Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

Samo je hteo da me se što pre reši :angry: A ja bio spreman da mu pričam naširoko i nadugačko u čemu je sve grešio u sezoni 2014.

• Replies 15.7k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

zajebao si se sad, netko ce da se javi i da ti objasni da nije dobro da kacis slike sa vucicevim poltronima

Va12hUF.jpeg

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo :cool:
Aaaa ovo si ti?
I ćera? [emoji7]

Aham.

Ćera sve vreme fascinirana psom, bukvalno ima izraz lica "Šta se slikamo s ovim smaračem kad je kuca tamo" :D

2 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Samo je hteo da me se što pre reši :angry: A ja bio spreman da mu pričam naširoko i nadugačko u čemu je sve grešio u sezoni 2014.

a jesi mu pomenuo vulina?

2 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said:

e, jesi mu rekao za PPP i topik "Četnik sa reketom"? Da dođe da napiše koju... :fantom:

da da ... i jesi mu rekao da mislis da mu je rodzer u 40oj veca pretnja na wimbldonu od ovih mladjih :D

Aaaa kako je ovo dobro, komentari ispod tek!

Hahaha.....

Aaaa kako je ovo dobro, komentari ispod tek!

Hahaha.....

Kod mene žena provalila[emoji769] da ne treba da bude u prostoriji gde je tv...
Može da sluša, ali da nema "optičku vidljivost"...

.... Shiit has hit the fan!

neko vece setam po detelinari, kad ispred mene neke tri starije zene setaju kucice i rapravljaju se.

"ne, on je rafu u wimbledon pobedio da bude broj 1"

"daaa, bilo 3:2 kad su sutradan nastavili"

"nije. to je bilo pre 2-3 godine"

17 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Va12hUF.jpeg

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo :cool:

Velika je to čast! Konačno je Novak upoznao jednog PPPForumaša!

eto ti srece kad jedan "GS only and only if Novak wins" pratilac sretne novaka i slika se sa njim.

sta sam ti ja boze skrivio? :D 

a tek sta ti je jumanji skrivila? :huh:

• Popular Post

Eeee pa sad, J-ji ima takodje cime da se pohvali, ali nece [emoji14] Meni je vazno samo da mogu da ga gledam kako igra, uzivo nabolje. I imala sam vise prilika, u Srbiji naravno, a zivotna zelja mi je odlazak na W moj omiljeni turnir, no morace ona bela haljina da saceka neku sledecu godinu wink.png

kakav je on kralj. nadrealna scena