Jump to content
IGNORED

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

noskich

Recommended Posts

Posted

Pade mi ova scena na pamet, pitam se zašto...

• 2 weeks later...
Posted

Ahahaha, kolega je kralj neopevani. Podigao umetnost čak-a-sikiovanja na novi nivo - kažeš istinu!

20180523002.JPG.8d447ea1fe90cdaa1948cbbc1e10a4df.JPG

P.S. "Chuck a sickie" - used in Australia. Means to take a day off sick from work when you are fine. Mate, I couldn't be arsed going to work today. I might chuck a sickie.

Posted

Lepo je kad ovo može(š) :)

Posted (edited)

more than 250,000 women over the last five years have been asked for “adult arrangements” in exchange for housing.

UK Millennials lack a living wage, therefore, this generation sees nothing wrong in offering their bodies to landlords for a roof over their heads.

http://theantimedia.com/rent-for-sex-landlords-exploit-broke-millennials/

Edited by noskich
Posted (edited)

Naravno da Yoyogi nece da salje kcerku u Australiju da studira, evo i zasto:

Edited by noskich
Posted
On 8.5.2018. at 15:36, Time Crisis said:

Eto, što ti nisi "svoj čovek u svojoj zemlji" ili to preporučujuš svima osim sebi? :lolol:

Bio bih i ja svoj covek u svojoj zemlji da moja zemlja napreduje svakim danom kao Vijetnam, Tajland i ostali, a ne umire i pretvara se u Moldaviju svakim danom.

Posted
8 minutes ago, noskich said:

Bio bih i ja svoj covek u svojoj zemlji da moja zemlja napreduje svakim danom kao Vijetnam, Tajland i ostali, a ne umire i pretvara se u Moldaviju svakim danom.

Čisto sumnjam da u to i sam veruješ. :)

Posted (edited)
6 minutes ago, Time Crisis said:

Čisto sumnjam da u to i sam veruješ. :)

U sta da verujem? Da Srbija nazaduje svakim danom a da Vijetnam, Tajland i gotovo sve azijske zemlje u razvoju napreduju? U to ne mora da se veruje, to je cinjenica.

Tajland je zemlja sa najnizom stopom nezaposlenosti na svetu, a Bangkok najposeceniji grad na planeti. Pametnom dosta.

Edited by noskich
Posted (edited)

Screen-Shot-2018-03-03-at-7.19.49-AM-102

Screen-Shot-2018-03-03-at-7.24.03-AM.png

Gledam te sa kojima radim u magacinu. Kako se ovi sto i dalje veruju u tu ideju o "dobrom zivotu na Zapadu", dogmu ciji su Srbi takodje pravoverci, muche da dobiju papire pa posle da uzmu na kredit neke rupe radeci po 2-3 posla. Dok ovi pametni dodju, dele sobu sa troje ljudi, spavaju na vojnickim krevetima, jedu rezanca svaki dan, i isto tako rade koliko god mogu, ali zato nakon 2-3 godine se vrate kuci, podignu kucu i otvore mali porodicni biznis.

E to moze u zemlji koja napreduje, ne moze tamo gde je guzva na pijaci samo kada se udele penzije pa posle tajac mesec dana do sledece runde. Ali to je vec za temu:

Edited by noskich
Posted
32 minutes ago, noskich said:

U sta da verujem? Da Srbija nazaduje svakim danom a da Vijetnam, Tajland i gotovo sve azijske zemlje u razvoju napreduju? U to ne mora da se veruje, to je cinjenica.

Tajland je zemlja sa najnizom stopom nezaposlenosti na svetu, a Bangkok najposeceniji grad na planeti. Pametnom dosta.

S tim što sad (i odavno već) imaš u Srbiji definitivno ne bi morao da radiš u magacinu. :)Inače ne znam šta ti znači to sa razvojem, zar ti ne beše sasvim dovoljno da imaš krov nad glavom i čeprkaš nešto u bašti, kakav sad razvoj, zar da Beograd, Niš ili Subotica budu kao Seul, Melburn ili ne daj bože Sidnej? :fantom: