rajka Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 a, ako kliknes videces, da je to za accounting professionals koji rade kao controller / comptroller. ne znam nazive na srpskom, a izgleda ne znaju ni oni.
gospa buba Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 (edited) aaa. neki referenti. samo fensi -_- edip. mislim, kliknula sam ja, vidi se da im je mnogo lepo, imaju mushkatle i biciklove (i neke burice), ali nije bilo najjasnije zashto im je tako no dobro, moja radoznalost je sada srecna :D Edited February 24, 2015 by gospa buba
Lezilebovich Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 (edited) hoću da budem kontroling kouč :) i da možeš da naučiš ljude da rade ovo Edited February 24, 2015 by Lezilebovich
ToniAdams Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 i da možeš da naučiš ljude da rade ovo juce sam bas mislio o tom filmu, 1 vrh, takve vise ne prave
eye of the beholder Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Ne znam da li ste imali prilike ovo da vidite: Controlling magazin Ljubav je pokretač svega u životu. Ona nas podstiče da budemo bolji i da pomeramo granice. Tako je i nas, velike zaljubljenike u controlling, podstakla da pomerimo granice kreativnosti i da konstantno širimo controlling viziju. Ču, video.. jedan od big-džajat-hedova mi dao intervju za isti ... a shta je kontroling? to ti je plan i analiza u finansijama
gospa buba Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Ču, video.. jedan od big-džajat-hedova mi dao intervju za isti ... to ti je plan i analiza u finansijama shvatam. ljubav je pokretach plana i analize u finansijama. reche djavo i sede u koprive ^_^
Takeshi Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 pa sta ce im magazin?! ne mogu da ekselisu bez controlling lajfstajla?
ToniAdams Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 pa da se lakse identifikuju. a vidis da ima svasta, vina, kola, gole zene
vladavsnarod Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 300 CONTROLLERA I FINANSIJSKIH DIREKTORA NA JEDNOM MESTU “Spartanci, spremite se za slavu!” Kralj Leonida je poveo 300 Spartanaca u večnu slavu. Njihova hrabrost inspiriše i posle 2.500 godina. Ja nisam Kralj Leonida, a nisam ni zgodan kao Džerard Batler sa slike. Ja sam samo strastveni zaljubljenik u controlling. 20.5.2014.godine organizujem 2.ICV Kongres controllera. Beograd, Hotel Crowne Plaza. 300 controllera i finansijskih direktora na jednom mestu. Koje su ovo bahanlije bile :)
vladavsnarod Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Meni je jednom contoller ispricao vic: -Koje su poslednje reci controller-a? - Slozimo se!
MancMellow Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Jasno. Lepše je pevušiti sa vlasnikom i obezbeđenjem "diskoteke".
malkin Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 on da se slučajno nađe na antifa skupu, odma bi ko Grunf ruku podigao.
Recommended Posts