijskih direktora na jednom mestu. Koje su ovo bahanlije bile :)
February 26, 201510 yr Meni je jednom contoller ispricao vic: -Koje su poslednje reci controller-a? - Slozimo se!