April 29, 20213 yr Dakle da ponovim :Scena u hipermarketu, na delu sa vinima, ja rolam forum ili neki podsetnik gde sam c\p banatjaninove savete.Žena pita:Šta radiš to?Aha forum, pa i ja pitam svašta...[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4].... Shiit has hit the fan!
April 29, 20213 yr 25 minutes ago, maheem said: Uzmeš 365 Merlot, nije domaći al je dobar za cvaki dan. Oko 400 kinti. sad si me podsetio, za taj novac, Rubin Merlo, onaj sa plavo - crnom etiketom, mislim da je 2017. vrlo dobro. (ne eksperimentišite sa kaberneom iz iste serije, sav je ukuvan)
April 29, 20213 yr Treba mi vino koje.. -Kosta do somica za flajku -Mozes popiti celu flajku uvece a da si izjutra bez posledica po glavu i probavni trakt. Ako postoji, rad sam degustirati.
April 29, 20213 yr sam da popijes celu flajku? jbte od kad nisam popila toliko vina ...sad mi i dve case puno..
April 29, 20213 yr Hvala ljudi, uzela ja jutros Tri crvene kozeeee jeeeeeeeOdavno zelim da ga probam, a vidim da je merlot.Moram sve te vase preporuke da sacuvam.
April 29, 20213 yr 52 minutes ago, SNARC said: Treba mi vino koje.. -Kosta do somica za flajku -Mozes popiti celu flajku uvece a da si izjutra bez posledica po glavu i probavni trakt. Ako postoji, rad sam degustirati. Recimo Jovićev Vranac potrkanjski, sasvim dobro, od radnje do radnje između 860 i 960.
April 29, 20213 yr 3 hours ago, nisam ja said: a šta je cela flajka, četiri čaše? ne znam, pitam za druga... jedna krigla, bedak
April 29, 20213 yr 7 hours ago, ivy said: sam da popijes celu flajku? jbte od kad nisam popila toliko vina ...sad mi i dve case puno.. Pa sad..ja sam iz vinogradarskog kraja, kod nas se spricer pije na metar. Tuklo se toga mnogo, mnogo vise, jednom prilikom nam se i Bora Djordjevic cudio..ali se ostarilo sad. Mora da se pazi 7 hours ago, ajgor said: Recimo Jovićev Vranac potrkanjski, sasvim dobro, od radnje do radnje između 860 i 960. Hvala, uzecu u obzir
April 30, 20213 yr 10 hours ago, SNARC said: Pa sad..ja sam iz vinogradarskog kraja, kod nas se spricer pije na metar. Tuklo se toga mnogo, mnogo vise, jednom prilikom nam se i Bora Djordjevic cudio..ali se ostarilo sad. Mora da se pazi Hvala, uzecu u obzir To što su uradili sa tradicijom vašeg kraja i vinarijom je da sedneš, plačeš i čupaš kosu
April 30, 20213 yr 38 minutes ago, banatjanin said: To što su uradili sa tradicijom vašeg kraja i vinarijom je da sedneš, plačeš i čupaš kosu Kao i svuda gde se pojavi srpski vid komercijalizacije i kapitalizma. Ako nista drugo, bar imamo secanja na neka bolja vremena. Riziling je, doduse, jednako katastrofalan
September 16, 20213 yr ^ nemam prepruku za vino iz rinfuze, ali imam preporuku za bijelo vino iz flase :-) Ivanoviceva Tamjanika. Uzeo na preporuku konobara u jednom restoranu u Zemunu, i toliko bio odusevljen da sam odmah pri povratku kuci uzeo 12 flasa. Prodaje se ovde u jednom od najvecih lanaca alkohonih pica za $14 (nesto manje je kad se uzima na vise), sto nije preterano. Interesatno je da nijeda od dvije vinoteke u Srbiji u kojima sam ga trazio nije imalo njihovu tamjaniku, ali je zato imaju u obliznjoj radnji u Americi . Inace, vino ima bas neki kasno-ljetni ugodjaj: dosta jaka aroma zove i blaga vanila, sa zdravom bojom maslinovog ulja.
September 16, 20213 yr 1 minute ago, Peter Fan said: ^ nemam prepruku za vino iz rinfuze, ali imam preporuku za bijelo vino iz flase :-) Ivanoviceva Tamjanika. Uzeo na preporuku konobara u jednom restoranu u Zemunu, i toliko bio odusevljen da sam odmah pri povratku kuci uzeo 12 flasa. Prodaje se ovde u jednom od najvecih lanaca alkohonih pica za $14 (nesto manje je kad se uzima na vise), sto nije preterano. Interesatno je da nijeda od dvije vinoteke u Srbiji u kojima sam ga trazio nije imalo njihovu tamjaniku, ali je zato imaju u obliznjoj radnji u Americi . Inace, vino ima bas neki kasno-ljetni ugodjaj: dosta jaka aroma zove i blaga vanila, sa zdravom bojom maslinovog ulja. Ahahaha +1 Letos uzeo flajku i baš mi se svidelo. Posle bilo na sniženju u marketu pa sam uzeo brdo. Brzo se popilo