Gospodin Slucaj Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 uzeo sam lenovo zbog nešto boljih specifikacija i hardverskih dugmića i bolje mi leži u ruci i vidim da je najpribližniji stock nougatu a nabudženih verzija androida mi je preko glave a huawei ću uzeti kad budem imao love za flagship telefon jer zaista su prelepi
jms_uk Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Je li dobar Redmi 4/4X? Gledam za tatu, veliki su mu svi od preko 5" ekrani, i nije previse zahtevan korisnik. Vidim da ima dosta veliku bateriju koja dugo traje, kamere su mu pristojne, radi na 4G - nagadjam da bi mogao da mu potraje bar neke 2-3 godine i da i dalje bude koristan/upotrebljiv?
Moća Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Slobodno uzimaj. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Zli Gli Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Ja se lomim isto da probam neki Xiaomi ali ne znam koji. Posle 10+ godina otkazujem vernost MTS-u i prelazim kod VIP-a ali bez uzimanja telefona uz ugovor pa hocu da prodam P8 lite i uzmem nesto drugo. Prvo sam hteo P10 lite ali ako ima neki Xiaomi u tom rangu, prosvetlite me. Pogotovo ti Moco, iskupi se bar malo za one malverzacije preko Alija... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Indy Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Jel ima neko sa adekvatnim iskustvom preporuku šta je bolja kupnja, da li Galaxy S7 ili S7-edge? (Edge dođe nešto malo skuplje, pa da proverim da li se to isplati... Da li je taj "edge" praktično od neke koristi... Hvala unapred.)
renne Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Ja sam protiv egde, plus ne možeš staviti adekvatnu zaštitu, ako koristiš istu
levi Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Nema neke konkretne koristi od edgea, osim što /nekome/ lepo izgleda, elegantnije i manje od drugih sa istom dijagonalom, zbog zakrivljenosti Rene, misliš na softversku zaštitu ili fizičku? Ima nekih futrola stakala i za edge, mada ne koristim
levi Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Ali edge je kul Ako je i malo skuplji, ne kupuje se svaki dan telefon -_-
Indy Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 ... ne kupuje se svaki dan telefon -_- Vođen tom logikom, odlučio bih se za Note 8 (koji oficijelno izlazi za 5 dana). :) Note 5 mi je bio predobar, ali moram da ga vratim "oficijelnom" vlasniku (tj. ženi, premda sam ga, naravno, ja kupio... lol). Međutim, cenim da će S7 baš odraditi sve što mi treba, a pritom uštedeti buljuk para. Mogu da pazarim S7 za ekvivalent 330 eu, što je negde trećina (!) Note 8, i manje od pola cene S8. S7 Edge dodaje malo, međutim... izgleda da nema neke potrebe.
Recommended Posts