Mil@n Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Aaaaaaaaaaaaaaaa!! Sve epizode su kurton naspram ove! Suze su mi krenule od uzbudjenja. Priznaj da misliš na scenu kada se Deneris pojavial u bitci na zmaju :P Ne kenjaj, debeli, no završavaj serijal. Elem, spektakularna epizoda. Scena bitke je odlična, posebno kadar koji prati Brona. Mislim da je ovo najbolje uradjena scena masovne bitke u serijalu. Plus zmajevi.. Bolje su mi scene sa kraja poslednje sezone, ali za Brona si u pravu. Msm, ne prati ga kadar već ga prati kamera celu bitku, ali scena kada se dotraki savija, konju seče nogu je super cool, a još bolja je kada mu se novac prosipa... Genijalno. Meni je ovo do jaja. Crknite hejteri. :)
Desmond Bojčinski Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Ko je Lanistera bacio sa konja? Tarli sin? Bron? Tirion, lol? Ko god bio, u 20 marke da narednih 15 epizoda Džejmi u bukagijama na Severu, opet. Edited August 4, 2017 by desboj
Mil@n Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Bron, obratio sam pažnju ponovo gledajući, lik je bio na belom konju, a belog konja je Bron video pre nego je promenjen kadar.
arheolog1981 Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Iznenađujuće dobra epizoda... bitka je odrađena vrhunski i to je svakako higlight cele sezone za sad :) Izuzetan debi Shakmana koji režira i sledeću epizodu. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
James Marshall Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 E, a za koga Tirion navija sa onim hurry you fool, onaj njegov drugi komentar nisam dobro čuo, za bracu ili kraljicu?
John Coltrane Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Ako imate neki bolji od ovog ocaja od 290MB bacite na pm.
arheolog1981 Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Ako imate neki bolji od ovog ocaja od 290MB bacite na pm.Nema, na telefonu super izgleda :D Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
gone fishing Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) E, a za koga Tirion navija sa onim hurry you fool, onaj njegov drugi komentar nisam dobro čuo, za bracu ili kraljicu? flee you fool, a upućeno je burazeru nego do kada ćemo morati da pišemo u spojlerima, mogli bi ovi hakeri da puste i preostale 4 epizode ^_^ Edited August 4, 2017 by gone fishing
James Marshall Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 flee you fool, a upućeno je burazeru nego do kada ćemo morati da pišemo u spojlerima, mogli bi ovi hakeri da puste i preostale 4 epizode ^_^ Hvala, bome je malo zajebano bez eng. titlova i sa ovakvim kvalitetom snimka sve ispratiti, plus kod mene se laptop nije proslavio zvučnicima :) Ove je sezone valjda ostalo još 3 ep. ako izuzmemo ovu što smo odgledali danas, zar ne?
ToniAdams Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 konacno epizoda bez previse kenjanja, bolje od masovnog sibanja bio je verbalni duel u kom je gramar naci davos isponizavao malog sabanina. nie mi najjasnije, sto zmajoglava nije povela sva 3 gustera? mislim da smo videli dosad da i oni koji nisu jahani prate u akciji glavnog.intenzitet emocija kad se sestre sretnu...ko kad ja posle 3 dana vidim komsiju kome ni ime ne znam, a realno me ni ne zanima
Filozof manijak Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Valjda su zmajčekima potrebni jahaći da bi išli u borbu. Ne sećam se u ranijim sezonama, kad je bilo rokanje sa slejversima kod Mirina, da li su učestvovala sva tri zmaja? Njih dve se nisu volele nikako, pa mi je i ok što ne pršti od suza radosnica prilikom.susreta. Ali Bran je šampion neempatije def...
arheolog1981 Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 konacno epizoda bez previse kenjanja, bolje od masovnog sibanja bio je verbalni duel u kom je gramar naci davos isponizavao malog sabanina. nie mi najjasnije, sto zmajoglava nije povela sva 3 gustera? mislim da smo videli dosad da i oni koji nisu jahani prate u akciji glavnog. intenzitet emocija kad se sestre sretnu...ko kad ja posle 3 dana vidim komsiju kome ni ime ne znam, a realno me ni ne zanima Ako se se sećaš odnosa Arje i Sanse iz ranijih sezona, onda je ovaj reunion još i srdačan :) Šta će joj sva tri zmaja protiv ove boranije :D Ako sam dobro čuo, Tarli reče da su svo zlato uneli u grad... eto prilike da Sersei i plati dug banci i unajmi najamnike... što da ne, o najveća koja je ikada vladala. Tu bih voleo da prate knjigu i da Sersei predstave najvećim bolidom koji je ikada bio blizu vlasti. Mogu da se izvade samo ako je Juron izda i/ili ubije :D
ToniAdams Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 oce boldrik da zvekne brenu na kraju, sta cenite?
James Marshall Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Nju će da zvekne ili divljo Tormund ili prosvijećeni Haund. Jedino njih dvojica imaju gabarite za to, ako uzmemo da je Plan'ni Kajburn ubio libido, inače bi bilo zajebano kad mu se digne pa krene da ganja po Red Kipu.
Clem Fandango Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 CGI košta jbg, ne mogu i svi zmajovi i svi vukovi i boatsex
Recommended Posts