kud u maglu Simoviću Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 hipster u pokušajuako imaš mogućnost da ti neko dopremi onda je ovo must have Link to comment
Vapad Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 @gazza1: EP-M1 nema blic. A cena je kao E-PL1, koji ima blic... ovde - samo spor fokus i ne baš najsjajniji low light, za E-PL1. EP-M1 - vele ima brz autofokus, ali ne znam da li je dobar pri slabom osvetljenju, i vele da je zakukuljen zamumuljen, i da sam moraš da rotiraš slike (u ovo digitalno doba)... Samo da jeste jeftin, jeste. Link to comment
Vapad Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Dodatak, izgleda da E-PM1 ima dodatni blic u pakovanju, najčešće. Tako, da se ispravim. Uz to da se i pohvalim kada sam već tu. Kupio samsung WB750, a WB500 poslao na servis.Izašao me 135e preko amazon.de, samo što sam ga poslao ortaku pa mi ga je on doneo.Sada više nisu metalni, sve plastika, 18x optika, nešto slabija baterija, ali brzi cmos senzor, panorame i sve to. Ok fotkić za te pare. Link to comment
Аврам Гојић Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 rekoh, ako se ceka nesto epohalno tipa prelazak na full format u ovom rangu sony RX1, full frame compact :ohmy:cijena prava sitnica, 2.800 doloresakontam da ce za godinu dana FFC kamere kostati ispod hiljadukakva frka na trzistu, ugazice jadne DSLR-ove nacisto Link to comment
Vapad Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Nikon D600 je isto ful frame Canon Eos 6D takođe, sony SLT-A99, lepo vreme dolazi. Link to comment
Ros Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 ja se ostrim na nikon d3200. ima li nekog sa iskustvom?mnogo sam blize posle gledanja ovog lika:http://www.youtube.com/watch?v=F_2Si9_MBs0&feature=related Link to comment
Aion Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 ja se ostrim na d600, samo da resim da ponovo pocnem da fotkam. Link to comment
3opge Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 nisi faca ako ne napravis aparat od dasaka i da ima sto veci meh i 3 noge. plus magarence da ti to nosi, tako je Isus slikao. Link to comment
zorglub Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Ne znam kako je u Frankfurtu, ali u BG je filmsko stanje sranje. Gledaj recenzije bezogledalaca i pripadajućih palačinaka. Znam da je Samsungova 30-ica nešto mnogo dobro, za ostale stvarno nemam pojma. Link to comment
Pikoleta Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Posto odavno nisam opaljivao filmskigeek moment # :s_d:is that a pocket in your pocket or u r just wearing cargo shorts, tuzno uzdahnuse pikolete svih zemaljapsza pravog hipstera samo lomo Link to comment
Hippie Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 ima li neko iskustva sa Mamiya RZ67 medium format? i ak ima, utisci.. ? Link to comment
Aion Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Nemam iskustva, ali sam radoznao zasto te to cudo uopste zanima? Link to comment
kapetanm Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Mislim da je neko na forumu bio vlasnik takvog aparata neko vreme, ali ne sećam se ko. Link to comment
Hippie Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 pa tela bi da se bavim profesijonalno fotografijom.... kaaao.... misim, kad budem imala vremena..... misim, skupila sam neke parice za neko fino fotoapart-cudovistance, a ovo svi hipsteri hvale :D Link to comment
Recommended Posts