Jump to content
IGNORED

Gledanos

hefaca

Recommended Posts

Posted

Kad smo kod toga, kolika je uopste gledanos' diskaverija ? Koliko sam primetio, tek (relativno) skoro su krenuli sa reklamama...

Posted
Ta serija je išla na Happy TV...
Isla na Happy/Kosavi...
E sad, Avala, Hepi, Košava... ko će to još razlikovati :)Prepoznao onog lika što glumi u Šišanju, pa sam mislio da je to nešto što je snimao posle filma.
Što i kod nas ne ubace reklame, od onih njihovih klipova može da se poludi.
:thumbsup: 100% tačno.Ja popizdim kada 100. put vidim isti džingl koji ide. Da radim npr. u Bucku u Beogradskoj (gde im je po ceo dan uključen VH1) mislim da bih razlupao TV posle prvog dana.
Posted (edited)

u vecini poker klubova, a i kad igram privatno obicno ide vh1 celu noc:http://www.youtube.com/watch?v=pqtPAwJQuvYmislim da mi je ovo urezano u mozak za sva vremena! jin i jang...:wacko::blink::twak::frust:

Edited by Boza_zvani_Pub
Posted

uuuu, kakva je to boles`....

Posted

danas sam čuo trač da je žeks ispizdeo što je prva pretekla pink u svim kategorijama pa je naredio agb nilsenu (ili kako se već zovu) da piplmetre presele u nova, lepša i pametnija domaćinstva jerbo su se očito zakucala u domovima nekog otpada koji gleda samo prvu.hefacalo? ima li istine u tome? btw pojma nism imao da piplmetri tako funkcionišu. se to tako zove uopšte?

Posted
danas sam čuo trač da je žeks ispizdeo što je prva pretekla pink u svim kategorijama pa je naredio agb nilsenu (ili kako se već zovu) da piplmetre presele u nova, lepša i pametnija domaćinstva jerbo su se očito zakucala u domovima nekog otpada koji gleda samo prvu.hefacalo? ima li istine u tome? btw pojma nism imao da piplmetri tako funkcionišu. se to tako zove uopšte?
jel placaju te ljude kod koje stavljaju piplmetar? voleo bih time da se bavim, ako je to uopste moguce. "sine, cime ti se otac bavi?", "moj tata je imaoc piplmetra".
Posted

Dobijaju valjda neke poklone na kraju godine.

Posted

Zeks je nameravo da napravi svoja istrazivanja, razmisljo se dal piplmetarska il jatepitam/timiodgovaras. Ova druga nikog ne bi zanimala, a ova prva su skupa i ko bi pored AGBa mogao da uspe. Jer dok bi Mitrovic ugradio 500 piplmetara, obucio ljude i tako, AGB bi ugradio jos 1000 i resio stvar. Ima Mitrovic pipke svuda, pa svakako da pokusava da malo digne sebi rejting, al tesko to ide. Mitrovic se jeste oporavio i odbio napad prve i odjednom prva vise ne moze da bude gledanija bar nekog dana. Sad dal je pink konacno nasao programsku shemu il se ushemio malo drugacije...

Posted
Evo najnovijeg Mitrovićevog poteza u cilju spašavanja rejtinga, sinhronizovana Turska sapunica!Jebote, ja nemam reči koliko je ovo loše, to može samo Pink! :rolf:http://www.youtube.com/watch?v=rG0aPICj_hQ
Nije on mutav. Za bolide koji gledaju ta čuda je super što ne moraju da čitaju, a pola ih je nepismeno.
Posted

Седмични преглед гледаностиПреглед гледаности од 2. до 8.маja 2011.Преглед гледаности по програмима од 2. до 8. маja 2011.post-4370-13053037291492.jpgДесет најгледанијих емисија на РТС од 2. до 8. маја 2011.post-4370-13053037006092.jpgDa ne bude da mi je Sojic podbacio i nije vise prvi, zajebo ga Djokovic na be92 sto je u istom terminu igro protiv osiromasenog nadala.

Posted

I poredak za proslu nedelju za celu populaciju:1. RTS1 23,2%2. PINK 19,5%3. PRVA 15,8%Ove nedelje evrovizija tri puta smara, partizan samo jednom nedeljno krade, pa ce RTS da obori ovosezonski rekord...

Posted (edited)

pink se prepolovio u odnosu na proslu godinupost-4370-13056401876718.png

Edited by hefaca