Eidyia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Samo ću reć da mi je Eucerin dugo bila apotekarska marka br. 1, a onda sam se upoznala sa Biodermom. Sretni smo zajedno.E, da; taj Lip repair je savršenstvo. I Garnier ima neku novu liniju mazalica za usne, isprobala sam neku u zelenom pakiranju, i sa žaljenjem ustanovila da mi ne odgovara.
Nicol Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 a mašćobe za usta u kutijicama? ja sam ih otkrila opet ove godine, odlične su iz razloga što preko noći ne smrznu u autu, a mogu se i puno deblje namazat. :D
Linda Lee Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Dakle, čitate mi misli. Dođoh upravo da zakukam i molim za preporuku kako bih nekako spasila usne (koje nisu ispucale, već svrbuckaju i kao da se ljušte ) . Koristila sam do sad lushov choco whipstick, ali to od petka ne radi posao. <_< Nadam se da će ovo imati efekta.
Eidyia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 (edited) a mašćobe za usta u kutijicama? ja sam ih otkrila opet ove godine, odlične su iz razloga što preko noći ne smrznu u autu, a mogu se i puno deblje namazat. :DImala, koristila, sve nešto na foru čuvenog ZG Melema. Masno, hranjivo, ali ljepljivo mi, zbog tekućeg parafina, valjda. Dobra je Baleina mast od nevena (9 kn u DM-a, wubwub), samo šta baš i nije u kutijici nego u tegli. :D Ali, učinkovito je, jeftino i traje 100 godina.Eto i Lindi preporuka.edit/ solidna i za post depilacijske traume. -_- Edited December 14, 2008 by Eidyia
lena21 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 a mašćobe za usta u kutijicama? ja sam ih otkrila opet ove godine, odlične su iz razloga što preko noći ne smrznu u autu, a mogu se i puno deblje namazat. :Dznaš da sam i ja razmišljala o tome i sigurno,pored nekog preporučenog balzama, kupujem jednu kutijcu 'groždjane masti' u apoteci pod obavezno. :D
lena21 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 zali boze onolikih para <_<i tebi isto?Ja ga koristila pre 2-3 godine,znači katastrofa,kao da sam upala u kantu sa mašću užas blagi.Sad se družim sa Revlonom,jako zadovoljna.
Cruella De Ville Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 jel da? kao da sam se umila burekom!
lena21 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Revlon colorstay ,ima jako lep izbor nijansi,čak i leti može da prodje,ima i za suvu i za mešovitu kožu.
Cruella De Ville Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 fala, lena, ali posle ovog upecatljivog loreal iskustva, priklanjam se onoj colinoj: najljepsa je prirodna ljepota! :D
lena21 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 razumem te i meni je trebalo vremena da se priberem,zalečim i potisnem duševne rane koje mi je pričinio, i da opet zavolim šminkeraj ko nekad... :D
lena21 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Pridružujem se i zahvaljujem na toplim preporukama za Eucerin lip repair,fabjulozan je,potraga za Modestyn magic thing iz 8h kolekcije gdje.E.Arden nastavlja se sutra jer danas je kiša ponovo nastavila da pada posle x dana i nije bilo prohodno za kanue. :)
gospa buba Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 (edited) deborah atomic red, onaj sa bilborda. ubiva kolko je dobar :oedit: ruz, htedoh da kazem Edited December 15, 2008 by thermal bug
Linda Lee Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Pridružujem se i zahvaljujem na toplim preporukama za Eucerin lip repairTakođe. Istina, ne nađoh lip repair već lip activ stick, ali je i on odlično odradio posao. :)
darling Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 bozemesakloni mojih gresnih misli kad god vidim eucerin, a onomad sam i sama kupila sampon s 5 posto uree, zvala sam ga sampon s mokracom (i jos vulgarnije) i cesto sam razmisljala na kojim izvorima nabavljaju tu sirovinu, a sad jos i lip ker...
Recommended Posts