February 9, 20178 yr Hiljadu puta vidio, nikada pitao - cemu sluzi ovaj "otezivac/teg", kako li se zove, koji stavljas na label ploce?
February 9, 20178 yr Hiljadu puta vidio, nikada pitao - cemu sluzi ovaj "otezivac/teg", kako li se zove, koji stavljas na label ploce? Kao, da popravi kontakt izmedju ploče i tanjira. Efekat je, zvučno, retko primetljiv, iako je teorijski osnovan. No, svakako, dobro i kul izgleda.
February 9, 20178 yr lepo, lepo, pogotovo Nash. Boldovano nikad cuo. Daj bre, Majo, ženska hip hop grupa, jedno vreme su ih dosta (medijski) pumpali, ali nikad nisu postali komercijalni. Mislim da sam zadnji put o Luscious Jackson čuo pre dvadesetak godina, tako da mi je baš interesantno da je Parsons kupio njihov album. Edited February 9, 20178 yr by Jeremija
February 11, 20178 yr Ravnicar me podsetio da se odavno nije vrtela Sexa... cudo je Bijelo dugme topic
March 20, 20178 yr Fela Anikulapo Kuti - Black President; Arista (France) 1981. (A: Sorrow Tears And Blood, Colonial Mentality B: I.T.T)
April 7, 20178 yr Willie Nelson - Red Headed Stranger, Columbia/Legacy 2008. (orig. 1975.) Edited April 7, 20178 yr by Ras
April 8, 20178 yr nemam bas dobar razlog za kupovinu ovih Bang! (re)izdanja... al ne mogu da se uzdrzim.
April 16, 20178 yr Povod je tu, slusalice na glavu i .... vozi. Ni jedno izdanje PA, ni pre, ni posle, ni prici ovome. Kada pusti vokal, zakopa rilnu do druge strane ploce.