Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted
To je sa zvaničnog ATP sajta ;)
I da je bio neko dokon, hvala mu, zanimljive su informacije.
Posted (edited)
djokovic-naomi-498.jpg:Hail: kazu prosetao na njenu inicijativu.jos ako mu je i dala... :o cool.gif ;)mada bila je tu i karolina-kurkova-net-worth.jpgKK :wub: Edited by Boza_zvani_Pub
Posted

Ih, a Blic ne bi bio Blic da ne ubacuje patetiku u ove kombinacije ;)

Posted

nadal sada navodno izjavio da je bolji sa federerom nego sa djokovicem...linkinteresantno..

Posted (edited)

Ne da je previse bitno, ali koliko Djokovic tacno ima uzastopnih pobeda? Negde se spominje 37, drugde 39... Znajuci nasu sklonost ka preterivanju, ne bi me iznenadilo da brojka do Rolan Garosa naraste na 45

Edited by Milogled Bluff
Posted

37 u ovoj godini39 ako se računa i davis kup iz decembra41 ako se računa i davis i Hopman

Posted

Aha, to je. Pretpostavio sam da je to mozda razlog razlicitih brojki, ali nisam odbacio ni dobru staru srpsku megalomaniju :)

Posted
37 u ovoj godini39 ako se računa i davis kup iz decembra41 ako se računa i davis i Hopman
па рачуна се дејвис куп, то 39 се односи на укупан низ, док је 37 старт сезоне, а хопмана нико озбиљан не рачуна
Posted
do aljaske sporo vesti stižunew mexico rules
vala bas :lol:pogledaj ko je glasao za federera: aljaska, kanzas, kentaki, zapadna virdzinija i vermont. :lol: sve, da se lepo izrazim, ruralni zabaceni krajevi (a po mom iskustvu, u vermontu su onako, malo sloooow :D)
Posted (edited)

Ono "ostali" se verovatno odnosi na Mekinroa i Lendla

Edited by Milogled Bluff
Posted

A zasto uglavnom svi pominju taj Mekinroov rekord od 42 kad je ispred njega Guillermo Vilas sa 46, ili je mozda Nadal prepravljo po wikipediji ovih dana

Posted

Ovi moji iz Kolorada glasali za Nadala angry.gif Moracu kampanju da sprovedem ovde.Inece, ipak je odustao od egzibicije u Parizu.