Jump to content
IGNORED

Šta slušate od ploča?

Willow

Recommended Posts

Posted (edited)
leonard+cohen+-+4.jpegBehind%20The%20Trap%20Door.jpglounge_lizards-live_from_the_drunken_boat.jpg Edited by kurdi
Posted (edited)

the beatles - strawberry fields / penny lanerebel star - staklo/ putpet metheny wt david bowie - this is not americathe jam - absolute beginners/ tales from the riverbankCLIQUE!51bpo%2ByQb6L._SL500_AA240_.jpg61vcHRcNSNL._SL500_AA240_.jpg

Edited by Ras
Posted (edited)
blacksabbathhj.jpgWhat is this that stands before me?Figure in black which points at meMirna nedelja uz Sabbath...1 opažanje: uočio sam pojačan prezir devojaka (prema nama) kad im natuknemo da slušamo metal

a pre neki dan me drugarica ismejala kada me srela u botaničkoj bašti i provalila da nosim majicu Mejdna :(

Edited by Willow
Posted
1 opažanje: uočio sam pojačan prezir devojaka (prema nama) kad im natuknemo da slušamo metal

a pre neki dan me drugarica ismejala kada me srela u botaničkoj bašti i provalila da nosim majicu Mejdna :(

ma pukni je odmah u glavu i zrtvuj je na koncertu omiljenog benda :D izvini bilo jace od mene. znam super likove metalce. ni meni nije bilo jasno sto su pankeri cool a metalci su bljak.