Moća Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 (edited) Ljudi rodjak je dobio Samsung galaxy Tab 3 Lite iz Kine. Ali posto je kupljen u Kini u njemu nema gapps. Jel moze neko da mi kaze kako da mu ubacim ili gde mogu da nadjem uputstvo kako da mu ubacim gapps-e ili barem Playstore? Edited January 23, 2015 by Moća
Have_Fun Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 (edited) nadji negde link za download gappsa za odgovarajucu verziju androida, prebacis taj zip na fon i odes u recovery mode telefona.. kod mene na ovom samsungu to uradis tako sto ugasis fon, a zatim pri paljenju drzis power+volume up+menu, kada se upali fon i pojavi na ekranu samsung blablabla, pustis power dugme a drzis ostala 2 dok ne ode u recovery.. tamo posle u opcijama imas, flash zip from sd card ili gde si vec prebacio to, i power dugmencetom odaberes da instaliraa mozes da izgooglas negde i playstore.apk, prebacis na fon i onda ako imas neki file manager, jednostavno odes do instalacije i turis na mobe sad, nisam siguran da li treba da bude rootovan fon da bi se obavila ova prva operacija Edited January 23, 2015 by Have_Fun
foto Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 ajde, rene, 1 savet. note3 je u pitanju. 1. da li pobrisati cm cleaner i neki battery doctor i ostala sranja iz te kolekcije? jer citajuci negdae procitah da to ustvari ne radi nista. on sve gasi, a to se odmah nakon toga ponovo pali. 2. da li rutovati tel i pobrisati onaj silni bloat koji 90% ne koristim? i ako krenem da brisem da li ima neki spisak sta smem da brisem, a sta ne. hvala ti
renne Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Obriši cleaner, on je sušta suprotnost rada android osa ja sam note2 rutovao i pobrisao gomilu stvari, note3 nisam, i da lje mi radi savršeno. A kad već nisi sačekaj da izađe lizalica, pa tek onda rutuj ako osetiš potrebu. A za sada onemogući sve programe za koje misliš da ti smetaju
ordi Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 zna neko kolko košta instaliranje softvera u htc desire?
Mil@n Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 zna neko kolko košta instaliranje softvera u htc desire? Kako misliš?
ordi Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 prso mi fon, kažu softverski problem je pa zapitkujem
Mr.Mxyzptlk Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 zna neko kolko košta instaliranje softvera u htc desire? ko krv
nbg4ever Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Koji app je najbolji za skidanje muzike sa YTa, tj konverziju u mp3?
Аврам Гојић Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Otekla mi baterija na Sansung S3 Mini :) ne znam da li da joj dam rupurut, i stavim je na dijetu.
nbg4ever Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Koji app je najbolji za skidanje muzike sa YTa, tj konverziju u mp3?? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
nbg4ever Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Topik prosto prsti od aktivnosti :/ Elem, best baj za 250-300e? Fon bi se kupovao u radnji - nista ugovori, nista oglasi. G2? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Recommended Posts