maheem Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Je l postoji neki način da zaobilaznim putem naručim/kupim sa amazona Fire HD 10 tablet? Ako platim carinu više mu neće biti povoljna cena...
Frank Pembleton Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 48 minutes ago, maheem said: Je l postoji neki način da zaobilaznim putem naručim/kupim sa amazona Fire HD 10 tablet? Ako platim carinu više mu neće biti povoljna cena... Pa naruči na dansku adresu?
maheem Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Pa naruči na dansku adresu?Pa isti mi đavo ko u srbiju da naručujem
mraki Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Mislim da ne rade preprodavci ovde Fire, bar ja nisam video...
maheem Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 10 hours ago, mraki said: Mislim da ne rade preprodavci ovde Fire, bar ja nisam video... dušmani
ToniAdams Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 pa cek, kolko ekstra kosta da se salje u dansku? jel nema danski amazon?
ToniAdams Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 nista, kad budes teo, nadjemo se u homburgu, platis pice meni i pikseti, i to je to
James Marshall Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Treba mi preporuka za tabletu. Znači koristiće se za Netfliks i čitanje stripova, znači treba što bolja rezolucija, bar desetka, a ne mora neka snaga, perverzije, možda čak i bez slota za karticu. Gledam ovaj Samsungov model 10.1 Tab A, iz 2016,za 20K dinara. On je FHD (1920x1200) TFT, da li ići na neki drugi displej? Hvala unaprijed na odgovorima
kurjak92 Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Pu al mu je pala cena, ja sam ga uzeo pre deset meseci za 33 hiljade Pitaj sta te zanima, koristim ga za skoro istu namenu, meni se odlično pokazao za sada
James Marshall Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Pa ovo je ono što me zanima, znači ne planiram nikakve igre, posao i slično, samo je pitanje kakav je, jesi zadovoljan, ono, baterija, zvuk na slušalicama, slika itd. Imam stripova brdo koji mi se čitaju na nečemu udobnom
John Coltrane Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Imam sluzbeni Samsung SMT365, nesto, i nekako mi je zvucnik rikavela, sto me ubija obzirom da na njemu peglam fudbal od petka u 18h do nedelje u ponoc E, sad on ima onu zastitu koja je bas jaka i kad je malko iskrivim cuje se zvuk i ako mu nadjem pravi polozaj moze da pici neko vreme. Gledao sam nesto po yt kao da skinem tu zastitu, pa skinem zadnjicu ili ledja ili kako vec ko zove i da malo "dunem" u zvucnik ili ga ocistim, ali me zanima koja je uopste cena zvucnika i koliko pri promeni istog moze da se pojebe nesto drugo (posto kao sto rekoh tablet nije moj).
Milosh76 Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Ovaj je nesto noviji, ima 2 GB RAM-a... deluje da je ok. Nisam ga koristio... https://www.gigatron.rs/tablet_racunari/huawei_mediapad_t3_10_siva-106859 https://www.gsmarena.com/huawei_mediapad_t3_10-8636.php
James Marshall Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 ovaj Samsung isto ima 2GB ali bolju rezoluciju, a razlika u lovi nije neka drama
Recommended Posts