Jump to content
IGNORED

Domaća vina (Srbija i ex-Yu)

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

pa, stavili mi soli na rep, te sam napeta i spremna za defanzivu! jos sve na suvo! :lol:

cekaj me, idem i ja, nece ovo na dobro da izadje, trazila je i crveni album.... :Hail:
evo, ja cu da ti pricuvam one flase dok bezis, da se ne sapletes i polupas ih :inn: Edited by Cruella De Ville
Posted
Nista, menjamo plan. Dolazim na pijanku, a posle mozes da ides -_-
kao 1 iznenada penzinisanom tetrebu, savetovala bih ti nista vise od blagog gemisteka -_-
O flasama jos samo ti pricas.
pa od flasa je sve i krenulo, sa njima ce i da se zavrsi. ako sretnes bantjanina, povedi i njega, ali nemoj da krene praznih ruku :rolleyes:
Posted

dobro, mislim da imamo jezgro lajnapa za sledeci vajn tejsting! kruela ce samo morati da povede drugarice dropljice da bi host & tetrebcici mogli da vezbaju dok ona i ja nasamo budemo slusali crveni album, mirisali karanfil i ocenjivali prokupac;)

Posted
dobro, mislim da imamo jezgro lajnapa za sledeci vajn tejsting! kruela ce samo morati da povede drugarice dropljice da bi host & tetrebcici mogli da vezbaju dok ona i ja nasamo budemo slusali crveni album, mirisali karanfil i ocenjivali prokupac;)
Vidim da vise nismo na antibioticima, cim se razbacujemo CARIGRADOM
Posted
Vidim da vise nismo na antibioticima, cim se razbacujemo CARIGRADOM
pazi stvarno - a ni ovi srpski antibiotici nisu vise ko nekad, vidis da imaju dosta jako psiho dejstvo!
Posted

ovo je toliko neozbiljno, da zaista moz da se desi da vam dovedem drugarice, kojima bih tim povodom samo napomenula da se opuste i ponasaju prirodno. sto bi realno bio 1 brutalan kraj kako vajn tejstinga, tako i tetrebisanja :naughty: slozicete se da to ne bi bilo u redu s obzirom na one plemenite flase koje vataju prasinu u iscekivanju moje nezne ruke pomocu koje bi nanovi zablistale :D хихихи...

Posted (edited)
definisi "prirodno" :)
samo da budu ono sto jesu :rolleyes:inace ih umoljavam da uvuku ocnjake kad nekud krenemo :lol: btw. nije meni degustacija aktivnost za sire drustvo, do dvoje je prava mera ^_^ kahm. odjavljujem se privremeno, jer cu se prepustiti fantaziranju o degustaciji onog carigrada kojim mi se ovde dusmanski mase pred nosicem -_- Edited by Cruella De Ville
Posted

samo ti odmori napacenu dusu - treba preziveti sve ovo, znam :)

Posted

Pozdrav svima! Ovaj topik mi je privukao paznju pa sam se morao registrovati. Licno, mnogo vise konzumiram strana vina pa je ovo sjajno mesto da se vratim u kolosek domacih vina koja, iskreno, vrlo slabo kupujem usled ocajnog odnosa cena-kvalitet (cast izuzecima). Nadam se da cu vam biti od pomoci kao sto sve vi vec meni. U ponedeljak i utorak je bio skup someliera srbije u grand kazinu i mogla su se videti par vrlo interesantnih domacih vina malih vinara kojima je 2007 bila prva berba. Pored njih su bili prisutni i Radovanovic, WOW, Aleksandrovic (Jelic je izostao ali ce verovatno biti u hayatu sredinom decembra). Istakao bih Villa vinum, Trstenik, vrlo ujednacena bela kupaza i cabernet sauvignon koji bi bio sjajan da je bio makar 3 meseca u bariku... Mackov podrum je izbacio Portugizer, mlado vino, mislim da je to jedini proizvodjac tog vina i vrlo je zanimljivo i mislim da treba probati; video sam da su neki drugari dali pozitivne ocene belih vina pomenutog podruma ali meni su bila vrlo napadna, sa ostrim kiselinama i apsolutno neujednacena.Toliko od mene za sada!

