I*m with the pilots Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 Mozete li mi preporuciti neka nasa bela vina koja bih odnela osobi koja najvise voli ona bela vina sa Rajne? To su valjda neka jaca vina koliko sam razumela. Moze i neko koje nije belo a koje bi islo uz ukus (znate kao kada neko voli Krusovice tamno pivo pa vi kazete "e probaj onda ovo...") //Pojma nemam o vinima Dodatno sto moram da potrazim na beogradskom aerodromu, nadam se da imaju tamo neki valjan izbor, no to cu saznati kada dodjem do nekih imena..
kenta Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 Najsrpskije :) vino je Ivanovićev prokupac, ja to obično nosim strancima na poklon, jedino što je crveno.
aram Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 Npr. Morava Despotika, Babaroga Bjelica ili Mataljeva Terasa... Mada, +1 za Ivanovicev Prokupac
Đipalo Junuz Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Vinoznanci, završila se godina, šta od domaćih vina koja su izašla na tržište tokom 2017. predlažete laicima da probaju?
kenta Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 (edited) On 1/7/2018 at 8:18 AM, Đipalo Junuz said: Vinoznanci, završila se godina, šta od domaćih vina koja su izašla na tržište tokom 2017. predlažete laicima da probaju? Doja prokupac 2015. Edited January 8, 2018 by kenta
aram Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Dolazi li neko od naših vinara na sajam u Diseldorf?
hazard Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 On 4/10/2017 at 3:04 PM, I*m with the pilots said: Mozete li mi preporuciti neka nasa bela vina koja bih odnela osobi koja najvise voli ona bela vina sa Rajne? To su valjda neka jaca vina koliko sam razumela. Moze i neko koje nije belo a koje bi islo uz ukus (znate kao kada neko voli Krusovice tamno pivo pa vi kazete "e probaj onda ovo...") //Pojma nemam o vinima Dodatno sto moram da potrazim na beogradskom aerodromu, nadam se da imaju tamo neki valjan izbor, no to cu saznati kada dodjem do nekih imena.. Znam da ti sada malo znači ali samo sam hteo da napišem da Radovanović Rajnski rizling k i d a
I*m with the pilots Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 1 hour ago, hazard said: Znam da ti sada malo znači ali samo sam hteo da napišem da Radovanović Rajnski rizling k i d a Dodacu na spisak, stoji mi i dalje u telefonu Uzeli smo tad neki Rajnski rizling, ali ne secam se koji (mozda i taj) - nisu imali bas neki veliki izbor na nasem aerodromu. Nisam dobila povratnu informaciju jos uvek, da li je bilo dobro ili ne - ne znam da li da navaljujem da pitam, posto je bio deo poklona
kepa Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 On 1/8/2018 at 3:47 PM, aram said: Dolazi li neko od naših vinara na sajam u Diseldorf? Budimir, Toplicki, Zvonko Bogdan, Boza, Despotika, Lastar, Aleksicke, Erdevik, Rubin i standardno Zaric rakije. Verovatno ce i Doja, bili su prosle godine sa Toplickim. Konacno je Srbima doslo iz dupeta u glavu pa se organizovali za ProWein.
Frank Pembleton Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Kakva je ta Krajinska Vinarija Negotin? Dobio neki kabernet sovinjonJel da pijem ili da prosledim dalje?...shiit has hit the fan....
banatjanin Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 da nije Krajinska vinarska zadruga? bordo etiketa sa belom siluetom grozda?
Frank Pembleton Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Jesu oni, etiketa je drugačija, nešto je kao posebna varijanta za NG rađena...shiit has hit the fan....
aram Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 ja to jednom probo, meni bilo sasvim pristojno...
Recommended Posts