Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

Samo Them Bones

• Replies 15.7k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

2 hours ago, mlatko said:

Kad se odbiju takse možda i neće...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

znači, Jokić plaća takse, a teniserima na turniru strpaju lovu u kofer i oni to odnesu u svoj preski raj? eh, kad bi to tako išlo. :D

Koliko Jokara odvoji od ugovora za porez, toliko i Nolo plati kad igra na Vimbldonu ili Australiji. Možda koji % manje, ali Nolo ima i trošak da plaća trenere. Onaj debeljuškasti Tot se garant svako veče pre spavanja pola sata posmatra u ogledalu i tepa si Mister 10%, a na tom kazanu su uvek i neki Beker, Ivanišević, kondicioni i ostala bulumenta. 

Divac da svoje 90s dolare prešalta u današnje dolare verovatno bi bio u rangu sa Đokovićem. Jokić ih već sada šije, a za 2 godine potpisuje novi ugovor koji će biti reda 250-300 miliona.

Kod Obucine veceras gost Pralica.

Jel moguce ovo za strane medije? Wtf? 

5 minutes ago, Tsai said:

Jel moguce ovo za strane medije? Wtf? 

kao sto vidis

Neće biti baš pet minuta posle ponoći, to samo u Srbiji. Evo malopre ima i na ESPN-u

Novak Djokovic breaks Roger Federer's record for most weeks as ATP world No. 1

Citaju forum :fantom:

ovo je uspeh bez presedana

mislim, za naše krajeve, a bogami i šire   :D

kakvo spominjanje ostalih, a posebno iz timskih sportova

niko mu nije ni blizu

9 minutes ago, dùda said:

niko mu nije ni blizu

Baš to, najbolji sportista Balkana svih vremena. 

I biće tako kad i ako Jokara i Donkara uzmu po pet prstena :)

ili kad milutin iz ak čačak bude trčao 100m za manje od 10 selundi

Košarka mi je mnogo draži sport od tenisa ali kakvi crni Jokić i Dončić. Novak je nivo Džordana.

Meni je to jasno, ali čini mi se da ne razumeju baš svi dimenzije Novakove veličine. :)

Ne znam, biti kapiten Mančestera kod Fergija je možda veće od svega što je Novak uradio [emoji3]