Jumanji Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 (edited) Ljuta @Arkadija, Noki gledaj sta ti je sutra ciniti Edited November 13, 2019 by Jumanji
renne Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 33 minutes ago, Jumanji said: Nema brda, ni uspona tamo kao u Bg i MC, inace pedalao bi sigurno oooo ipak si stari lik sa novim imenom
Jumanji Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 Just now, renne said: oooo ipak si stari lik sa novim imenom Zamalo, umalo, za dlaku da napisem ...ne razumem! Nisam, ne znam na osnovu cega si to zakljucio?
renne Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 pa samo stari članovi znaju foru sa bicikletom oko MC; tamo neke 2015
Jumanji Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 (edited) Kako to mislis foru? Pa onoliko slika po netu gde vozi bajs po Bg i iznad MC. I svi navijamo da ga uzjase, jer se zna da je tada kondicija top, kada je Gric to drzao pod svoje. A za foru nikakvu drugu ne znam. Edited November 13, 2019 by Jumanji
renne Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 1 minute ago, Jumanji said: Kako to mislis foru? Pa onoliko slika po netu gde vozi bajs po Bg i iznad MC. I svi navijamo da ga uzjase, jer se zna da je tada kondicija top, kada je Gric to drzao pod svoje. A za foru nikakvu drugu ne znam. eh sad, kopčamo se na leđima
iDemo Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 RF bi (i) litar krvi dao samo da zajebe ovogt nasheg. Tip - RF u 2-3 seta.
Ros Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 13 minutes ago, iDemo said: RF bi (i) litar krvi dao samo da zajebe ovogt nasheg. Tip - RF u 2-3 seta. i to kako. pobedom ga sprecava da ga stigne po broju osvojeni atp finala i prestigne po broju godina na broju 1
duda Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 On 13.11.2019. at 21:22, Arkadija said: ja isto pomislila afterburnerka ma gde bre, ni nalik @Jumanji je bre kolačić, kakva je bila @Afterburner, sve bi nas ovde počistila kad se naljuti eh, baš nedostaje
Jumanji Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Kolačić 😍 kakav kompliment, najslađi ❤ Hvala @dùda 😀 Meni to za Novakovo pedalanje nije jasno, niti sta mi se ucitava. Tamo gde sam pisala uvek je bio zezanje u vidu opste narodne radosti kada N vozi bajs, jer se zna da ga to vodi u top formu, bas kao i te 2015. (po meni njegov najbolji prajm, jer eto imamo privilegiju da gledamo vise njih). I postoji cuveni video kada N vozi iznad MC, a Gric i Vajda se voze iza njega i dobacuju. Proslog proleca je vozio bajs po bg brdima, po povratku Grica u tim i nisam znala da je to privilegija da za to zna samo ovaj forum. https://www.instagram.com/p/BiTebl3DzGX/?igshid=jr951fk419y6 Ponavljam poslednji put... nisam stari clan.
duda Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 pa verovatno nije privilegija za ovaj forum, ali posle tog čuvenog biciklanja iznad MC, ovde se to stalno spominjalo ali uvek u fazonu, eeee, bolje bi mu bilo da vozi bajs nego .... pa sad dodati po želji, poslednji put su koliko vidim guske u pitanju
Jumanji Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 I na onom forumu se uvek radovalo i trazilo da vozi bajs, bolje nego da... i uvek je bilo odusevljenje u fazonu znaci Gric nagazio, zato kazem nije ovo jedino mesto, ljudi svuda slicno razmisljaju i povezuju stvari, topla voda izmisljena odavno.
Recommended Posts