Jump to content
IGNORED

The Killing

notenoughreasonsforclaire

Recommended Posts

Posted
znam, tamo je ubica bio

onaj caletov labilni ortak

. kapiram da ce se ovde ispostaviti da je ubica

lindenova. ne znam ni ja kako :mellow:

Isto sam pomislila, gledajući ovu poslednju epizodu. :D A sad ozbiljno, moj favorit za ubicu je

onaj biznismen Ames, sa čijim sinom se Rosi, kao, zabavljala, a sve je povezano sa novim/starim gradonačelnikom i onim indijancima

Evo i mog vidjenja raspleta <_<

Sve se vraca na pocetak. Nikakvo ubistvo se nije ni desilo. Sve je ovo jedna velika sala i zavera Lindeninih kolega da bi u cast njenog odlaska konacno stavili pred nju jedan neresiv slucaj koji ni ona ne moze da provali. Holder, ostali iz PD, Indijanci, clanovi Larsen porodice, svi su deo te sarade u stilu originalnog Mission Impossible serijala.Konacna scena: Linden dobija poverljivu poruku da se u odredjeno vreme pojavi na glavnoj Greyhound stanici u Seattlu, i da ce se tu sastati sa osobom koja "zna sve i otkrice joj tajnu Rosie Larsen ubistva". Linden dolazi na vreme na peron na koji u tom trenutku stize autobus iz Portlanda. Iz autobusa izlazi jedan jedini putnik - Rosie Larsen. Ono sto izbezumljena Linden ne vidi je da je vozac autobusa Holder. Rosie polako izlazi iz autobusa i laganim korakom ide ka Linden. Autobus polazi i onda se vidi da iza njega stoje svi ostali likovi iz serijala, svi srecni i nasmeseni. Richmond ustaje iz invalidskih kolica i hoda normalno, Belko je ziv, Stan i Mitch stoje zagrljeni. Iznad njih stoji jedan veliki transparent na kome pise "Surprise!"

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

61

• Frank Pembleton

56

• morgana

32

• gervasius twinkleminkleson

23

Posted
Evo i mog vidjenja raspleta <_<

Sve se vraca na pocetak. Nikakvo ubistvo se nije ni desilo. Sve je ovo jedna velika sala i zavera Lindeninih kolega da bi u cast njenog odlaska konacno stavili pred nju jedan neresiv slucaj koji ni ona ne moze da provali. Holder, ostali iz PD, Indijanci, clanovi Larsen porodice, svi su deo te sarade u stilu originalnog Mission Impossible serijala.Konacna scena: Linden dobija poverljivu poruku da se u odredjeno vreme pojavi na glavnoj Greyhound stanici u Seattlu, i da ce se tu sastati sa osobom koja "zna sve i otkrice joj tajnu Rosie Larsen ubistva". Linden dolazi na vreme na peron na koji u tom trenutku stize autobus iz Portlanda. Iz autobusa izlazi jedan jedini putnik - Rosie Larsen. Ono sto izbezumljena Linden ne vidi je da je vozac autobusa Holder. Rosie polako izlazi iz autobusa i laganim korakom ide ka Linden. Autobus polazi i onda se vidi da iza njega stoje svi ostali likovi iz serijala, svi srecni i nasmeseni. Richmond ustaje iz invalidskih kolica i hoda normalno, Belko je ziv, Stan i Mitch stoje zagrljeni. Iznad njih stoji jedan veliki transparent na kome pise "Surprise!"

:lol::Hail: :Hail: da je JJ rezirao, stavio bih 10$ na ovakav kraj!
Posted

zavrsila drugi danski serijal, ali samo 10 epizoda.. pitanje za nekog ko je odgledao - da li je gotovo ili ono paljenje slike na kraju ipak implicira da treba jos 10 epizoda dok se ne otkrije "pravi" ubica?

Posted
zavrsila drugi danski serijal, ali samo 10 epizoda.. pitanje za nekog ko je odgledao - da li je gotovo ili ono paljenje slike na kraju ipak implicira da treba jos 10 epizoda dok se ne otkrije "pravi" ubica?
Gotovo. Paljenje slike je isto što i Buk - sve je jasno, ali nema šta da se uradi povodom toga.
Posted
Uhh ja sinoc odgledao 6. i 7. epizodu danacatm jedva se odvojio da legnem, moralo se jutros na posao....Dakle spojleri molim
Posted
Uhh ja sinoc odgledao 6. i 7. epizodu danacatm jedva se odvojio da legnem, moralo se jutros na posao....Dakle spojleri molim
blizu si....gre'ota bi bilo da ti kazemo :lol:
Posted (edited)
blizu si....gre'ota bi bilo da ti kazemo :lol:
Odgledah dancetm...odlicna sezona....

Sus fino je to privedeno kraju.Mada malo mi to sa pancirom neuverljivo al ajde...Ali su ga zapetljali.Na kraju jeste taj za koga je onaj poludeli rekao, mene je nerviralo u stilu "sta ih bre boli kurac za tog komandosa...".Ko hoce malo da se zabavlja neka pronadje i "kupi" From The Killing to Borgen - The Danish Secret of Success (BBC)E i zena slucajno primetila na spici da Bilala glumi - Igor Radosavljevic

Vracamo se na Killing da vidimo kako ce ovi da privedu ovi sa kaubojima i indijancima kraju...

Edited by Frank Pembleton
Posted

Sinocna epizoda, jedna od najboljih, mozda i najbolja u 2 sezone.

Posted
Sinocna epizoda, jedna od najboljih, mozda i najbolja u 2 sezone.
+1Ko da nije ista serija, cela epizoda je bila napeta, puna događaja i imala je atmosferu, nečeg crnog što se približava.
Posted (edited)

Odgledah i ja sinoc 11. epizodu...To je ok ritam...Sta mislite koje su opcije...

-Gwen je ubica-Jamie je ubica-Neko potpuno deseti, kartica je zvaka za ludaka...-Gradonacelniku pripada kartica samo je ona indijanka javila na vreme pa su oni zbudzili softver ;)

Edited by Frank Pembleton
Posted
Odgledah i ja sinoc 11. epizodu...To je ok ritam...Sta mislite koje su opcije...

-Gwen je ubica-Jamie je ubica-Neko potpuno deseti, kartica je zvaka za ludaka...-Gradonacelniku pripada kartica samo je ona indijanka javila na vreme pa su oni zbudzili softver ;)

po onom sto sam video u traileru za sledecu epizodu jure nekog (iz nekog razloga) iz njegovog staba valjda ili sta vec. mozda je gwen mastermind. ne verujem da je jamie, nekako je previse dobar lik.

Posted

Možda je Gven lezbejka, pa ju je Rozi slučajno zatekla sa Čif Džekson, pa su je ove dve ubile, jer bi to moglo da naškodi kampanji, njima lično, a i tati, a možda se ne bi dopalo ni Ričmondu, a i Gven mi je uvek bila više antipatična nego Džejmi