Heaviside Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 @harper kolege mogu da mu čestitaju kojim putem žele, a ni ne moraju uopšte, to je do njihovog međusobnog odnosa ali je Federer ispao težak galantni gospodin što mu nije čestitao javno. 1
Lancia Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 8 minutes ago, bags said: Meni je slika ove dve simbol Noletove dominacije. Kad god vidim ovu sliku imam tako zlurad osmeh i toplinu u stomaku, sto je bar jednom karma zadovoljena. Ja da sam Djole, drzao bih tu sliku u dnevnoj sobi umesto rogova neke divljaci.
harper lee Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 8 minutes ago, Heaviside said: @harper kolege mogu da mu čestitaju kojim putem žele, a ni ne moraju uopšte, to je do njihovog međusobnog odnosa ali je Federer ispao težak galantni gospodin što mu nije čestitao javno. Ma jok, on je izjavio da to nije za njega vec za Rafu i Novaka. On je jurio Samprasa i zavrsio posao, sad ova dvojica jure njega i prirodno je da ce da zavrse posao. Njemu vise nije stalo do toga.
goofs Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 Erhm, ko su dve gospoje sa slike i sto 31? Za nas neupucene. 1
bags Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 311 nedelja (pogledaj prst) a dve gospodje su mislile da ne vazi pravilo "ain't over till it's over" na Vimbldonu protiv Novaka.
Nesh Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 2 minutes ago, goofs said: Erhm, ko su dve gospoje sa slike i sto 31? Za nas neupucene. Pa ovaj prst znaci da je Federeru falio jedan poen da pobedi, a 31 i taj jedan prst daju 311...nedelja na prvom mestu.
harper lee Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 28 minutes ago, bags said: Meni je slika ove dve simbol Noletove dominacije. Kad god vidim ovu sliku imam tako zlurad osmeh i toplinu u stomaku, sto je bar jednom karma zadovoljena. Meni ona "sta je bilo, zohari" laganini proslava posle meca. 1
iDemo Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Uzeo mu meru i onda samo reciklirao - kad god je bio u prilici... Slabo da ce opet al' ko zna, mozda u veteranima...
harper lee Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 6 minutes ago, iDemo said: Uzeo mu meru i onda samo reciklirao - kad god je bio u prilici... Slabo da ce opet al' ko zna, mozda u veteranima... Taj Vimbldon mu nikad nece zaboraviti. Godinama vec se u steku cuvaju tugaljivi tekstovi o mocnom veteranu koji je pobedio prirodu, vreme, univerzum i sve ostalo, godinama im Novak uljudno zatvara vrata ispred nosa u "not in my watch" fazonu. Te godine su bili tako blizu da sa tih tekstova skinu prasinu ali avaj, ne da se Rodzeru do potoka. I onda na kraju ono polivanje hladnom vodom, cinican osmeh i lagana "just another day in the office" setnja do mreze da se pozdravi, kao da ga je pobedio u prvom kolu nekog ATP 250 turnira. Posle tog turnira je spala sva skrama sa prividne uljudnosti u pisanju o Novaku i krenula je totalna histerija sta god da uradi ili ne uradi, samo se ceka povod u poziciji zapete puske.
Lancia Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 7 minutes ago, harper said: Taj Vimbldon mu nikad nece zaboraviti. Godinama vec se u steku cuvaju tugaljivi tekstovi o mocnom veteranu koji je pobedio prirodu, vreme, univerzum i sve ostalo, godinama im Novak uljudno zatvara vrata ispred nosa u "not in my watch" fazonu. Te godine su bili tako blizu da sa tih tekstova skinu prasinu ali avaj, ne da se Rodzeru do potoka. I onda na kraju ono polivanje hladnom vodom, cinican osmeh i lagana "just another day in the office" setnja do mreze da se pozdravi, kao da ga je pobedio u prvom kolu nekog ATP 250 turnira. Posle tog turnira je spala sva skrama sa prividne uljudnosti u pisanju o Novaku i krenula je totalna histerija sta god da uradi ili ne uradi, samo se ceka povod u poziciji zapete puske. Da jebote, jedva su nekako preziveli onaj US Open mislim, ja bih voleo jos jedno finale Vimbldona i masovni harakiri na tribinama.
Filozof manijak Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 1 minute ago, Lancia said: Da jebote, jedva su nekako preziveli onaj US Open mislim, ja bih voleo jos jedno finale Vimbldona i masovni harakiri na tribinama. Pa su ga onda dočekali na prošlogodišnjem na zicer lopticu
Lancia Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Just now, Filozof manijak said: Pa su ga onda dočekali na prošlogodišnjem na zicer lopticu Samo ti prizivaj @Mil@n, znas kako je osetljiv. 1
harper lee Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 1 minute ago, Lancia said: Da jebote, jedva su nekako preziveli onaj US Open mislim, ja bih voleo jos jedno finale Vimbldona i masovni harakiri na tribinama. Rodzer je i u ovim godinama strasan igrac ali se bojim da ce u sledecih par meseci shvatiti koliko su ovi "klinci" u medjuvremenu napredovali. On ce gadjati taj Vimlbdon i to ce mu biti poslednji push ako izduva, tim pre sto je prilicno izvesno da Rafa vec u Parizu moze da digne 21. GS trofej. 1
Recommended Posts