Jump to content
IGNORED

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

noskich

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Time Crisis said:

S tim što sad (i odavno već) imaš u Srbiji definitivno ne bi morao da radiš u magacinu. :)Inače ne znam šta ti znači to sa razvojem, zar ti ne beše sasvim dovoljno da imaš krov nad glavom i čeprkaš nešto u bašti, kakav sad razvoj, zar da Beograd, Niš ili Subotica budu kao Seul, Melburn ili ne daj bože Sidnej? :fantom:

Ti si u Srbiji pa bi trebalo jos bolje da znas o cemu je rec i zbog cega su milioni otisli i ne vracaju se. 

Posted (edited)
8 minutes ago, noskich said:

Zavisi od godine. Mnogih godina Tajland je bio prvi. Male su varijacije iz godine u godinu.

Da li si uopšte pogledao link? Koje konkretno godine?

Edited by peralozac
Posted
1 minute ago, Indy said:

Ima toga jos mnogo. Samo mi je zao onih africkih sportista, poverovali ljudi u "dobar zivot u Australiji", pa ostali kao azilanti, sta ih snadje, jos ce da zaglave u detention centres konc logorima...

Posted
7 minutes ago, noskich said:

Ti si u Srbiji pa bi trebalo jos bolje da znas o cemu je rec i zbog cega su milioni otisli i ne vracaju se. 

Da bi plaćali preskupe stanove u plutokratskim metropolama...?

Posted
5 minutes ago, peralozac said:

Da li si uopšte pogledao link? Koje konkretno godine?

https://tradingeconomics.com/thailand/unemployment-rate

Unemployment Rate in Thailand averaged 1.45 percent from 2001 until 2018, reaching an all time high of 5.73 percent in January of 2001 and a record low of 0.39 percent in November of 2012.

Posted (edited)
3 minutes ago, Time Crisis said:

Da bi plaćali preskupe stanove u plutokratskim metropolama...?

Ti sto i dalje veruju u taj balon od sapunice placaju, sto rentu sto kredite. Ja rentu ovde ne placam od 2009-te godine i nikada u zivotu nikome nista nisam dugovao. I to ne planiram da menjam ako bas ne moram.

Edited by noskich
Posted
1 minute ago, noskich said:

https://tradingeconomics.com/thailand/unemployment-rate

Unemployment Rate in Thailand averaged 1.45 percent from 2001 until 2018, reaching an all time high of 5.73 percent in January of 2001 and a record low of 0.39 percent in November of 2012.

Slabo je to i može mnogo mnogo bolje. Pogledaj Belorusiju, Mjanmar i ostale napredne ekonomije u linku koji sam ti dao.

Aaaaa, tek sad kapiram, ti u zanosu direktno prevodiš na noskičevski :D. Da ti prevedem na srpski, to "record low" iznad ne znači svetski rekord već samo njihov lični tajlandski rekord.

Posted
14 minutes ago, noskich said:

Ti sto i dalje veruju u taj balon od sapunice placaju, sto rentu sto kredite. Ja rentu ovde ne placam od 2009-te godine i nikada u zivotu nikome nista nisam dugovao. I to ne planiram da menjam ako bas ne moram.

U čemu je onda problem? :)

Posted

Slušaj @Time Crisis jako je komplikovana i sensitivna tema silovanja... koja je de facto problem u Zapadnim zemljama, pa i verujem u Australiji i nije iskreno nikome za zajebanciju takva vest i takva diskusija, niti je tema primerena ovom forumu ili muškarcima, barem ne ovom delu foruma...

Sticajem okolnosti, živim u tom razvijenom Tajlandu I Vijetnamu, i mogu da kazem da su tek stravičniji hejzinsi i rituali zlostavljanja nego igde drugde u Evropi,

baš mi je žao  @noskichu što ti rušim snove, ali eto kada voliš da pričaš o Jugoistočnoj aziji, a ne govoriš o tome kako ljudi jedu ljude, umiru od najeftinije brlje i droge, i gde je raj za pedofile......Da ti otvorim oči jer nas ubeđuješ, ubedi prvo svoju suprugu da se vrati sa malim detetom nazad i ubedi sebe da napustis dobro placen posao PMOa za koju ni nemaš zvanje.

Kada budeš posalo svoje dete na školovanje u te zemlje, gde bukvalno ljudi jedu ljude i život je bezvredan, nema socijale i podrške države...onda pričaj svima nama kako je život idealan

Posted
1 hour ago, peralozac said:

Slabo je to i može mnogo mnogo bolje. Pogledaj Belorusiju, Mjanmar i ostale napredne ekonomije u linku koji sam ti dao.

Aaaaa, tek sad kapiram, ti u zanosu direktno prevodiš na noskičevski :D. Da ti prevedem na srpski, to "record low" iznad ne znači svetski rekord već samo njihov lični tajlandski rekord.

pitaj ga o drogiranju, prostituciji i krvnim parazitima, koliki procenat bezzemljaša tj ljudi bez drzavljanstva živi tamo.

Posted
36 minutes ago, MilenaS said:

Slušaj @Time Crisis@noskich jako je komplikovana i sensitivna tema silovanja... koja je de facto problem u Zapadnim zemljama, pa i verujem u Australiji i nije iskreno nikome za zajebanciju takva vest i takva diskusija, niti je tema primerena ovom forumu ili muškarcima, barem ne ovom delu foruma...

Šta ti lupetaš

Posted
1 minute ago, Time Crisis said:

Šta ti lupetaš

nemoj nasedati!!!

Posted
10 hours ago, Time Crisis said:

U čemu je onda problem? :)

Problem je sto ne moze ceo zivot tako da se provede.