reg Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 24 minutes ago, samo_opusteno said: Izjava je ok ali prikladnije bi bilo "Odlazim kao slobodan covek, sto ljudi koji podrzavaju australijsku vladu nikad nece biti. Vidimo se nikad a cujemo jos manje". Čak i da misli tako, bezveze je da izjavi, siguran sam da su sponzorskim ugovorima predviđene obaveze u pogledu učestvovanja na GS, bolje u decembru da izda saopštenje kako ne može da ide Australiju pa navede kao razlog neku očigledno nebuloznu povredu (pod uslovom da mu bude dozvoljeno da ide). Ova njegova izjava posle presude ima za cilj da spusti loptu, tako da bih rekao da očekuje da ne dobije trogodišnju zabranu.
Carolostadien Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 (edited) 25 minutes ago, SNARC said: Prosto ne mozes da im garantujes bezbednost na svakom koraku i nemas ljudstvo da to sprovedes. Sad bas da li mozes da im zabranis a da to ne uslovi da vise nikad nista ne mozes da organizujes, to nisam siguran. Mi nismo ni veliki ni bitni ni jaki kao Australija..samo sa tim da se ne zanesemo i super. Narednih 50 godina ne bi dobili ni kvalifikacijski turnir za SP u klikeranju, a za nešto veličine atletike možda bi vas i suspendirali u MOO i za nastupe pod zastavom na neko vrijeme. Niti je to uopće usporedivo na bilo kojoj razini koliko god ste sad neki "vrući". Nije Srbima zabranjen nastup na Australian Openu, eno ih tamo, igraju, u ždrijebu su. Edited January 16, 2022 by Carolostadien 6
Ted Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 6 minutes ago, ubibobi said: Đokoviću, Đokoviću ti spremaj salate, biće mesa, biće mesa, klaćemo vombate! Eto, jes' glupo ali čisto zbog učinjene diskriminacije prema vombatima... ma ništa od ovoga nije u skladu sa duhom našeg naroda treba naprosto - Hej Australci, steram Vam ga majci! sa velikim V, da ipak ukažemo jedan respekt. nismo divljaci 3
renne Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 11 minutes ago, Lancia said: Ne znam kakav je odjek u ostalim zemljama, vidim da je spanska stampa odusevljena, pa vi nastavite da navijate za njihove sportiste i dalje Djole je krelac sto se tice vakcine a za odluku suda na osnovu pretpostavki prosto nemam reci. Nesto ovde kazu, da nece moci da igra nevakcinisan ni Wimbldon ni US Open, samo RG. Sto se mene tice, ovo ce biti prvi propusten GS turnir za gledanje posle sigurno vise od 20 godina. Svi izgubili, dabogda. i ja definitivno ne nameravam da gledam to govno od turnira 1
Popular Post MiddleClass Posted January 16, 2022 Popular Post Posted January 16, 2022 11 minutes ago, Krampa said: Ubi zakolji da koala ne postoji i da onaj nema brata Ubij vombata da kengur nema brata? 2 15
Tsai Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 kada gurnem ptici emu zahvali mi se na svemu 1 2
Roger Sanchez Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Nesto ovde kazu, da nece moci da igra nevakcinisan ni Wimbldon ni US Open, samo RG.Neće moći ni RG, samo se Elysee još nije sjetio poslati memo upravi 1
Lancia Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 3 minutes ago, Roger Sanchez said: Neće moći ni RG, samo se Elysee još nije sjetio poslati memo upravi Nista onda, igrace Umag.
Ted Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 11 minutes ago, renne said: i ja definitivno ne nameravam da gledam to govno od turnira treba pružiti podršku Kirjosu 1
mackenzie Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Ko ne skače taj je kengur, ili možda obrnuto... 🤔
Lancia Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 20 minutes ago, Ras said: Jbt 1990, sad gledam, cena 133.90 dinara
Milošica Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 4 minutes ago, Ted said: treba pružiti podršku Kirjosu + ostali naši igrači Navijaćete svi vi za Miomira u četvrtfinalu.
Ras Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 10 minutes ago, Lancia said: Jbt 1990, sad gledam, cena 133.90 dinara Iz ove perspektive, vizionarski naslov sa sve podnaslovom. Gde gledaš cenu? Imaš primerak?
hefaca Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Hoce li RTS imati predstavljanje kandidata na australskim izborima? I serijal rec na rec sa Zozom i kengurima... Interesovanje nasih gradjana je daleko vece nego za nase izbore i referendum!
Recommended Posts