Singer Posted June 15, 2022 Posted June 15, 2022 Danas se javila preljubazna teta u Jugotonu u Nušićevoj i reče da "Odbranu" očekuju u toku sledeće nedelje. Iskoristio sam priliku i da pitam dal' će biti 20% popusta i za drugi dan RSD-a kao što je bio za prvi - reče da još uvek nisu dobili ništa zvanično ali "da će biti nešto".
wayfaring stranger Posted June 15, 2022 Posted June 15, 2022 4 minutes ago, Singer said: Danas se javila preljubazna teta u Jugotonu u Nušićevoj i reče da "Odbranu" očekuju u toku sledeće nedelje. Iskoristio sam priliku i da pitam dal' će biti 20% popusta i za drugi dan RSD-a kao što je bio za prvi - reče da još uvek nisu dobili ništa zvanično ali "da će biti nešto". Treba napraviti kolekciju odgovora iz Jugoton prodavnice. Toliko su detaljni i precizni da mozes i sam sebi da odgovoris, izadjes napolje, malo njaces i pitas se zasto bi ih bilo sta pitao. 1
Singer Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 Pa LEGENDARNIIII Jugoton - jbt! Pozovem malopre da pitam dal ima popust sutra za RSD (da ne idem za džabe ako nema) - kad me prodavačica ubeđuje da ima ali je RSD 21. juna u utorak! Kako u utorak, gospođo? Pa ceo svet sutra obeležava drugi dan... 18. juna?? Ne, ne... u utorak je 21. juna. Pa nije... sutra je... možda su kod vas odlučili da je to u utorak ili je to neki drugi povod ali sutra je svuda u svetu Ne nije, gospodine. U utorak je baš Rkord stor dej. Jeste baš sigurni? Pa pogledajte na... Čekajte.. hm... (kuckanje po tastauri se čuje)... hm... (MUK) Eeee... hajde me pozovite malo kasnije... ne znam.... moram da proverim sa mojim nadređenima... 1
Singer Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 Ima i nastavak... (zvao opet, da vidim jesu proverili) Ne, ne, nije sutra RSD! To je bilo prošle godine zbog pandemije. Mi ćemo imati u utorak, 21. juna za svetski dan muzike. Sutra nije RSD. Jeste, sutra je u celom svetu. Nismo našli da je sutra, kažem vam to je bilo prošle godine zbog pandemije. (kucam zvaničan sajt RSD) Pogledajte zvaničan sajt RSD, zbog vas vam kažem... U redu, pogledaćemo...
wayfaring stranger Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 Kako mozes ti da znas bolje od sluzbenice? Nije ti lepo objasnila razliku u racunanju RSD-a po julijanskom i gregorijanskom kalendaru. 1 2
vladavsnarod Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 Stigla predporudzbina. Još nisam prelistao booklet, ali deluje pristojno. Glupavi hosting sajt mi okrece slike, tako stavljam samo jednu. 3
klimt Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 Da, stigla Odbrana u Jugoton. Zvali me malo pre. Šalju u ponedeljak.
Ras Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 1 hour ago, Singer said: Jugoton u Beogradu? Prijavila te službenica za trolovanje i mislim da za tebe neće biti RSD-a, a možda ni Odbrane 1
wayfaring stranger Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 Just now, Ras said: Prijavila te službenica za trolovanje i mislim da za tebe neće biti RSD-a, a možda ni Odbrane Nema odbrane od službenice. 1
kurdi Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 a treci svijet jel stigao? (ne razumem zatso je beli vinil... uopste ge ne dozivljam belo) ja dolazim sldece nedelje, jel moram da zovem da rezervisem odbranu (i treci svijet) ili ce biti? danas (reizdanja): the hold steady almost killed me 1
Recommended Posts