Jump to content
IGNORED

Tableti

Recommended Posts

Posted (edited)

ja sam sada na 3 putovanja koristio samo telefondownloaduješ mapu grada na google maps, preko trip advisora / nekih saveta označiš sva mesta koja bi obišao i samo tako pičišosnovni razlog je da je telefon mnogo lakše izvaditi/nosati nego 10'čak sam prestao uzimati lonely planet koliko je zgodno ovo sa mobilnim

Edited by Ravanelli
Posted

Mape volim papirne mada sam par puta koristio ove na tabletu, vadjenje doticnog (7 inca) stvarno nije problem. Meni najvise treba za kladjenje a tu mobilni nece da otvara sve sajtove i poluupotrebljiv je, sa tabletom sve super.

Posted
Jasno, al cena neće biti naivna... Mislim bar 300nak USD na startu (čist predosećaj, na osnovu cene prvobitnog Nexusa), što znači da će Nexus kec da još padne. Ovaj Asus je prilično povoljan, čini mi se.
Nexus kec u Srbiji već nema nigde da se uzme ili se jako teško nalazi; cena novog se pominje od 230$, ali nije još ništa zvanično :)
Posted

Pa to je dzaba, jeftinije od ovog mog

Posted

Go Clever R70 sa t®astaturom, dugme za pali/gasi držano pritisnuto malo duže i potom se sokoćalo zamrzlo i ni makac dalje. Neki suvisao predlog šta probati da se uradi? Navodno je (nije reč o mom sokoćalu, zato pišem navodno) servisna služba predlagala reinstalaciju, što mi deluje poprilično šašavo. Otvaranje uređaja i vađenje baterije u kućnom okruženju poništava garanciju, no to mi ipak deluje suvislije od genijalaca iz servisa.

Posted
Go Clever R70 sa t®astaturom, dugme za pali/gasi držano pritisnuto malo duže i potom se sokoćalo zamrzlo i ni makac dalje. Neki suvisao predlog šta probati da se uradi? Navodno je (nije reč o mom sokoćalu, zato pišem navodno) servisna služba predlagala reinstalaciju, što mi deluje poprilično šašavo. Otvaranje uređaja i vađenje baterije u kućnom okruženju poništava garanciju, no to mi ipak deluje suvislije od genijalaca iz servisa.
Reinstalacija čega? ;-) ako se zamrzao kako ćeš da pokreneš instalaciju?Jesu li ponudili da ga odneseš u servis?Send from WC solja by BVK
Posted (edited)
Ima li negde reset rupicu? Nisam imao taj u rukama, ali mi se desilo sa nekim Blueberrijem, da se slično zaglupirao, ali je imao reset rupu, pa sam bocnuo i odradio reset na fabrička podešavanja.Ako je to ovaj http://goclever.com/manuals/TAB%20R70%20manual%20ENG-PL.pdf, piše da ima pozadi taj reset. Edited by Garnirung
  • 4 weeks later...
Posted

Lik na benchmark forumu koji ima nick Asus Srbija kaze "Nexus 7 nam stiže krajem leta. Očekivana cena za model sa 16 GB je 28.490, a sa 32 GB 31.490 dinara."linkKraj leta je 22. septembar, znaci pocetkom oktobra je realan datum.

Posted

WiFi charging?! Za to prvi put čujem :unsure:Ali ja sam svoj N7 izgustirao do te mere da ga više skoro nigde i ne nosim, sumnjam da bi ova nova verzija tu nešto značajno promenila IMX. Ili se to možda samo tešim, jer stvarno nemam višak para... :(

Posted (edited)

Neobavešten sam po običaju, ali zazvučalo mi je kao da nije potreban poseban punjač, tj. da bi bateriju tableta nekako punio isti uređaj koji mu šalje wireless signal, u isto vreme? To je verovatno previše dobro da bi bilo istinito, zar ne?Ako je u pitanju samo punjač bez kabla, onda meh™.

Edited by Weenie Pooh
  • 1 month later...
Posted

Osvojio sam tablet na nekoj nagradnoj igri, pa bih ga prodao...gde ovde ima kupujem-prodajem segment? Bilo na podforumu ili celom forumu...

Posted (edited)

da preporučim aldiko za čitanje knjiga formata van pdf-ano nonsense softver

Edited by Ravanelli