roux senyurt Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 11 minutes ago, Valkyrie said: Presuda očekivana, očigledno Australija i po cenu međunarodne blamaže i skandala neće da presedanom oduzima pravo svojoj izvršnoj vlasti da u pitanjima imigracione politike njena bude poslednja. Skandal i bruka će se zaboraviti jednog dana ali granice ostaju neprobojne ad hoc dozvolicama i vizicama. Izdrndali su ga žestoko i navukli na tanak led, od posledica koje po njegovu karijeru i život proizađu iz ovoga, finansijski gubitak je najbeznačajniji. Narednih dana ne otvarati portale, soc mreže i dr jer će nivo luđenja probiti plafon. Svojom pomirljivom izjavom na kraju sage NĐ je (po meni) prećutno rekao da je i u njegovom interesu da se ovo sve što pre stavi pod tepih, ali očekujem u najmanju ruku da se obrati svojim zilotima da prekinu hajku na treća lica koja ga nikako nisu uvukla u ovu pizdariju. Od AV ne očekujem da u izbornoj godini pokrene pitanje testova, to će ostati poslastica za Twitter. verovatno je savetovan da broji u sebi deset puta do 1000000000000000000000000000000000000 pre nego sto se oglasi u javnosti po bilo kom pitanju. mogu da zamislim kako se oseca covek i sta sve moze da izbljuva posle ovakvog globalnog medijskog linca i izliva mrznje.
SNARC Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Moze da proba da u sebi prebroji koliko rogova i kljova je izraslo svakom clanu njegovog tima nakon vakcinacije. 2
x500 Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 (edited) Kao u onom vicu, kad covek sam sebe ujede za mooda onda dobije posebnu snagu. Ako bude pametan, sledi vakcinacija i priprema da uzme sve sto moze da uzme od trofeja. Nema vise slanja srca, poc za slabije plasirane igrace, humanitarizam, nego samo profit i titule. Ima jos par godina pre nego ga sustigne krstenica. Twiter, FB i novine - samo izjave o tenisu i nista vise. #idemo Edited January 16, 2022 by x500 5
cedo Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 neizmerno mi je zao sto se ovako zavrsilo novak je izjavom pokazao da je ostao ono sto je bio i dosada ... jedan pristojan momak i pravi sportista ne verujem da ce da se vakcinise da bi ucestvovao na turnirima na kojima ce vakcina biti uslov da nastupa, mada ne iskljucujem takvu mogucnost ... mozda zelja za jacim nasledstvom u tenisu nadvlada njegov stav o vakcinisanju. mozda je tu ustvari i pitanje da li je to njegov stav ili uticaj nekoga drugoga ... ukoliko nije njegov, mislim da su vece sanse da se vakcinise nadam se da ce korona da oslabi pa ce sve ovo verovatno biti izlisno zelim da mu advokati spreme jednu dobru tuzbu i da uzme dobre novce dole, a jos vise zelim da dodatno unisti reputaciju politicara dole zelim da se bas aktivno ukljuci u ekoloski pokret u srbiji 8
Milošica Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Ako je nekoga zanimao Viškov stav o vakcini, kaže da je 3 puta vakcinisan. Govedarica takođe.
harper lee Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 1 hour ago, Lancia said: Van celog ovog sranja sa Australijom i sprdnje od sudjenja, nadam se da Djokovic ima u svom okruzenju neku pametnu glavu, koja ce pokusati koliko toliko da ga resetuje i da sto uspesnije i dostojanstvenije izgura tenis do okoncanja karijere. Vakcina, fuck PTPA, brnjica na usta familiji i voila. Jedini koga vidim da moze da mu nalupa samare je Vajda. Ja se, naprotiv, nadam da Novak ama bas nista nece promeniti u svojim stavovima i uveren sam da nece. Ako nije savio kicmu sada nema potrebe da to cini ni ubuduce. 10 3
Tsai Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 9 minutes ago, Milošica said: Ako je nekoga zanimao Viškov stav o vakcini, kaže da je 3 puta vakcinisan. Govedarica takođe. Moram da priznam da me je jako iznenadila ova informacija 1
stray cat Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Tek sad saznajem da je aus državni advokat naveo Konov tvit iz 2020. godine kao argumentaciju potrebe da se NĐu ukine viza. Da li se neko seća zašto je on uopšte objavio tako nešto na Fejsu? Takođe, bio bih vrlo zahvalan kad bi neko stvai link i do BBCjevog članka/intervjua koji je takođe korišćen kao argument protiv NĐa.
