Jump to content

Kozmetika

Featured Replies

Samo ću reć da mi je Eucerin dugo bila apotekarska marka br. 1, a onda sam se upoznala sa Biodermom. Sretni smo zajedno.E, da; taj Lip repair je savršenstvo. I Garnier ima neku novu liniju mazalica za usne, isprobala sam neku u zelenom pakiranju, i sa žaljenjem ustanovila da mi ne odgovara.

• Replies 2.7k
  • Views 315.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posto sam hemicar po struci (a i zensko sam ), za cekivati je da me zanimaju i principi delovanja odredjenih sastojaka na kozu, a za vitamin C je to bitno.   Vitamin C je L- askorbinska kis

• Inside i pouzdan info vezan za olovke za usne: navodno se punjenje za sve bolje olovke svih high end brendova kupuje na 3 mesta na globusu. Naša “Aura” kupuje na jednom od ta tri mesta, imaju kva

• Nije me niko nista pitao, ali ja cu svejedno da kazem, obzirom da mi se cini da su ovde gospoje mojih godina, ili koju deceniju mladje   Preporucih tretinoin, nekima bude prejak, pa su zado

Posted Images

• Author

a mašćobe za usta u kutijicama? ja sam ih otkrila opet ove godine, odlične su iz razloga što preko noći ne smrznu u autu, a mogu se i puno deblje namazat. :D

lip-repair-FS.jpg
Dakle, čitate mi misli. Dođoh upravo da zakukam i molim za preporuku kako bih nekako spasila usne (koje nisu ispucale, već svrbuckaju i kao da se ljušte :yucky:) . Koristila sam do sad lushov choco whipstick, ali to od petka ne radi posao. <_< Nadam se da će ovo imati efekta.
a mašćobe za usta u kutijicama? ja sam ih otkrila opet ove godine, odlične su iz razloga što preko noći ne smrznu u autu, a mogu se i puno deblje namazat. :D
Imala, koristila, sve nešto na foru čuvenog ZG Melema. Masno, hranjivo, ali ljepljivo mi, zbog tekućeg parafina, valjda. Dobra je Baleina mast od nevena (9 kn u DM-a, wubwub), samo šta baš i nije u kutijici nego u tegli. :D Ali, učinkovito je, jeftino i traje 100 godina.Eto i Lindi preporuka.edit/ solidna i za post depilacijske traume. -_-

Edited by Eidyia

215120_l.jpg zali boze onolikih para <_<
znaš da sam i ja razmišljala o tome i sigurno,pored nekog preporučenog balzama, kupujem jednu kutijcu 'groždjane masti' u apoteci pod obavezno. :D
215120_l.jpg zali boze onolikih para <_<
i tebi isto?Ja ga koristila pre 2-3 godine,znači katastrofa,kao da sam upala u kantu sa mašću užas blagi.Sad se družim sa Revlonom,jako zadovoljna.

jel da? kao da sam se umila burekom! :lol::ph34r:

Revlon colorstay ,ima jako lep izbor nijansi,čak i leti može da prodje,ima i za suvu i za mešovitu kožu.

fala, lena, ali posle ovog upecatljivog loreal iskustva, priklanjam se onoj colinoj: najljepsa je prirodna ljepota! :D

razumem te i meni je trebalo vremena da se priberem,zalečim i potisnem duševne rane koje mi je pričinio, i da opet zavolim šminkeraj ko nekad... :D

Pridružujem se i zahvaljujem na toplim preporukama za Eucerin lip repair,fabjulozan je,potraga za Modestyn magic thing iz 8h kolekcije gdje.E.Arden nastavlja se sutra jer danas je kiša ponovo nastavila da pada posle x dana i nije bilo prohodno za kanue. :)

deborah atomic red, onaj sa bilborda. ubiva kolko je dobar :oedit: ruz, htedoh da kazem :lolol:

Edited by thermal bug

Pridružujem se i zahvaljujem na toplim preporukama za Eucerin lip repair
Takođe. Istina, ne nađoh lip repair već lip activ stick, ali je i on odlično odradio posao. :)

bozemesakloni mojih gresnih misli kad god vidim eucerin, a onomad sam i sama kupila sampon s 5 posto uree, zvala sam ga sampon s mokracom (i jos vulgarnije) i cesto sam razmisljala na kojim izvorima nabavljaju tu sirovinu, a sad jos i lip ker... :lol: