June 8, 20195 yr Dobro sad, da ne preterujemo u osudi gimnazije i biroa. Bila je 2006, internet u Srbalja se već solidno zapatio, bio je onaj domaći sajt sa primerima za CV i propratna pisma itd. Ostale prijave su bile, manje više, očekivanog (ne)kvaliteta. Osim ove, pravilo je bilo što mlađi kandidat to računarski pismenija prijava.
June 15, 20195 yr Author Pravljeno po australijskom ISO standardu: https://www.abc.net.au/news/2019-06-14/mascot-building-evacuated-after-cracks-found/11212816 Sydney high-rise in Mascot evacuated after residents spot cracks in building Edited June 15, 20195 yr by noskich
June 15, 20195 yr Author 18 minutes ago, Tpojka said: Batice, i zena i ja trenutno na 3 posla. Ovo nam je rekord (za sada).
June 15, 20195 yr 1 hour ago, noskich said: Batice, i zena i ja trenutno na 3 posla. Ovo nam je rekord (za sada). Svako po tri? Ukupno 6 poslova?
June 15, 20195 yr 3 hours ago, noskich said: Batice, i zena i ja trenutno na 3 posla. Ovo nam je rekord (za sada). Nisam siguran je l' mi se žališ il' hvališ.
June 15, 20195 yr 5 hours ago, Tpojka said: Nisam siguran je l' mi se žališ il' hvališ. bravo, u centar! ovaj topik postade noskichev humblebragging.
June 15, 20195 yr 5 hours ago, Tpojka said: Nisam siguran je l' mi se žališ il' hvališ. On se uvek žali i hvali istovremeno. To je ta vrsta ljudi, ako ne grešim. Nikad nisu opušteni i nesputani. Sve što im se dešava tumače kako deo nekog plana. Ako su bogati veruju da je to njihov plan, ako nisu veruju da je to plan drugih da ih upropasti. U svakom sllučaju, propuštaju mnogo i nikad ne žive.
June 16, 20195 yr 15 minutes ago, noskich said: Svako po 3. Jedan glavni i dva sporedna. Čemu toliko poslova?
June 16, 20195 yr Just now, Time Crisis said: Čemu toliko poslova? (eee sad cemo opet da citamo tuzne noskicheve price o nepravdama plutokratije )