Friend Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 (edited) 1 hour ago, Lancia said: i da sto uspesnije i dostojanstvenije izgura tenis do okoncanja karijere. Vakcina, fuck PTPA, brnjica na usta familiji i voila. On je to odavno izvagao i njegov stav po tom pitanju gledamo danima. Nekim ljudima to su gore stvari po stanje licnog duha nego gubitak titula i novca. Edited January 16, 2022 by Friend 1
vememah Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Pa ništa onda, trkaće se sa turnirima hoće li oni pre zalupiti vrata nevakcinisanima ili će on pre osvojiti taj 21. GS. Takođe neki kažu da ubuduće može imati problema sa vizama za GB i US pošto će u formularu morati da navede da su ga Australijanci odbili tj. poništili mu vizu i da objašnjava zašto. 1
Lancia Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 2 minutes ago, harper said: Ja se, naprotiv, nadam da Novak ama bas nista nece promeniti u svojim stavovima i uveren sam da nece. Ako nije savio kicmu sada nema potrebe da to cini ni ubuduce. Ja to ne vidim kao savijanje kicme, niti vidim (mora da sam slep) neke vanplanetarne stavove. Svoj nacin psihofizickog shvatanja zivota i sporta nije u koliziji sa vakcinom, nema potrebe da se od toga pravi misticizam. I nema svrhe da mi napises kako to Novak shvata, vec sam citao taj tvoj post i sa gro stvari se slazem. U krajnjem slucaju, njegova karijera je u pitanju, nek odluci kako hoce, samo se bojim da sve ono sto je on (ne ja!) zacrtao da ostvari na sportskom planu sad ima prakticno nepremostivu branu, ako se ne vakcinise. 8 1
Milošica Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 15 minutes ago, Tsai said: Moram da priznam da me je jako iznenadila ova informacija I mene. Što se Novaka tiče, očekuju da za RG i USO ne bude problema zbog vakcine, za W nisu sigurni.
Tsai Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Na USO ce sigurno biti problem, pa Irving ne moze da igra u NYC
Milošica Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Just now, Tsai said: Na USO ce sigurno biti problem, pa Irving ne moze da igra u NYC Nisam pažljivo pratio, naveli su razlog zašto neće biti problema uprkos tome.
Popular Post Uskebasi Posted January 16, 2022 Popular Post Posted January 16, 2022 4 hours ago, NevenMan said: Nije pitanje da li je vakcina bitna, nego zasto je meni, ili tebi bitno da se Novak vakcinise? E to ko objasni svaka mu cast. Ja polazim od sebe, nema većeg vaksera od mene. Medju prvim sam se vakcinisao, uredno primio buster i lično sam uveren da mi je vakcina spasila zivot, jer sam bar jednom bio izlozen najdirektnijem kontaktu sa virusom, a prosao sam bez ikakvih simptoma (za sta je sasvim sigurno zaslužna vakcina s obzirom da sam zbog hroničnih problema bio vidjen za respator). Ali ne mogu da prihvatim da se protiv nekoga ko se nije vakcinisao vodi hajka, do te mere da se proglasava za opasnost po javno zdravlje. Ako je nevakcinisanje opasno po javno zdravlje onda je lako proglasiti vakcinaciju za obaveznu i sve vakcinisati. Ali to ocigledno nije slucaj, a i januaru 2022 godine znamo i razlog za to. Vakcina ne štiti druge ljude, već samo onoga ko se vakcinisao. Priča o tome da ce nevakcinisani Djokovic nekome zauzeti mesto na respiratoru je besmislena. Dakle, ja sam apsolutno za vakcinaciju, ako treba svaka 3 meseca, ali to radim iskljucivo zbog sebe, a ne zbog javnog zdravlja. Dok ne uvedu obaveznu vakcinaciju, ko nece da se vakcinise pravi izbor u odnosu na svoje licno zdravstveno i svako drugo stanje. Da sam multimilioner, a pri tom najbolji sportista na svetu, a uz to i jedan od najzdravijih i fizicki najspremnijih ljudi, mozda bi i ja iskoristio svoje pravo da se ne vakcinisem. Proterivanje nekoga kome je inace dozvoljen ulazak, samo zato sto neko iz vlasti ima utisak (a ne i dokaze za to, kako sud kaze) da je neko njegovo licno svojstvo opasno po javno zdravlje, ili javni moral, je pogrešno na toliko načina da mi se cini ds je to uvod u jednu prilicno mracnu fazu istorije, gde se protiv pojedinaca i grupa vode organizovane hajke, uz ogromnu podrsku "slobodnih" ljudi. 15
Recommended Posts