pt 2.0 Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 (edited) 3 minutes ago, Партибрејкер said: B1 - Da, na to mislim i sasvim sam jasno tako i napisao u postu. to nije dokaz ni za šta, sem za skidanje PDF-a. proverili razni random ljudi po netu. 3 minutes ago, Партибрејкер said: B2 - Sud je uzeo ono što su njegovi advokati predali. Skenirana kopija je inače pravno valjan dokaz. Naravno, bilo bi bolje da vidimo i sam PDF fajl sa sve onim podacima koji se vide na "properties" ali ga nećemo videti jer ga je Novak verovatno negde izgubio/slučajno obrisao. A ne može da ga skine ponovo sa e-Zdravlja jer je zaboravio šifru... odgovorio panda u postu iznad, ima i digitalnih originala, proverila upravo. case closed. Edited January 15, 2022 by pt 2.0 1
Ros Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 zao mi sefa fajzera. najebao je ako se zaputi u australiju. 2
nautilus Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 ma kopije su i u srbiji dokaz (osim u izvrsnom postupku) sve dok ih protivna strana ne ospori pa se onda mora dostaviti original. nema ni tu problema. 1
Tsai Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Potvrda o antitelima ima ID koji odgovara datumu 23.12. Samo pozitivan test baca na 26. Zanimljivo 1
maheem Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 4 minutes ago, nautilus said: Australija mu nije zbog toga ukinula vizu nego po drugom osnovu pa se o ovome nece ni raspravljati u sudu. U principu sluzi samo za ocrnjivanje po medijima. Ma da, nego se pitam da li je izvodljivo da druga zemlja uđe u istragu verodostojnosti našeg pcr testa. 1
duma Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 52 minutes ago, pt 2.0 said: Ne znam da li smo imali Batutovu tvrdnju od 12.01.2022. godine, crno na belo, da su oba testa legit? The plot thickens.. Da li su idioti koji guraju priču o Batutu svesni da će se usrati u život milionima, ako uspeju u pravedničkoj borbi? Mogu posle i da potenciraju priču o pasošima, pa da nas lepo zatvore u rezervat. Karadžić je putovao po EU sa lažnim pasošem. Valjda je Đoković manji zlikovac od njega. 1 1
Popular Post harper lee Posted January 15, 2022 Popular Post Posted January 15, 2022 Toliko sviranja kurcu o prirodi nezapamcenog zlocina koji je Novak Djokovic izvrsio, vrlo malo razumevanja za to da gledajuci Australiju danas i oni koji ne citaju knjige iz filozofije politike i politicke teorije imaju pokaznu vezbu u realnom vremenu na temu kako su inace uglavnom dobronamerni, inteligentni i cestiti Nemci pali pod caroliju nacizma. Ali textbook primer. Iskoristis objektivnu krizu da rasiris paniku i histeriju medju stanovnistvom, zauzdas ih koktelom drakonskih pritisaka na njihov svakodnevni zivot i "svi, svi, svi" kampanje da su svi oni zajedno deo veceg plana i promisla koji treba da dovede do blagostanja, a za sve stranputice do tog blagostanja pronadjes neprijatelja, pokazes prstom na njega i pustis zaludjeno stanovnistvo da samo odradi svoje. Neverovatno je koliko je lako uraditi tako nesto, potpuno sam fasciniran. Paradoksalno, eventualna pobeda Djokovica na sudu bi zapravo bila pobeda Australije u borbi sa samom sobom. Uopste se ne zajebavam. 13 5
Партибрејкер Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 18 minutes ago, pt 2.0 said: to nije dokaz ni za šta, sem za skidanje PDF-a. proverili razni random ljudi po netu. odgovorio panda u postu iznad, ima i digitalnih originala, proverila upravo. case closed. Nisam ni napisao da je dokaz već da je zanimljivo da timestamp daje baš taj datum koji odgovara i šifri potvrde. Ali nema tog PDF fajla, mi imamo jedan fajl od 250 stranica, nije niko od nas video sam PDF fajl tog pozitivnog testa. Case nije ni otvoren, nijedan medij u Srbiji se ne bavi ovim osim nas par smarača (da ne kažem partibrejkera) na forumu.
