Joshua Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 +1 za Intervju. očekivala lejmericu i glupotinju punu dick & fart džoukova, ali ovo je stvarno prejadno.u rangu onog morona sendlera i onog drugog buljavog i frćkavog idiota što priča sa životinjama a niije doktor dulitl. baš bulevar od filma. i uopšte mi nije jasno što internet toliko voli franka, ovog džonu džonasa i onog trećeg mentola iz vuka sa volstrita. pih. ko pogleda ovaj film ne zaslužuje da ima slobodnog vremena. u tu grupu i sebe uključujem.
Hippie Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 (edited) ja Franka mlogo volem iz 127 Hours..... ali kao komicara ne bas.. tj nije moj tip komicara Edited January 2, 2015 by Hippie
topuzina Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Bravo, Joshua. Upravo sve to. Meni je ovaj film pokazao koliko J. Franco u stvari ne glumi, ili makar ovde to ne čini, već samo biva prenaglašenim əbnakšs sobom. Žao mi što je Seth Rogen do guše u ovome, jer može on i bolje.
Molder Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 American Heist Užas! Ni slučajno ne gledati! Kliše do klišea!
Dionysos Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 амерички снајпер, ово је отприлике исти филм само у краћем облику
katamaran Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Rece to i Set Rogen pa su hteli da ga pojedu http://www.dailymail.co.uk/news/article-2917017/Seth-Rogen-hits-blockbuster-American-Sniper-likening-Nazi-propaganda-film.html
Dionysos Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 такође и лик је доказани лажов - http://mpmacting.com/blog/2014/7/19/truth-justice-and-the-curious-case-of-chris-kyle
Valk Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Odgledala večeras Dracula untold i ne mogu da dođem sebi koliko je to 1 SRANJE od filma. U šoku sam.
pacey defender Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 The Family (2013). Kakva glupost. Glumačka postava je (bila) obećavajuća: De Niro, Michelle Pfeiffer, Tommy Lee Jones. Kad ono - 1 veliko sranje. Uglavnom se ništa ne dešava. A kada se dešava, bolje da se ne dešava.
Miralem Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 cekaj, ti jos nisi provalio da de niro u poslednjih 15ak godina glumi iskljucivo u djubre filmovima?
Ajant23 Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Naprotiv, De Niro je jedan od pouzdanijih glumaca za komedije u Holivudu u ovoj deceniji...
Miralem Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 da, sit se ismejah na njegove komedije. drzim se za stomacinu i valjam po podu.
Ajant23 Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Meni su draži Peter Segal, Nancy Meyers i David O'Russell nego idiotska tupljenja polukanadskih feministkinja i filizofa i kreveljenje ala Will Ferrell, tebi nisu... Inako mi se komedije mahom svode na Francusku ovih godina...
ToniAdams Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 brate sestro ima mira sorvino. meni to dovoljno.
Recommended Posts