June 15, 20213 yr Samo je hteo da me se što pre reši A ja bio spreman da mu pričam naširoko i nadugačko u čemu je sve grešio u sezoni 2014.
June 15, 20213 yr zajebao si se sad, netko ce da se javi i da ti objasni da nije dobro da kacis slike sa vucicevim poltronima
June 15, 20213 yr Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo Aaaa ovo si ti?I ćera? [emoji7]
June 15, 20213 yr Aham. Ćera sve vreme fascinirana psom, bukvalno ima izraz lica "Šta se slikamo s ovim smaračem kad je kuca tamo"
June 15, 20213 yr 2 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said: Samo je hteo da me se što pre reši A ja bio spreman da mu pričam naširoko i nadugačko u čemu je sve grešio u sezoni 2014. a jesi mu pomenuo vulina?
June 15, 20213 yr 2 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said: Samo je hteo da me se što pre reši A ja bio spreman da mu pričam naširoko i nadugačko u čemu je sve grešio u sezoni 2014. e, jesi mu rekao za PPP i topik "Četnik sa reketom"? Da dođe da napiše koju...
June 15, 20213 yr da da ... i jesi mu rekao da mislis da mu je rodzer u 40oj veca pretnja na wimbldonu od ovih mladjih
June 16, 20213 yr Aaaa kako je ovo dobro, komentari ispod tek!Hahaha..... Kod mene žena provalila[emoji769] da ne treba da bude u prostoriji gde je tv...Može da sluša, ali da nema "optičku vidljivost"... .... Shiit has hit the fan!
June 16, 20213 yr neko vece setam po detelinari, kad ispred mene neke tri starije zene setaju kucice i rapravljaju se. "ne, on je rafu u wimbledon pobedio da bude broj 1" "daaa, bilo 3:2 kad su sutradan nastavili" "nije. to je bilo pre 2-3 godine"
June 16, 20213 yr 17 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said: Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo Velika je to čast! Konačno je Novak upoznao jednog PPPForumaša!
June 16, 20213 yr eto ti srece kad jedan "GS only and only if Novak wins" pratilac sretne novaka i slika se sa njim. sta sam ti ja boze skrivio? a tek sta ti je jumanji skrivila?
June 16, 20213 yr Popular Post Eeee pa sad, J-ji ima takodje cime da se pohvali, ali nece [emoji14] Meni je vazno samo da mogu da ga gledam kako igra, uzivo nabolje. I imala sam vise prilika, u Srbiji naravno, a zivotna zelja mi je odlazak na W moj omiljeni turnir, no morace ona bela haljina da saceka neku sledecu godinu