pt 2.0 Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Just now, Партибрејкер said: Case nije ni otvoren Ama mislim na moju pitalicu oko skena ovde na ppp. Taj case je closed, rešio panda_bg
pt 2.0 Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 (edited) 29 minutes ago, Tsai said: Potvrda o antitelima ima ID koji odgovara datumu 23.12. Samo pozitivan test baca na 26. Zanimljivo Saznaj mi kad je predao dokumenta TA i rešiću misteriju I imaj u vidu da su mu dokaz o antitelima tražili NAKNADNO, tj. nakon što je poslao dokumenta… Edited January 15, 2022 by pt 2.0
SNARC Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 (edited) Noskichevi podrzavaju bezrezervno !!! A kad smo vec kod Noskicha Spoiler Edited January 15, 2022 by SNARC 1 6
Stari tenis fan Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 1 hour ago, Redoran said: Dosta od ovoga smo već videli u prethodnim spisima. Meni interesantni novi momenti su: - ministarsko obrazloženje ukidanja vize u 70 tačaka. Solidno se potrudio, i da budemo realni pristojno ga je sastavio. Navodi dosta toga što po njegovom mišljenju ide kontra odluke o poništenju, i na kraju kaže su razlozi za poništenje ipak prevagnuli. - advokatsko kontra-obrazloženje koje pobija ministrov racio za ukidanje vize deluje dosta dobro, barem meni koji nisam pravnik - tu je i afidavit Novakove agentice koja potvrđuje da je greškom čekirala pogrešno polje na putnoj deklaraciji i gorko se kaje - i ono najvažnije, potpis i pečat iz Batuta da su Novakovi uzorci za pozitivan i negativan test uzeti 16.12. odnosno 22.12. Napominju i da je sitem pouzdan i precizan, i da su Novakovi rezultati legitimni. Dakle, to je potpisala i pečatirala državna instititucija. za postove. Vrlo informativni. 1. Dodao bih da ministar Hok kaze da odlukan nije pravedna: Quote 3. By operation of s 133C(4), the rules of natural justice do not apply to decision... Ministar je napravio dobar posao. Bio je temeljit a ne brzoplet kao Morison 5. januara. Svejedno, njegova argumentacija ne stoji. Odluka je bazirana na svrsishodnosti. Ona ne moze biti svrsishodna pojavom omikrona. 2. Jedno pitanje. Tacka 63 Hokove odluke kaze: Quote 63. In addition, for a period of three years from the date of cancellation of his visa, Mr DJOKOVIC would not be able to be granted any class of visa that is subject to Public Interest Criterion 4013... Sto znaci tacno ovaj boldovani dio? Da se ogranicenje primjenuje samo ako postoje pitanje od javnog intersa (u Novakovom slucaju, prestankom epidemije ne bi bilo javnog interesa)? Radi se o necemu sto se primjenjuje na svaku vizu?
pt 2.0 Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 http://classic.austlii.edu.au/au/legis/cth/consol_reg/mr1994227/sch4.html Ovde imaš detaljno šta je koji PIC. Ne usudjujem se da tumačim, nisam pravnik. 1
Stari tenis fan Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 9 minutes ago, pt 2.0 said: http://classic.austlii.edu.au/au/legis/cth/consol_reg/mr1994227/sch4.html Ovde imaš detaljno šta je koji PIC. Ne usudjujem se da tumačim, nisam pravnik. Hvala! To moze da tumaci samo jako upuceni pravnik.
Ros Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 interesantne su pozicije sa kojih napadaju novaka na tenis fejs grupama. german speaking su u fazonu "Regeln sind Regeln" (rules are rules) english speaking "he lied on application form" thank to hawke, all are easy to beat 1 1
Recommended Posts