Jump to content
IGNORED

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

noskich

Recommended Posts

Posted

Al najjače je što ne može da proda to što ima i odseli se gde želi, jer zaboga mora da naplati uloženi trud, a ionako mu drimlendije ne odgovaraju, u jednoj nema dovoljno budista, u drugu (inače raj za budiste i ostale religije pod tolerantnim drugom Kimom) ne primaju...

Posted
Svako po 3. Jedan glavni i dva sporedna.

Dočim ja trošim za trojicu. Jedan glavni odmor i dva sporedna. Vidiš ti to moj Noskiču, nas dvojica goloruki sa ovih dvadeset prsta grčevito održavamo ekonomiju in the black. Ako nas se sete za Australia Day, sete se...
Posted
8 hours ago, Tpojka said:

Nisam siguran je l' mi se žališ il' hvališ. 

:fantom:

Nijedno. Konstatacija.

Posted
38 minutes ago, Time Crisis said:

Čemu toliko poslova?

Za mene pored glavnog posla vec skoro godinu dana on and off predajem engleski stranim studentima. Hocu da steknem iskustvo jer ce mi to koristiti; ma gde bio na planeti mogu se time baviti ako bude zelje i potrebe. A magacin sam zadrzao zarad fizicke aktivnosti, ali sam tamo smanjio za jedan dan.

A zena pored glavnog sada menja drugaricu na njenom vecernjem poslu jer je ova otisla privremeno iz Australije, a treci su joj dodatne smene kod drugog poslodavca - isti posao kao glavni.

Posted
31 minutes ago, papapavle said:

Al najjače je što ne može da proda to što ima i odseli se gde želi, jer zaboga mora da naplati uloženi trud, a ionako mu drimlendije ne odgovaraju, u jednoj nema dovoljno budista, u drugu (inače raj za budiste i ostale religije pod tolerantnim drugom Kimom) ne primaju...

Hocu da se odselim onda kada budem bio siguran da necu biti primoran da se opet vracam. 

Posted
3 minutes ago, noskich said:

Hocu da se odselim onda kada budem bio siguran da necu biti primoran da se opet vracam.

Koja je to cifra, ukupno svi aseti prevedeni u aussie dolare? Koliko računaš da ćeš trošiti godišnje?

Posted

Da se postavi neki live counter, pa ako treba da odradimo i crowdsourcing do cilja.

Posted

Nije pristojno drugima zagledati u novcanik.

Posted
2 hours ago, papapavle said:

pa ako treba da odradimo i crowdsourcing

Sram te bilo, ne pratiš pažljivo ovu svetu temu :)

Evo podsećanja, probao sam ja to, ali slabo rodila emPPPatija prošle godine, još mi i temu preko noći obrisalo. Tužni rezultat 17 meseci kasnije je da Noskič umesto dva radi tri posla.

On 19.1.2018. at 10:46, peralozac said:

Otvorio sam novi topik, ali evo i ovde:

Dragi forumaši dobre volje,

https://igg.me/at/noskich/x

Solidarity over Plutocracy! - Solidarnošću protiv plutokratije!

Poor Noskich lives in a ghetto, forced to share his shack-like rented house with the roommates. In order to survive, poor Noskich has two low-paying jobs and spends four hours commuting every single day. Help poor Noskich!

Siroti Noskič živi u getu u iznajmljenoj montažnoj kući koju je primoran da deli sa cimerima. Da bi preživeo, siroti Noskič radi dva slabo plaćena posla i svakog dana provede četiri sata putujući. Pomozimo sirotom Noskiču!

Ko može - neka donira koliko može.

Ko ne može - ovo je topik gde se Noskiču mogu ostaviti tople poruke podrške.

Delite dalje i hvala unapred na svim prilozima!

Posted
2 hours ago, noskich said:

Nisam pitao koliko imaš, već koliko bi voleo da imaš u novčaniku.

Posted

1 hour ago, peralozac said:

slabo rodila emPPPatija prošle godine,

Daj otvori opet IGG kampanju, ja sam Level 2 backer u najavi.

Posted
5 hours ago, noskich said:

Zašto nije?

Mis'im, pogotovo u ovom topiku gde je novčanik glavna tema.

A vidim da si ti pokrenuo topik.

Pa šta hoćeš? Da se jebeš al' da ti ne udje?

Posted
2 hours ago, Bujodrag said:

Mis'im, pogotovo u ovom topiku gde je novčanik glavna tema.

:lolol:

5 hours ago, peralozac said:

Nisam pitao koliko imaš, već koliko bi voleo da imaš u novčaniku.

Hehehe, al' si namazan: u tom slučaju bi mog'o znati koja je to cifra ispod koje nema kad™ ode.

11 hours ago, roksi said:

bravo, u centar! ovaj topik postade noskichev humblebragging.

@roksi A vidi ovo (amateri su mislili da se on cijelo vrijeme žali na nešto):

8 hours ago, noskich said:

Nijedno. Konstatacija.

:fantom:

Posted

Ja bio na klanju prasadi prosli vikend.

Stvarno super event.

Posted
On 16.6.2019. at 3:36, noskich said:

Za mene pored glavnog posla vec skoro godinu dana on and off predajem engleski stranim studentima. Hocu da steknem iskustvo jer ce mi to koristiti; ma gde bio na planeti mogu se time baviti ako bude zelje i potrebe. A magacin sam zadrzao zarad fizicke aktivnosti, ali sam tamo smanjio za jedan dan.

A zena pored glavnog sada menja drugaricu na njenom vecernjem poslu jer je ova otisla privremeno iz Australije, a treci su joj dodatne smene kod drugog poslodavca - isti posao kao glavni.

Koliko radnih sati imaš u danu ili nedelji sve ukupno?