Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

1 minute ago, Ted said:

nova.rs je nešto kao opozicioni Informer.....nit je novina/medij nit se trudi da bude 

Ne razumem da li je to dobro ili lose?

• Replies 15.7k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

Just now, Poludziber said:

Ne razumem da li je to dobro ili lose?

nije to pravo pitanje nego dal je to nužno ili nije

možda i jeste, ali kredibilan i pozdan izvor, to svakako nije 

8 minutes ago, Poludziber said:

Da parafraziram Dr Seselja, Kon samo kusa kashu koju je sam spremio. Usao u sistem da ga minira iznutra kao Comicka. 

Ok, slazem se,  al ipak mu je izjava na mestu i nema nikakve potrebe da mu se crta meta na čelu.

Edited by maheem

2 minutes ago, Ted said:

nije to pravo pitanje nego dal je to nužno ili nije

možda i jeste, ali kredibilan i pozdan izvor, to svakako nije 

Nuzno je nazalost.

23 minutes ago, maheem said:

Sad kad Konara izvadi tekst od 26.12.

Prepravio.

Van celog ovog sranja sa Australijom i sprdnje od sudjenja, nadam se da Djokovic ima u svom okruzenju neku pametnu glavu, koja ce pokusati koliko toliko da ga resetuje i da sto uspesnije i dostojanstvenije izgura tenis do okoncanja karijere. Vakcina, fuck PTPA, brnjica na usta familiji i voila. Jedini koga vidim da moze da mu nalupa samare je Vajda.

Van celog ovog sranja sa Australijom i sprdnje od sudjenja, nadam se da Djokovic ima u svom okruzenju neku pametnu glavu, koja ce pokusati koliko toliko da ga resetuje i da sto uspesnije i dostojanstvenije izgura tenis do okoncanja karijere. Vakcina, fuck PTPA, brnjica na usta familiji i voila. Jedini koga vidim da moze da mu nalupa samare je Vajda.

Zbog cega da se vakcinise? Pratis li situaciju oko virusa?

Oce li Craig Tiley podneti ostavku? A i ja gluposti pitam..

Just now, Tsai said:

Oce li Craig Tiley podneti ostavku? A i ja gluposti pitam..

moralo bi. to je prvi neophodni skalp. i morison, naravno. al taj drugi ce, nadam se, da plati za ovo sranje (plus milion drugih koje je ucinio tokom svoje vasti) na izborima. i to bi moralo.

Australia Open 1905 - 2022

Australia Closed 2022 - 

• Popular Post

Presuda očekivana, očigledno Australija i po cenu međunarodne blamaže i skandala neće da presedanom oduzima pravo svojoj izvršnoj vlasti da u pitanjima imigracione politike njena bude poslednja. Skandal i bruka će se zaboraviti jednog dana ali granice ostaju neprobojne ad hoc dozvolicama i vizicama.

Izdrndali su ga žestoko i navukli na tanak led, od posledica koje po njegovu karijeru i život proizađu iz ovoga, finansijski gubitak je najbeznačajniji. Narednih dana ne otvarati portale, soc mreže i dr jer će nivo luđenja probiti plafon. 

Svojom pomirljivom izjavom na kraju sage NĐ je (po meni) prećutno rekao da je i u njegovom interesu da se ovo sve što pre stavi pod tepih, ali očekujem u najmanju ruku da se obrati svojim zilotima da prekinu hajku na treća lica koja ga nikako nisu uvukla u ovu pizdariju.

Od AV ne očekujem da u izbornoj godini pokrene pitanje testova, to će ostati poslastica za Twitter. 

Mali antivakser.

Nema žena i nacionalnih manjina i ne osudjuje se agresija na Hrvatsku koja je u punom jeku i na BiH koja sledi. Pametnom dosta.