Weenie Pooh Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Čekić jeste oldschool, kao i svi mačevi (osim Jonovog), ali bodeži koje Mormont nosi za pojasom i one kao neke ručne sekirice kojima Hound mlatara su evidentno dragonglass. Ultrazajebani Mormont je bodežom samo bocnuo onog međeda i odmah ga upokojio. U knjigama (naravno) stvari su manje cartoonish, pa dragonglass nema nikakvo posebno dejstvo na zombije - plus što je, naravno, ultralomljiv a to u seriji evidentno nije slučaj. Jedino su Night's King i ta elitna ekipa ranjivi na dragonglass.
ToniAdams Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 ja da sam neki junak iz tih junackih vremena, svakako bih nosio vor hamer. sekira je druga opcija. macevi su nekako za zene.
Weenie Pooh Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 (edited) Od opsidijana, jebiga, ne možeš da napraviš ni čekić ni mač. Može šiljak kao nož/vrh koplja, može zaoštrena kamenčina kao neka lahka sekirica, ali najekonomičniji su vrhovi strela (tu te jedino nije briga da li će da se polome čim nešto pogode, naprotiv).Naravno, tehnologija kamenog doba suviše je kompleksna da bi pala na pamet Džonu i ostalim retardiranim stratezima. Zašto bi, recimo, poneli sa sobom luk i dragonglass strele pa gađali onog Night's Kinga dok su kulirali na ostrvu?Edit: Takođe kompleksna neolitska naprava koje se niko iz GOT nije setio je macuahuitl, odnosno najobičnija toljaga sa zabodenim parčićima opsidijana. Edited August 23, 2017 by Weenie Pooh
ToniAdams Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 pa nisu stigli da povezu kamencice u strele, morali su hitno u realizaciju savrsenog plana.
James Marshall Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Od opsidijana, jebiga, ne možeš da napraviš ni čekić ni mač. Može šiljak kao nož/vrh koplja, može zaoštrena kamenčina kao neka lahka sekirica, ali najekonomičniji su vrhovi strela (tu te jedino nije briga da li će da se polome čim nešto pogode, naprotiv). Naravno, tehnologija kamenog doba suviše je kompleksna da bi pala na pamet Džonu i ostalim retardiranim stratezima. Zašto bi, recimo, poneli sa sobom luk i dragonglass strele pa gađali onog Night's Kinga dok su kulirali na ostrvu? Zar nisu ti rasprskavajući projektili zabranjeni Konvencijom iz Hajgardena iz 94 AC?
Weenie Pooh Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 pa nisu stigli da povezu kamencice u strele, morali su hitno u realizaciju savrsenog plana. Samo što te opsidijanske vrhove strela imaju još od druge sezone :D Debeli Sem i društvo su ih iskopali iz nekog snega tamo na Islandu. Ali neee, bolje da pregovaramo sa zmajevitom kraljicom oko mining rights, pa onda gledamo crteže po zidu rudnika, pa onda uzmemo dva-tri komada opsidijana kao noževe i krećemo u severnu avanturu.
goofs Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Pa jeste, kako ćemo onda da umočimo u zmajevitu kraljicu ako je ne vodimo u rudnik?
Weenie Pooh Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 To ti je ta severnjačka škola, njega je prva devojka svojevremeno vodila u pećinu pa sad misli da tako mora. A njegove sestre u nedostatku pećina i rudnika stalno nekog vode u grobnicu ispod dvorca.
Escalade Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Zar nisu ti rasprskavajući projektili zabranjeni Konvencijom iz Hajgardena iz 94 AC?
Weenie Pooh Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Bolje u pecinu, nego na dnevno svetlo. Realno. Da ja mogu da biram gde bih da me vodi Jon Snow, odlučio bih se za najveći mogući mrak da ne moram da mu gledam sad ass puppy dog eyes. I'm sorrah, Danaey. I'm so, so sorrah. I wish I could taek it bakk. I wish we'd nevah gone.
Sara Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 (edited) Uh, šećer ❤️ Edited August 23, 2017 by Sara
Sludge Factory Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 August 23, 2017 9:33 am George R.R. Martin Says He’s Too Busy Writing to Watch Game of Thrones By Jackson McHenry George R.R. Martin. Photo: Frederick M. Brown/Getty Images Up until season 4’s “The Lion and the Rose,” George R.R. Martin took a swing at writing a few episodes of Game of Thrones, though he eventually stepped away to focus on maybe, finally finishing The Winds of Winter. By now, according to an interview with Metro, Martin’s altogether too busy writing and touring to watch the show anymore. In the brief interview, Martin is also quick to point out that “the book series and TV adaptation go their separate ways. On the screen characters are killed right and left. About twenty of them have died already, which are quite alive to me and will appear in a new book.” Martin, of course, does not have a clear answer about when the book will come out – currently, the best estimate stands at some time in 2018. In case anyone ever corners Martin at a party and demands he unpack the latest episode, we suggest he take our approach to faking it: Mumbling “yeah, that Jon Snow, he keeps doing stuff!” and when someone complains about the plot confusion, adding, “to be fair, I like the dragons.”
Clem Fandango Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 ja da sam neki junak iz tih junackih vremena, svakako bih nosio vor hamer. sekira je druga opcija. macevi su nekako za zene. u fikciji ok, ali je ratni čekić izgledao ovako u stvarnom srednjem veku postojale su i dvoručne verzije, ali ni na njima glava nije bila puno veća
Recommended Posts