Jump to content

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

Featured Replies

U jbt ala su privatne informacije do moga.

Sent from my SM-S901E using Tapatalk

19 hours ago, Midgeta said:

Kakav se show program ovde desio :rolf:

Eto bar je tebi forum zanimljiv :lolol:

13 hours ago, beta kentauri said:

trebaće nešto jače :laugh:

Imali su neki tekstovi ovde pre par dana kako da od najmanje doze postignes najbolji efekat :ph34r:

12 hours ago, mraki said:

Ja uživam u sastavjanju Ikea nameštaja. :blush:

Htela sam da se zezam na temu 'friend request sent' ali posle onog groznog radisinog videa ne smem vise da pomenem ikeu.

sve te informacije su odavno na internetu, ilustrovane i ponekad romansirane

• 2 weeks later...

Dragom Noskiču čestitamo Australia Day i želimo brz povratak iz Banovine Restritske.

Meni se učinilo da je viđen na tribinama Rod Lejver Arene, ali nisam siguran, velika je gužva...

fans-of-north-korea-cheer-on-their-team-

Ne volim priredbe kakve se širom sveta organizuju za nacionalne praznike tipa Australia Day (tipa za svakoga po nešto pa obično bude ništa), ali ova je imala nekoliko baš spektakularnih momenata i baš sam uživao kod kuće u magični nektar od manga, hmelja i ječmenog slada. Možda najinteresantniji momenat za ovde (antidot za noskichevštinu) segment sa novim Australijancima u kome se pojavljuje bivši srpski reprezentativac u fudbalu Miloš Ninković (na 57:30), a od muzike možda Kejsi Donovan u obradi Dance Monkey (35:30), bilo koji nastup Viljiama Bartona (kad svira didžeridu ili gitaru na Thundesrtruck na kraju) a posebno Cvetni duet iz opere Lakme uz projekcije na zgradu Opere (na 1:24:27)

Share & Enjoy

Hehe, da li je bludging Un-Australian ili ne... Ja bih kao glavna junakinja pao na titlovima, a i volim da navijam za All Blacks. Kako god, živeo jagnjeći kotlet, najcarskiji komadić mesa.  

Jedini forumaš ikada koji je banovan na temi - nekretnine.

Pustajte čovjeka.

Mislim da je trenutno nevjerovatan dobar trenutak za Noskicha da kupi nesto.

Dok inflacija divlja, nekretnine su pale 10-15%. Ko ima dovoljno kesha i dobru platu je uvijek u prednosti ali sada to dolazi izuzetno do izrazaja.

Gledano na neki period od 10g u buducnost profit je zagarantovan. Inflacija ce da padne, kamatne stope takodje and nekretnine idu u nebo.

Sad ili nikad druskane.

Sto vise ne embeduje twitter lepo? Kako bilo, ovo je zabavno, barem za one koji razumeju 'Strayan

9 hours ago, Indy said:

Sto vise ne embeduje twitter lepo? Kako bilo, ovo je zabavno, barem za one koji razumeju 'Strayan

so f'n true about unis :hail: uopste nije daleko od toga :ph34r:

znacenje/smisao faksa je isteklo tamo negde krajem 00's a 

11 hours ago, Indy said:

Sto vise ne embeduje twitter lepo? 

Meni pokazuje/radi OK u brazueru na laptopu, ali ne i na TapaTalk-u.

8 hours ago, jms_uk said:

Meni pokazuje/radi OK u brazueru na laptopu, ali ne i na TapaTalk-u.

Možda je do mene tj ovog privremenog PC-a, moguće da nema resurse da prikaže embedded twitter kako treba...