Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tableti

Featured Replies

паметни сатови звуче јако интересантно, али ту је један од највећих проблема батерија, сони је покушао нешто на том пољу и SmartWatch и Liveview су заправо и били одличне стварчице, али када батерија траје неколико сати, и свако мало треба да скидаш сат са руке да би се напунио то једноставно није комфорно за коришћење, а да и не помињем да се у стилу смартфонова екран гасио после одређеног времена неактивности, тако да ако желиш да видиш колико је сати мораш прво да притиснеш дугме на сату :isuse:

Edited by Dionysos

• 2 weeks later...
  • Replies 1k
  • Views 95.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tako i kod nas, za otprilike 5 tableta.

• James Marshall
    James Marshall

Za malo jače parice (do 200) neka starija desetka, ja mom uzeo prije godinu dvije Samsung Tab A 10.1 (T580) iz 2016. Kapiram da je u međuvremenu nešto iz 2018. zauzelo to mjesto.   Evo sad g

• Fakundo Sava
    Fakundo Sava

Kucam sa Huawei T3 10  ne Lte, kupio sam pre 2 godine uz mts box doplata je bila 100e a cena u mp 150-180,za te osnovne stvari mi sluzi kao YouTube, reddit, Twitter, Facebook... I mogao bih da kažem d

Posted Images

sta se radi kad tablet samsung pocne da se koci, zaledjuje, a kad se prikaci za komp, ovaj ga ne prepoznaje i kaze npr, malfunction device? jel ima neki servis za to ili se nosi u telenor?nemam vise detalja, nije moja igracka. svaki savet dobrodosao i hvala.

Piše na garanciji ko je ovlašćeni servis. Tamo nosiš.Ako je moguće uradi backup i obriši privatne stvari.

ma ne moze ni da se startuje, tj ako bih poredila sa pc-jem, doslo je do faze "plavog ekrana" :)a u ovlascenom servisu samsunga kazu da ne rade tablete. zivela srbija.

Pazi mora da ima garanciju 2 godine. Tamo mora da piše ko je servis.Ako neće da ga uzmu onda u Telenor, ako i oni prave problem onda inspekcija.Dobiješ nov i kraj.

prenecu, hvala, pa javljam sta je bilo.

Nije tvoja igračka. :)Lepo sam pročitao ali...

uzo samsung galaxy tab 2 10.1loma je sporiji, ali u redu je to za tu cenunekoliko pitanja1. šta su must have apps?2. najbolji mjuz player?3. kojim mejl programom najbolje da ga povežem sa poslovnim imejlom?4. šta je najbolje za rad/pregled office dokumenata (veliki jebeni naglasak na ekselu)?

Edited by Ravanelli

Uzeo sam isti uredjaj. Nemam nikakva ranija iskustva ni sa smartphphone-ovima, tabletima, niti sa androidom.Uredjaj ima GPS.Može li mi neko tacku po tacku navesti sta da instaliram za navigaciju, a da mi bude free i da radi najbolje sto može. Koliko shvatam trebalo bi da instaliram neku aplikaciju(IGO?, koji?, ili neku drugu). Gde to da nadjem?A da onda "nadjem" mape za Srbiju i okolinu. Može i link na PM ili bar neka informacija pa da guglam sam.Šta dalje. Neki savet.

Mobilism.org je onomad davao jako dobre i "jeftine" informacije gde, šta i kako. Svašta kupih za Android zahvaljujući njima.

daju još uvek, a tu je i get apk

u reklami za Super Vero akcija sledeća:"Kupite 2 kutije sladoleda frikom i možete da kupite tablet GoClever za 5990 din, umesto redovne cene 9990 din."Nisu date karakteristike tableta ni veličina, ali i dalje deluje jeftino.šta je to?

aha. a šta može taj tablet što ne može bolji telefon, osim što je ekran nešto veći?edit: pita totalni duduk za obe stvari

Edited by Tihajeza