Jump to content
IGNORED

Avanturizam

rajka

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ivy

130

• barrcode

51

• Elmer

51

• Mil@n

34

Top Posters In This Topic

Posted

zanimljivohttp://vimeo.com/29275107biće i ove godine u avgustuhttp://www.facebook.com/4elementsserbia

Posted (edited)

jel ima neka preporuka za albansko more? vise bi mi odgovarao severni deo...edit. sad tek videh da ima ceo topic na tu temu.

Edited by Bright Billy
Posted

fruskogorska jezera i fruskogorski vodopadi.. avantura je u tome sto je jezerima uglavnom zabranjen prilaz, a i kupanje u njima :lol: inace su preterana. beli kamen kod besenova za pocetak 7197174852_c2ff8dcbf8_z.jpg

Posted

evo ovo smo radili u subotu i bilo je diiivnnooo :wub:

Posted
fruskogorska jezera i fruskogorski vodopadi.. avantura je u tome sto je jezerima uglavnom zabranjen prilaz, a i kupanje u njima :lol: inace su preterana. beli kamen kod besenova za pocetak
Ja nikada nisam cuo da ljudi u mojoj okolini pricaju o jezerima na Fruskoj gori, cak ni teca koji ima vikendicu u Cortanovcima. Bas sam iznenadjen.
Posted

4 ili 5 ih je u trouglu indjija vrdnik ruma. vecina je nastala vestacki, pregradjivanjem branama, ili od povrsinskih kopova beocinske cementare (kao ledinacko koje je isuseno), i skoro sva su relativno novijeg datuma. besenovacko je sad najzanimljivije, jer ostala su vec maltene na ravnom podrucju, i atraktivnija su za pecanje.

Posted

Samo da prijavim jedan avanturizam u nedelju (weeeeeeeeeeeeeeeeee). Eto tako, ajd sad ćao!

Posted

malo smo se zabavljali u nedelju na livadi,da ne kažem zavitlavali :lol: goreli na suncu,kosili travu,gurali auto,gledali kako ljubav moju usisava oblak ali se niko nije brinuo,igrali frizbi...i tako..jedna sasvim obična nedelja... :wub:

Posted (edited)
nedelja 20.maj - i trebala je itekako krema za sunčanje :D Edited by Elmer
Posted

Idem na ostrvo na pecanje. Ali, ovo vreme će me zeznuti, ne znam šta da radim

Posted
Jer ovo 1 avanturizam?
kuulllA Elmere ti se ne računaš sa svim tim tvojim planinama iza ćoška ^_^ ..i ja bih tako da mi najbliža planina nije daleko bar 200+ km
Posted
nedelja 20.maj - i trebala je itekako krema za sunčanje :D
Kapetanovo jezero?