omiljeni Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 2 hours ago, mlatko said: Kad se odbiju takse možda i neće... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk znači, Jokić plaća takse, a teniserima na turniru strpaju lovu u kofer i oni to odnesu u svoj preski raj? eh, kad bi to tako išlo. Koliko Jokara odvoji od ugovora za porez, toliko i Nolo plati kad igra na Vimbldonu ili Australiji. Možda koji % manje, ali Nolo ima i trošak da plaća trenere. Onaj debeljuškasti Tot se garant svako veče pre spavanja pola sata posmatra u ogledalu i tepa si Mister 10%, a na tom kazanu su uvek i neki Beker, Ivanišević, kondicioni i ostala bulumenta. Divac da svoje 90s dolare prešalta u današnje dolare verovatno bi bio u rangu sa Đokovićem. Jokić ih već sada šije, a za 2 godine potpisuje novi ugovor koji će biti reda 250-300 miliona.
W.F.C. Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2021&mm=03&dd=08&nav_id=1823411
Ros Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 5 minutes ago, Tsai said: Jel moguce ovo za strane medije? Wtf? kao sto vidis
Time Crisis Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Neće biti baš pet minuta posle ponoći, to samo u Srbiji. Evo malopre ima i na ESPN-u Quote Novak Djokovic breaks Roger Federer's record for most weeks as ATP world No. 1
duda Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 ovo je uspeh bez presedana mislim, za naše krajeve, a bogami i šire kakvo spominjanje ostalih, a posebno iz timskih sportova niko mu nije ni blizu 1
Kampokei Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 9 minutes ago, dùda said: niko mu nije ni blizu Baš to, najbolji sportista Balkana svih vremena. 1
Mil@n Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 I biće tako kad i ako Jokara i Donkara uzmu po pet prstena
kud u maglu Simoviću Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 ili kad milutin iz ak čačak bude trčao 100m za manje od 10 selundi 1
Heaviside Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Košarka mi je mnogo draži sport od tenisa ali kakvi crni Jokić i Dončić. Novak je nivo Džordana.
Mil@n Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Meni je to jasno, ali čini mi se da ne razumeju baš svi dimenzije Novakove veličine.
napadaj Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Ne znam, biti kapiten Mančestera kod Fergija je možda veće od svega što je Novak uradio [emoji3]
Recommended Posts