Jump to content
IGNORED

Dinamo

Luc

Recommended Posts

Posted
Gresis. Veliki broj mojih prijatelja u NY, poreklom Splicani (Purgera i nema nesto po dijasporama) takodje prate rezultate Partizana i Zvezde. Pritom toliko smo "isti" da je skroz sumanuto da medju sobom glumimo "strance", kad smo u biti ista govna.
Mozda u NY i jeste tako ali u Hrvatskoj nije.Mada ja nemam nista protiv ove price ako bi se otvorila i prica o Hajduku jer osim sto mi je bio blizak od 1990. nije bio proteziran kao Dinamo, Kroacija ili kako vec a i dan danas je takva situacija, drzava=klub.Guba purgerska.
Posted
Zasto je bitno da li je Luka bolji igrac od onih koje si naveo? Decko jeste odlican igrac i to ne vidi samo neko ko je ostrascen, ili se ne razume u fuZbal.
Odlichan???Ako je takav as kao shto prichate, onda treba da se poredi sa najboljima na svetu ili u najboljem slucaju - generacijski bliskim igrachima. Ovi koje sam naveo su za njega pojam.
Posted

stvarno pocinjes da budes dosadan. da bi neko bio dobar igrac ne mora da bude bolji od pirla i fabregasa i ostalih koje si naveo. to su fenomeni. modric je dobar igrac. to sto si ti josh jedan od onih kojima smeta to sto 1 hrvat moze biti dobar igrac to je vec tvoj problem.

Posted

Zasto bi meni smetalo shto je 1 Hrvat dobar igrach??? Pa Prosinecki je jedan od najboljih koje sam gledao uopshte. Shuker je 1 sjajan centarfor, Bokshic takodje, itd.Samo me nervira glorifikacija 1 dobrog igracha u moru slichnih. Nishta vishe.

Posted

Jel se to meni cini ili je ovde Modric postao bolji od :Hail:? :unsure:

Posted

U jebote, more slicnih ModricaDa je nama samo 1

Posted
Da je barem 1/2 pa gde bi nam bio kraj.
Posted
Vala baš...Bili bi radosni kao mala deca. Nije mi jasno na osnovu čega zaključuješ da je 1 Modrić prosečan igrač. Na osnovu toga što nije u rangu Fabregasa???Nabroj 1 igrača iz Zvezde i Partizana koji je bolji od njega, pa da probamo da nastavimo diskusiju.
Posted
Vala baš...Bili bi radosni kao mala deca. Nije mi jasno na osnovu čega zaključuješ da je 1 Modrić prosečan igrač. Na osnovu toga što nije u rangu Fabregasa???Nabroj 1 igrača iz Zvezde i Partizana koji je bolji od njega, pa da probamo da nastavimo diskusiju.
To je bar lako, 1 je 1 Moreira!
Posted
To je bar lako, 1 je 1 Moreira!
Ćuti bre! angry.png Čekam da napiše Milijaš!on topik. Ne znam baš za moreiru. On već ima 29, a igra u Partizanu...
Posted (edited)

Pa nije da nije.Isti su tip igraca, vrlo slicno igraju, bar koliko sam mogao da vidim i uporedim (ne mnogo).Ipak, Modric je za 1 klasu™ mladji i bolji.Rekao bih, ima lucidnija resenja.Zvezda nema takvog igraca, Burza jos luta izmedju kreativca i napadaca, ali sigurno nema taj kvalitet.edit: ovo je reply na dranatin post, t-mac se ubacio izmedju pa ispada da Modric "nije da nije"™ golo™ govno.

Edited by Psihodelija
Posted
ja sam impresioniran koliko ima onih koji se svojski trude da svima dokazu da ih ne zanimaju dinamo i slicne teme. feel free to ignore it :rolleyes: nista jednostavnije od toga
Mudro zboris,ali se mnoze po raznim temama. Ova tema je split Kupa Uefa,pa ti sad vidi... Sad kad postoji jedno mesto za ljubitelje hrvatskog :Hail: -a Luke i njegove europske momcadi,ja svecano obecavam da vise necu (preterano) pisati po ovoj temi - jer sam tako u mogucnosti.