July 2, 20177 yr Au Stepping Into Tomorrowbna repeat može vazda. Baš danas slušao leri mizela u nekoj od proslih gillesovih emisija. Opasni su bili blekbrdsi
July 3, 20177 yr Stepping... je zarazna, stvara zavisnost, ali je i sve ostalo na nivou, zato nastavak: Untinted - Sources for Madlib's Shades of Blue (Blue Note 2003.)
July 26, 20177 yr Slikano za drugi forum, ali na slici se nalazi novi album DK koji se par dana slusa u doba dana kada nikoga nema kuci. Lepo zvuci na vinilu.
August 2, 20177 yr jel radi neka berza ploca ove nedelje u beogradu? i jel se to yugovinil preselio u centar? jel jos negde vredi ici? (tu sam na par dana...)
August 15, 20177 yr meni je ovo skroz simpaticna ploca, a 30 godina sam je ignorisao misleci da je sranje. al sad sam video krsticevu stranicu na discogsu :D https://www.discogs.com/artist/795922-Nebojša-Krstić (moglo bi i na domace bendove ili svastaru...)
August 15, 20177 yr Imam tu ploču, a nikad je nisam pustio... Znači, vrijedi nečemu? Ahahahahahaha Discogs... "Percussionist and vocalist of Serbian art-pop group 'Idoli'. Staunch supporter of current Serbian fascist regime. Arrogant douchebag." - kraljevski Edited August 15, 20177 yr by giuseppe