Jump to content

Avanturizam

Featured Replies

:lol:
  • 1 month later...

zanimljivohttp://vimeo.com/29275107biće i ove godine u avgustuhttp://www.facebook.com/4elementsserbia

jel ima neka preporuka za albansko more? vise bi mi odgovarao severni deo...edit. sad tek videh da ima ceo topic na tu temu.

Edited by Bright Billy

fruskogorska jezera i fruskogorski vodopadi.. avantura je u tome sto je jezerima uglavnom zabranjen prilaz, a i kupanje u njima :lol: inace su preterana. beli kamen kod besenova za pocetak 7197174852_c2ff8dcbf8_z.jpg

evo ovo smo radili u subotu i bilo je diiivnnooo :wub:

fruskogorska jezera i fruskogorski vodopadi.. avantura je u tome sto je jezerima uglavnom zabranjen prilaz, a i kupanje u njima :lol: inace su preterana. beli kamen kod besenova za pocetak
Ja nikada nisam cuo da ljudi u mojoj okolini pricaju o jezerima na Fruskoj gori, cak ni teca koji ima vikendicu u Cortanovcima. Bas sam iznenadjen.

4 ili 5 ih je u trouglu indjija vrdnik ruma. vecina je nastala vestacki, pregradjivanjem branama, ili od povrsinskih kopova beocinske cementare (kao ledinacko koje je isuseno), i skoro sva su relativno novijeg datuma. besenovacko je sad najzanimljivije, jer ostala su vec maltene na ravnom podrucju, i atraktivnija su za pecanje.

Samo da prijavim jedan avanturizam u nedelju (weeeeeeeeeeeeeeeeee). Eto tako, ajd sad ćao!

malo smo se zabavljali u nedelju na livadi,da ne kažem zavitlavali :lol: goreli na suncu,kosili travu,gurali auto,gledali kako ljubav moju usisava oblak ali se niko nije brinuo,igrali frizbi...i tako..jedna sasvim obična nedelja... :wub:

nedelja 20.maj - i trebala je itekako krema za sunčanje :D

Edited by Elmer

Idem na ostrvo na pecanje. Ali, ovo vreme će me zeznuti, ne znam šta da radim

Jer ovo 1 avanturizam? qrgeoy.jpg

Jer ovo 1 avanturizam?
kuulllA Elmere ti se ne računaš sa svim tim tvojim planinama iza ćoška ^_^ ..i ja bih tako da mi najbliža planina nije daleko bar 200+ km
nedelja 20.maj - i trebala je itekako krema za sunčanje :D
Kapetanovo jezero?