Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

jos ce se svi naloziti da djokovic ne uspe u naumu zvanom grand slam.

bice mnogo tesko na us openu. 

i pritisak i medijska paznja nikad veca. 

pricace  o tom turniru i oni koji uopste ne prate tenis. 

Posted
10 minutes ago, Jumanji said:

Ljuta, Boka

50f7ea33f1f7732a3952dc0b85584322.jpg

Neko je pitao za telohranitelje. Ova trojica sto su "okruzila posed" mi deluju kao kvalifikovani.:D

Posted

ne znam sto se toliko bojite tokija? jedino sto je rizicno jeste covid, ali posle turnira ima skoro mesec dana do njujorka a izmedju RG i W je imao samo dve nedelje. plus ne skace sa sljake na travu ili trave na beton nego ce sve vreme biti na istoj podlozi

btw, ja bih potpisao zlato umesto USO

• +1 5
Posted

Ja se ne bojim, ali nisam bila za to da ide, prvo dovoljno je dao reprezentaciji, drugo- potreban mu je odmor. Fizicki manje-vise, mentalni apsolutno. Ali znala sam da ce ici, prosto to je on. Lozi se, crce da obuce dres, i povredjen igrao DC, voli da navija, kako tek da ne da svoj doprinos. Uostalom jedan od razloga zasto se dvoumio ono posle osvojenog W, naveo je jer ne moze gleda nase sportiste. To sve o njemu govori. Plus na sve to treba dodati ovaj izuzetan celendz, da uzme sve. Tako da je stvarno minimalna sansa bila da ne ide.

A ako govorimo o strahu, postoji u smislu da ne pregori, isuvise je USO bio baksuzan, do sada (pu pu), 5 izgubljenih finala i valjda 3 PF. Proslu da ne pominjem.
No, svemu je doslo vreme da se preokrene, sada u korist. Pocelo sa RG. Idemo dalje.

I ja sam ipak za USO pre OI, ali moze sve, sto da ne. Skromno.

Neko je pitao za telohranitelje. Ova trojica sto su "okruzila posed" mi deluju kao kvalifikovani.[emoji3]
Iskreno, prvi put vidim likove poput ovih vel'kih. Nadam se da je pametan i da su uvek tu negde.

Posted
40 minutes ago, Tsai said:

ne znam sto se toliko bojite tokija? jedino sto je rizicno jeste covid, ali posle turnira ima skoro mesec dana do njujorka a izmedju RG i W je imao samo dve nedelje. plus ne skace sa sljake na travu ili trave na beton nego ce sve vreme biti na istoj podlozi

btw, ja bih potpisao zlato umesto USO

OK, licne preferencije su licne preferencije ali olimpijsko zlato u tenisu je realno kurcina u odnosu na Grand Slam.

• +1 4
Posted

pa da, ali đoković ih ima 20, a ovo mu fali

cenim da bi se bez mnogo muke odrekao jednog gs-a za zlato u riju

olimpijsko zlato je olimpijsko zlato, u tenisu(i fudbalu) svakako nije najprestižnije takmičenje, ali daje ličnu satisfakciju i priznanje za kojom novak žudi

• +1 2
Posted

Ja sam rekao posle RG da jedan veliki turnir od ova tri preostala ako uzme smatracu godinu vrhunskom. I posle W meni je iskreno ovo fantasticna sezona u ravni sa 2011 i 2015. Jeste 2011 tukao Rafu na svim moguci turnirima, jeste 2015 igrao doktorski precizno i racionalno ali to sam nekako znao da moze i ocekivao od njega. Posle proslog RG i nesrecnog peha sa US opena (mada pitanje je i da li bi uzeo do kraja iako je bio favorit) ja sam se probojavao da ce ostati na 17...

PS.

Ako bas mora nesto do kraja neka bude US Open. (Realno olimpjske u tenisu su meni kao osrednji masters).Mada je to i najtezi zadatak. Da ima podrsku tribina verujem da bi uspeo ....

Posted
8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

pa da, ali đoković ih ima 20, a ovo mu fali

cenim da bi se bez mnogo muke odrekao jednog gs-a za zlato u riju

olimpijsko zlato je olimpijsko zlato, u tenisu(i fudbalu) svakako nije najprestižnije takmičenje, ali daje ličnu satisfakciju i priznanje za kojom novak žudi

On sasvim sigurno zudi da ima zlato za Srbiju na Olimpijadi, samo kazem iz ugla tenisa to zlato nema neku posebnu tezinu u odnosu na najvece turnire. Mala fusnota u karijeri vrhunskih igraca. Tim pre sto je ove godine u Njujorku na talonu nesto sto se u tenisu nije dogodilo preko 50 godina. Dakle, nijednom otkako je tenis postao globalni sport.

Novak ce u Njujorku da bude lovljen kao nikada do sada, tesko je uopste proceniti pritisak kojem ce biti izlozen. On na taj turnir mora da dodje potpuno spreman, u vrhunskoj formi i spreman na sve. Osim, naravno, ako mu zreb ne bude u fazonu Djere, Kecmanovic, Krajinovic, Lajovic, Fonjini, Coric i Cilic.:D

Posted

ali boost koji će mu dati zlato u tokiju će učiniti da u njujorku bude bukvalno nedodirljiv, taj nivo samopouzdanja će biti za koplje viši nego što je bio posle osvajanja dejvis kupa

iz moje vizure je ovo šbbkbb, verujem da su on i njegov tim više nego dovoljno vremena posvetili ovoj analizi, a mi samo možemo da se nadamo da se nisu zajebali

• +1 1
Posted
46 minutes ago, harper said:

Novak ce u Njujorku da bude lovljen kao nikada do sada, tesko je uopste proceniti pritisak kojem ce biti izlozen. On na taj turnir mora da dodje potpuno spreman, u vrhunskoj formi i spreman na sve. 

Ne mogu reci da se uopste ne plasim sam protiv svih situacije, ali bih vise voleo da bude upravo to, da umesaju i udruzenje igraca i da ga osporavaju kao goata, da mu sude dobre lopte kao aut koje ce celendzovati ... ma sve ... samo neka se slucajno ne desi da budu na njegovoj strani i da se ne stvori slika kako je sve vec gotovo i kako ce osvojiti.

Posted
53 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ali boost koji će mu dati zlato u tokiju će učiniti da u njujorku bude bukvalno nedodirljiv, taj nivo samopouzdanja će biti za koplje viši nego što je bio posle osvajanja dejvis kupa

Da to jeste glavni potencijalni benefit

Posted

Novaku je zlato bitno iz dva razloga, prvo, jer jeste patriota  i voli da igra za zemlju iz koje dolazi tj za svoj narod. 

Drugo, a poznavajući njega možda i podjednako važno: što jebeni Nadal da ima single zlato, još gore Murray a on da nema? On ne bi bio gde jeste da nema tu bolesnu (u pozitivnom smislu) kompetitivnost, opsednutost da bude najbolji u jebeno s-v-e-m-u. Zato je bog kakav jeste.

Tako da džaba analizirate, čovek ima 34 godine i neće imati više nikad ovakvu šansu, pa sve da živi milion godina. U perfektnoj je formi, psihološki stabilan, siguran i prepun samopouzdanja, dolazi sa 3 GS-a u nizu, kondiciono je sa 34 godine bez dileme najspremniji čovek na turu, šanse da ne igra realno nisu nikad ni postojale. Ako ne osvoji, jebaće njega to do kraja života, makar imao 100 slemova, jednostavno, takav je lik.

• +1 1