braca Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 pa mislim, osim u kaubojskim filmovima gde se zakopavaju na rancu, da to nigde nije dozvoljeno... i ne treba, po meni, ni da se pravi biznis od toga... sta je sledece, privatni zatvori?
morgana Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 (edited) braco, kao sto sam ti napisala, guglaj, dozvoljeno je itekako, i u americi i u evropi, i nije nista cudno na stranu sto je mracan biznis Edited February 24, 2015 by morgana
nera Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 pa mislim, osim u kaubojskim filmovima gde se zakopavaju na rancu, da to nigde nije dozvoljeno... i ne treba, po meni, ni da se pravi biznis od toga... sta je sledece, privatni zatvori? Neka me neko ispravi ako gresim ali privatni zatvori postoje ponegde. Za groblja ima svakakvih resenja sirom planete, neki ljudi drze urne svojih najblizih po kucama, negde se sahranjuju sto kazes na porodicnom imanju (bilo nekad i kod nas).
braca Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 u mom selu nije dozvoljeno da se od toga pravi biznis, mozes se jedino pod striktno definisanim uslovima upokojiti na svom imanju ako dobijes odgovarajuce dozvole od nadleznih, koji su duzni da provere uslove...
braca Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 (edited) Neka me neko ispravi ako gresim ali privatni zatvori postoje ponegde. Za groblja ima svakakvih resenja sirom planete, neki ljudi drze urne svojih najblizih po kucama, negde se sahranjuju sto kazes na porodicnom imanju (bilo nekad i kod nas). privatni zatvori postoje, u Americi direktna posledica tog sistema je da su USA danas zemlja sa najvise zatvorenika po broju stanovnika... daleko iznad svih "nedemokratskih" zemalja poput Kine, Severne Koreje (!!) i ostalih... privatni zatvori su jedna od vecih americkih sramota Edited February 24, 2015 by braca
morgana Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 (edited) ^^u britaniji recimo jeste, i u americi, da ne trazim sad pojedinacno za svaku zemlju. kad razmislim, nisam iznenadjena sto u francuskoj nije dozvoljeno. ne mozemo uporedjivati zatvore sa grobljima, ne donose iste sistemske aberacije Edited February 24, 2015 by morgana
Shan Jan Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 self-growth with business culture empowerment ^_^
Lrd Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Brate, moram da izmislim nesto ovakvo da uzmem pare naivnima :D Jao, ne staj mi na muku. Ja imam skoro potpuno spreman spektar za, sad, da li "ordinaciju", da l' "studio" ili najpre "atelje" - astrologija, numerologija, hiromantija + life coaching. Ove prve tri stvari savršeno dobro "znam" da nikad nije bilo nezadovoljnih po žurkama kad se zapijem, tako da verujem da bih sasvim lepo mogao da zarađujem po Srbiji, jer ima ljudi koji su neviđeno povodljivi. A lajf koučing za savremene ljude koji gledaju u budućnost, to mi je još lakše od gledanja u dlan. Al' me jebe taj moral pa ne mogu. :(
nera Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 privatni zatvori postoje, u Americi direktna posledica tog sistema je da su USA danas zemlja sa najvise zatvorenika po broju stanovnika... daleko iznad svih "nedemokratskih" zemalja poput Kine, Severne Koreje (!!) i ostalih... privatni zatvori su jedna od vecih americkih sramota Ne sporim, samo rekoh da mislim da postoje. Ali, sto kaze Morgana, nisu mi groblja u istoj kategoriji sa zatvorima. U Srbiji bih recimo pozdravila inicijativu za spomenuto groblje za kucne ljubimce. Trenutna situacija je ili da zoves zoo higijenu ili kako se vec zovu da odnesu i spale ili da krisom sahranjujes ljubimca negde, da te niko ne vidi jer je zabranjeno.
Miralem Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 jedan tako nije hteo da plati komunalno da mu spale psa, nego ga je odneo na nekakvo indijansko staro groblje da ga u sahrani za dz al je ovaj posle ustao iz groba i poceo da pravi sranja.
Joshua Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Ne znam da li ste imali prilike ovo da vidite: Controlling magazin Ljubav je pokretač svega u životu. Ona nas podstiče da budemo bolji i da pomeramo granice. Tako je i nas, velike zaljubljenike u controlling, podstakla da pomerimo granice kreativnosti i da konstantno širimo controlling viziju. super im je naziv magazina inače, ako išta uspe da mi ogadi vino en general, to će biti način na koji ga rabi naša novokomponovana korporativna gologuzija i aspiranti.
nera Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 a shta je kontroling? molim vas, ne kontroling nego controlling -_- u drugom broju casopisa se predstavljaju vaskoliki controlleri pa bi se odatle mozda moglo shvatit sta su oni zapravo.
Recommended Posts