Barsa Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 Za ovih para dana, naspram redmi note 5, vidno bolji telefon. Mislio sam prvo da uzmem mi 9 ali za moje potrebe i mi 8 je previse. Plus mi 8 ima ois, gcam se jako lako instalira, i koliko sam video po ovim prvim testovima kamera na mi 9 i nije bas toliko bolja od mi 8. Mi 9 mi je zato dosta lepsi i plus ima manji notch. Ja sam vise nego zadovoljan, za 300e mislim da tesko sta bolje moze da se nadje.
Jean-Luc Picard Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 On 20.5.2019. at 17:58, mraki said: Kad smo kod Huawei-ja, svidja mi se ovaj P30 pro iako ne volim te EMUI-je, MIAU-ije ili kako već. Telenor ga nudi po ok ceni uz pakete, pa razmatram... sad mi negde ističe ugovor. Bolje uzmi P30 obični. Pro je više skupljil nego što je bolji ...if you know what I mean. Ako treba elaboriraću...
mraki Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 Hvala na savetu, samo sam razmatrao tu mogućnost, ništa još nije definitivno. Za ovaj pro je bila baš neka primamljiva cena u Telenoru, obični p30 nije mnogo jeftiniji.
Frank Pembleton Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 Nešto mi gembav ovaj hrom na Androidu na telefonu, jel ima neki bolji browser? ...shiit has hit the fan...
Anonymous Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 10 hours ago, Frank Pembleton said: Nešto mi gembav ovaj hrom na Androidu na telefonu, jel ima neki bolji browser? On 13.3.2019. at 21:10, zorglub said: Jedna preporuka za sve sa ogromnim ekranima - Kiwi Browser. Em je address bar i meni dole, em su u poslednjoj verziji ubacili i "šaku". Nalazi se pored address bara i kada se "klikne", ceo sajt se spusti tako da se lagano mogu dohvatiti sadržaji s vrha stranice. Ostalo sve šljaka kao i običan Chrome. PS: Ima i ad-blocker koji lepo radi i lako se isključuje po potrebi. Odličan je, ja ga stavio, mada sad nema address bar dole, staviš mu night (dark) mode i super je.
zmanic Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 18 hours ago, Frank Pembleton said: na Androidu na telefonu, jel ima neki bolji browser? koristim Adblock Browser for Android
Milosh76 Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Verovatno je najbolja kupovina P30 lite, a od ostalih imas Pocofone i ustedis oko 50e
Skyhighatrist Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Jel' dobro kapiram ovu Huawei/Google pizdariju, ako sad uzmem P30, na njemu će raditi Android apdejti i Google servisi i posle avgusta (famoznih 90 dana)?
copkillah Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 On 28.5.2019. at 0:58, Skyhighatrist said: Kaka je osmica? brutalna, imam je već pola godine i prezadovoljan - i kako radi i kako fotka
Skyhighatrist Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 (edited) 19 minutes ago, renne said: Ne mora da znači Pfft... On 28.5.2019. at 11:51, Barsa said: Za ovih para dana, naspram redmi note 5, vidno bolji telefon. Mislio sam prvo da uzmem mi 9 ali za moje potrebe i mi 8 je previse. Plus mi 8 ima ois, gcam se jako lako instalira, i koliko sam video po ovim prvim testovima kamera na mi 9 i nije bas toliko bolja od mi 8. Mi 9 mi je zato dosta lepsi i plus ima manji notch. Ja sam vise nego zadovoljan, za 300e mislim da tesko sta bolje moze da se nadje. 3 minutes ago, copkillah said: brutalna, imam je već pola godine i prezadovoljan - i kako radi i kako fotka tenks Edited June 6, 2019 by Skyhighatrist
mlatko Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Kako mi scini 9ka je za mene... cekam jos pola godine da izadje 10 pa da si priustim za 200Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
djeneralche Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Firefox u desktop verziji pusta i YT u pozadini kada se minimizuje. Dok ga ne skinu sa stora ili ako necete da date 5e za Play Music i plus da manje arcite net i resurse.
Recommended Posts