Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

I meni je žica na pameti kad god gledam GOT.

4191_34_146-garotte-wire-weapon.png

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

Jel ti to iz bugarskog vojnog prirucnika?

Svašta, znaš valjda da je američka medicina™ najbolja na svetu.

Preporučuju padobranski najlon koji je zgodniji od žice utoliko što, ako su ti vratovi Cock Merchantsa nedostupni, uvek možeš da se obesiš i tako spaseš muke gledanja serije.

moram priznati da na ovom klipu sto kruzi inter netom manje gadno odbradjuju uejtsa od skarletjohansonke.

moram priznati da na ovom klipu sto kruzi inter netom manje gadno odbradjuju uejtsa od skarletjohansonke.

?

Ima klip de pas, dzindzer, berik i djora bleje i sviraju neke mandoline il stsagod i pevaju jednu od omiljenih mi uejtsovih pesama.

edit: za lenjose

https://pitchfork.com/news/watch-game-of-thrones-actors-cover-tom-waits/

naravno da je zezanje, al je opet stoput bolje od male zdepaste pretenciozne :fantom:

Edited by ToniAdams

:puke:

stvarno reklama na korak od onih carapa udarnik.

i razumem u junacka vremena kad nije bilo zileta bas na svakom kijosku da neko pusta bradu, al sad da neko fura tako retku bradu, bljak.

Ima klip de pas, dzindzer, berik i djora bleje i sviraju neke mandoline il stsagod i pevaju jednu od omiljenih mi uejtsovih pesama.

edit: za lenjose

https://pitchfork.com/news/watch-game-of-thrones-actors-cover-tom-waits/

naravno da je zezanje, al je opet stoput bolje od male zdepaste pretenciozne :fantom:

Одлично.

i mene iskreno odusevilo. em fino zvuci, em deluju ko likovi sa kojima bih se zapio vrlo rado.

jbt sad opet slusam, berik ima ozbiljno dobar glas

recite sta ocete o ovoj sezoni, ali Jon Snow defo bolje izgleda sa man bunom nego loknicama.

cek jel ozbiljno fura man bun?

stvarno nisam izvalio.

ne gledas dovoljno zaljubljeno pazljivo

1463489205-jon-snow-tied-back-hair.png

evo u redovnoj odeci:

Kit-Harington-Man-Bun.jpg

Edited by rajka