dragance Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 Teško bi mogao nulu, ali jedinicu ispred petice sigurno, pa šta mu sud da.
vememah Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 3 ili 4 godine u zavisnosti od toga ističe li zabrana kad učešće na turniru '25. već postane nemoguće.
Tsai Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 31 minutes ago, Redoran said: Tri godine izgubljenih premija na turniru , šteta od eventualnih gubitaka sponzora, narušeni ugled i reputacija, ja bih išao i na ugrožavanje bezbednosti onom etiketom da predstavlja opasnost po celu naciju (pre nego što je ministar intervenisao, a dok je Novak još uvek bio u žrebu, na tviteru je bilo poruka tipa; "He'll get Seles'd")... mislim da može komotno da doda još jednu nulu iza petice. Leb ti jebem. Daj link ako iskopas
Lancia Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 7 minutes ago, Tsai said: Leb ti jebem. Daj link ako iskopas A sta ce ti to?¿ Samo jednom da procitas komentare u Marci, stomak ti se okrene od bljuvotina i bolesnih ljudi. I ne pisu se samo gadosti o Djokovicu, svakakva sranja i uvrede na racun Nadala su ko dobar dan. 2
Lancia Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 Just now, Tsai said: u pravu si. sokiralo me da bas dotle ide jbg Gro planete je otislo u kurac. 1
harper lee Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 4 minutes ago, Tsai said: u pravu si. sokiralo me da bas dotle ide jbg Juce je u italijanskim novinama osvanuo naslov "Djokovic treba da umre u smecu". Govorimo o novinama i novinaru koji je potpisao tekst, to sa Monikom je verovatno sa neke drustvene mreze. Godinama su kuvali mrznju zato sto je drndao ceo teniski svet kako je hteo, ukljucujuci i Svajcarsku Barbiku, sada je sve to pokuljalo na povrsinu. 1
harper lee Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 11 minutes ago, Lancia said: Gro planete je otislo u kurac.
Meazza Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 10 minutes ago, harper said: Juce je u italijanskim novinama osvanuo naslov "Djokovic treba da umre u smecu". Govorimo o novinama i novinaru koji je potpisao tekst, to sa Monikom je verovatno sa neke drustvene mreze. Godinama su kuvali mrznju zato sto je drndao ceo teniski svet kako je hteo, ukljucujuci i Svajcarsku Barbiku, sada je sve to pokuljalo na povrsinu. Ko je to tako preveo taj nema veze sa italijanskim jezikom. Google translate bi bolje preveo.
Lancia Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 2 minutes ago, harper said: Ma de bre, golim okom je vidljiv porast, nisu potrebne nikakve mreze ni tiktokovi. btw, mislim da niko ne mrzi Novaka kao Pietrangeli.
harper lee Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 2 minutes ago, Meazza said: Ko je to tako preveo taj nema veze sa italijanskim jezikom. Google translate bi bolje preveo. Prevod na srpski je moj sa engleskog prevoda, koji nije moj, italijanskog originala. Prevedi nam tacno ako govoris italijanski.
cedo Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 4 minutes ago, Lancia said: Ma de bre, golim okom je vidljiv porast, nisu potrebne nikakve mreze ni tiktokovi. btw, mislim da niko ne mrzi Novaka kao Pietrangeli. pietrandjeli je direktor turnira u rimu ? kako bes onaj novinar "not to bad" ... scavagata, tako nesto ... mislim da je on na njegovoj strani imali neki njegov tekst o situaciji ?
Lancia Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 1 minute ago, cedo said: pietrandjeli je direktor turnira u rimu ? kako bes onaj novinar "not to bad" ... scavagata, tako nesto ... mislim da je on na njegovoj strani imali neki njegov tekst o situaciji ? Ne znam dal je direktor, onaj matori ex teniser sto je ronzao pola sata na dodeli trofeja, kad je Novak cepnuo Rodju. 1
Lo Zingaro Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 5 minutes ago, harper said: Prevod na srpski je moj sa engleskog prevoda, koji nije moj, italijanskog originala. Prevedi nam tacno ako govoris italijanski. Daj link
harper lee Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 Just now, Poludziber said: Daj link O, jebo ga ti, ko ce sad da roni po tviteru da bi nasao. Pokusacu.
Recommended Posts