Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

Nema teorije da Deneris ne zagine na porođaju. 

Desiće se nekakvi kao šokovi i kvazi neočekivanost da se ljudi iznenade i govore 'Ajde?' kao Bili Piton.

To je sve isto, šta god da smisle.

Jedino pravo iznenadjenje bi bilo da se ništa ne desi.

I svi da se vole i ljube na kraju   :hihi:

21 minutes ago, Bujodrag said:

Desiće se nekakvi kao šokovi i kvazi neočekivanost da se ljudi iznenade i govore 'Ajde?' kao Bili Piton.

To je sve isto, šta god da smisle.

Jedino pravo iznenadjenje bi bilo da se ništa ne desi.

I svi da se vole i ljube na kraju   :hihi:

Као у Детективу ове сезоне.

Него хоћемо ли да се пресвлачимо?

O, pa ovo je za 10 dana... :ohmy:

8 minutes ago, porucnik vasic said:

(....)

To je verovatno citat ili parafraza nečeg što ne poznajem.

5 minutes ago, porucnik vasic said:

Hoćete, ti i Mau Dau i niko više. Ovo je sad forum 1 dostojanstvenog, ozbiljnog damstva i gospodstva, nema mesta vašoj infantilnom ludiranju :nobles: 

Dakle bugger that, mene bi samo CLEGANEBOWL mogao da privoli. 

75mm1nfim7q21.jpg

1 hour ago, theanswer said:

Nema teorije da Deneris ne zagine na porođaju. 

Vidi ovog što se pravi pametan, a kačio nam sve spoilere do kraja :D Imaš tako neko insajdersko predviđanje i za Democratic primary, da uzmem pare?

1 hour ago, Valkyrie said:

I Džejmijeva zlatna ruka je u snegu. 

Teaser je ovo, ne trailer, može da bude al ne mora da znači. 

Jon Snow preživljava 100%, mislim kad je mogla cela Boltonova konjica da prođe kroz njega i da ga ne okrzne onda jebiga. 

Preživljavaju Tyrion, Sansica, discount Sam Gamgee... i to je valjda to, svi ostali bitni kaput. Spoiler alert.

Pa jebemu kacio sam samo prvu epizodu, dalje od toga nista vise se ne zna tako da je ovo samo moje predvidjanje :)

46 minutes ago, Weenie Pooh said:

Preživljavaju Tyrion, Sansica, discount Sam Gamgee... i to je valjda to, svi ostali bitni kaput. Spoiler alert.

Pa Sem nema razloga da ne preživi jer će naći već neku ostavu sa pršutama u Winterfellu da se tamo zavuče sa Gili i malim Semom.

Biće zanimljiv susret Sanse i Tiriona, možda reše da daju šansu svom kukavnom braku.

Za preživljavanje tipujem: Džon, Arja, Bran, Sansa, Tirion, Deneris*, Hound (he's fucking indestructible), Jara/Theon, Edmur zaboravljeni u tamnici Freja. 

Edited by Valkyrie

Ja hoću happy end! 

17 minutes ago, Bujodrag said:

Ja hoću happy end! 

Сваки крај овог мучења биће такав.

Ne, ne, ne.

Hoću neki Kazablanka style happy end.

Kazablanka imala happy end [emoji848][emoji848]

Pa savršen je. Svi pravi zlikovci su ubiveni. Bogart je konačno prihvatio odlazak Ingrid i zgotivio se s onim pandurom uz čuvenu rečenicu.

Svi se vole i ljube. Šta'š bolje?

Pa kakav happy end kada na kraju, sto bi rekla moja baba razocaranao kada se to desi "i ne uzeses se : ( "

2 hours ago, theanswer said:

Pa jebemu kacio sam samo prvu epizodu, dalje od toga nista vise se ne zna tako da je ovo samo moje predvidjanje :)

Gde se ne zna, izašao je početkom prošle sezone preprič za sve epizode do kraja - do sada su sve pogodili u detalj, tako da nema razloga za sumnju da će i ostalo.

Bio sam ubeđen da si ti to ovde kačio, ali eto, možda je ipak bio neko drugi a tebi se stvarno ukazalo porođajno preminuće..