Jump to content
IGNORED

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

noskich

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Moracikus said:

Nisam pratio sve postove pa me intresuje da li se Noskich u uopste pelcovao.

Eto opet binarna logika, ili si se vakcinisao ili si antivakser. Ne možes da budeš neko ko does your own diligence nebitno da li si se vakcinisao ili ne.

Posted

Ja sam potpuno relaksiran oko ovog.

Tvoje tijelo tvoj izbor.

Samo me eto intresuje jesi li?

I zasto eventualno nisi?

Posted
3 hours ago, beta kentauri said:

jeste živi?

dobro vas je protreslo.

cirkus od dana! zemljotres u kombinaciji s nemirima se pretvorilo u opstu zonu sumraka - makar je meni tako delovalo jutros (ja sam locirana nedaleko od tih nazovi-protesta). pomislila sam: evo ga, smak sveta:))

sada je sve opet prilicno mirno. inace, zemljotres je bas ljuljao.. iako kratko na srecu.

idemo dalje :)

hvala na brizi, Beta :heart:

Posted
55 minutes ago, roksi said:

zemljotres je bas ljuljao.. iako kratko

Kaze kolega iz Olburija (Muhamed #4) da je bilo 'kratko' - 30ak sekundi? 

Posted
1 hour ago, roksi said:

cirkus od dana! zemljotres u kombinaciji s nemirima se pretvorilo u opstu zonu sumraka - makar je meni tako delovalo jutros (ja sam locirana nedaleko od tih nazovi-protesta). pomislila sam: evo ga, smak sveta:))

sada je sve opet prilicno mirno. inace, zemljotres je bas ljuljao.. iako kratko na srecu.

idemo dalje :)

hvala na brizi, Beta :heart:

Tako sam se ja osecao kada su bili oni pozari. I onda otisao u Darvin i bilo mi bas super. 

Posted
12 hours ago, iDemo said:

Kaze kolega iz Olburija (Muhamed #4) da je bilo 'kratko' - 30ak sekundi? 

otprilike. i srecom samo jedno drmusanje, nije bilo propratnih.

nadam se da su i ostali melburncani dobro i zdravo i ok pregurali jucerasnji dan:) @Indy @peralozac @magi et.al @Moracikus je nesumnjivo vec davno otisao gore™ kod gladisice. 

• +1 1
Posted
11 hours ago, noskich said:

Tako sam se ja osecao kada su bili oni pozari. I onda otisao u Darvin i bilo mi bas super. 

a videces kako ce ti tek biti kad se najzad docepas pjongjanga.

• Haha 3
Posted
3 hours ago, roksi said:

je nesumnjivo vec davno otisao gore™ kod gladisice. 

Pa ako mislim da vidim rodjenu majku za novu godinu to mi izgleda kao jedina realna opcija.

Slusajuci ovog naseg Chairman-a da duplo vakcinisani Viktorijanci mogu od sada da dolaze iz SYD u kucni karantin 2 nedjelje, mogu samo da se nadam da cu zavrsiti u nekoj prikolici u Micklehamu dok se u Brodmeadowsu pozitivno testirani slobodno krecu i ponasaju kao da pandemija ne postoji.

A zemljotres je bio bas onako miki maus jacine i duzine. Kad ga uporedim sa svojim iskustvom iz 1979 ovo mi bas onako zabavno ljuljanje bilo.

• +1 1
Posted

A kod mene: 

broj anketiranih <700

65% primilo obe doze,

24% primilo samo prvu dozu, cekaju drugu

91% hoce da kaze (ako ih firma pita) da li su se vakcinisali

45% nema problema da radi i sa vakcinisanim i sa nevakcinisanima ako se i dalje budu postovale COVID mere (na poslu)

Pa sta jos reci - takvi smo mi Srbi inzenjeri i tehnicari, ne? 

• +1 2
Posted

Ne znam kako je u drugim zemljama ali koliko ja vidim ovdje ce samo ostati Noskich i jos par zaludjenih antivaksera.

Medju ovih par stotina idiota sto prave gluposti po gradu, >90% ce da se pelcuje a svaki antivakser koga licno poznajem je vec podvijo rep.

NSW trenutno 84-56% i ovaj prvi procenat jos uvijek raste preko 0.5% na dan. Nisam pratio kako rastu cifre u EU ali ova razlika izmedju doza govori sama po sebi da ce ovo da ide lagano preko 95% za >16.

Cak se <16 pelcuju ko ludi. Moja zena nastavnik u skoli i cijelo odjeljenje vec bukiralo iglu.

• +1 1
Posted
3 hours ago, Moracikus said:

Kad ga uporedim sa svojim iskustvom iz 1979

Čitam ovo i mislim, a pa da, ti si bio tamo... prošlo dobrih deset sekundi dok mi konačno nije svanulo - pa bio sam i ja jebote! Bio sam tad još sasma mali i slabo se šta sećam iz tog dela života, ali se živo sećam drmanja, trešenja, ispadanja stvari iz kuhinjskih visećih elemenata, uplašene mame, selidbe u park i spavanja u žutom fići.

Posted
49 minutes ago, iDemo said:

A kod mene: 

broj anketiranih <700

65% primilo obe doze,

24% primilo samo prvu dozu, cekaju drugu

91% hoce da kaze (ako ih firma pita) da li su se vakcinisali

45% nema problema da radi i sa vakcinisanim i sa nevakcinisanima ako se i dalje budu postovale COVID mere (na poslu)

Pa sta jos reci - takvi smo mi Srbi inzenjeri i tehnicari, ne? 

Sličan pristup / slični rezultati i međ mojom inženjerijom i tehničarijom. 

• +1 1
Posted
19 minutes ago, peralozac said:

pa bio sam i ja jebote!

Da se i ja upishem. Da pre toga obilazio (izmedju ostalog) i Ravnu goru i ostale Divcibare pa umoran prespavao prve jutarnje sate tako da me uhvatilo u krevetu. Rumuniju i jos nesto (ne secam se sta tacno) sam proveo u kolima - nismo ni osetili - vozili se kroz NBgd a ljudi izlaze/istrcavaju iz zgrada polugoli i u spavacicama.