Posted (edited)

lele, bolje da sam cutao.gazzo :Hail: e tako se skida riba. a jos koliko juce je mene pitala sta imam od ploca.ja moram da cutim, sta se prsim kad mi je mali.mislim, vinski podrum u odnosu na tvoj

Edited by banatjanin
Posted
Radovanovic
kaberne sovinjon barik uvek, a osmeh mi je nabacio i onaj sardone, dal bese selekcija. dakle, za radovanovica od moi :heart:
WOW, Aleksandrovic (Jelic je izostao ali ce verovatno biti u hayatu sredinom decembra). Istakao bih Villa vinum, Trstenik------ cabernet sauvignon koji bi bio sjajan da je bio makar 3 meseca u bariku...
dobar je i ovakav kakav je, a verujem da ima mogucnosti da bude jos bolji :)
Mackov podrum je izbacio Portugizer
ovo i mene veoma zanima, nadam se da cu ga i probati.
ja moram da cutim, sta se prsim kad mi je mali.mislim, vinski podrum u odnosu na tvoj
budi bez brige, ja vesto i iz malog izvlacim potencijal cool.gif eto recimo taj tvoj, mozda jeste mali, ali vec znamo da sadrzi bar 1 flasu koja bi me maksimalno zadovoljila, a inace sam skromna i nezahtevna :rolleyes:
Posted

pisem vam ovo, a ruka mi podrhtava, dok sam glas potpuno izgubila....img0271aku3.jpgimg0272akm0.jpg zapravo je ovako, oprostite mi, ipak sam dozivela veliko uzbudjenje:img0273awp4.jpgprva i druga pratilja su mu 2 prokupca iz `98. odoh da drmnem 1 nitroglicerin i da malo duboko disem, pa cu da vam se obratim, ako uspem da nadjem reci. do tada, neka slike govoremr4706xe2.gif

Posted

E jbg bas, zene pogibose da muskarce odvoje od flase, a ti od toga napravi simbol muskosti... :blink: evo ja cu ozbiljno i ubrzano poceti da formiram kolekciju, da bih mogao da se zenim, jel vidim da to ispade odlican miraz :) Moracu ja da pretresem svoje vlazne podrumske prostorije, valjda se etikete nisu dezintegrisale da su neprepoznatljive za slikanje, pa da izbacim neko vino sa Kosova iz proslog veka. :s_w: ili neku extra raritetnu industrijsku etiketu koje vise nema u opticaju kao i novcanice sa 13 nula.

Posted
E jbg bas, zene pogibose da muskarce odvoje od flase, a ti od toga napravi simbol muskosti... :blink: evo ja cu ozbiljno i ubrzano poceti da formiram kolekciju, da bih mogao da se zenim, jel vidim da to ispade odlican miraz :) Moracu ja da pretresem svoje vlazne podrumske prostorije, valjda se etikete nisu dezintegrisale da su neprepoznatljive za slikanje, pa da izbacim neko vino sa Kosova iz proslog veka. :s_w: ili neku extra raritetnu industrijsku etiketu koje vise nema u opticaju kao i novcanice sa 13 nula.
vidi ga, vadisa! :D pa nije valjda da dosad nisi znao koji su siboli muskosti :unsure: ajde ovi ovde, sto ga stalno shilje i prete u prazno, a sad ih nema; ocekujem da su sisli u svoje male i malo vece podrume sa sikircetom i panjem-nije da ih ne razumem :wicked: aj javi sta si isceprkao iz podrumeske memle, posle ovoga sam na sve spremna. valjda :D pa da te mozda i zenimo, gazza ce da obezbedi muziku & cvetje, a ja se nudim da drzim svetju na vencanju :rolleyes: btw. evo, da ovom prilikom, sad kad sam se malko smirila, izjavim da sam spremna da budem robinja onome ko potegne neku ozbiljnu buteljku u mom smeru. spremna sam da (pro)dam i dusu & telo, u paketu. -_- gledam ovaj carigrad i ne verujem ocima :mellow: