Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted (edited)

Ljuta @Arkadija, Noki gledaj sta ti je sutra ciniti  :ph34r:

Edited by Jumanji
Posted
33 minutes ago, Jumanji said:

Nema brda, ni uspona tamo kao u Bg i MC, inace pedalao bi sigurno emoji849.png

oooo ipak si stari lik sa novim imenom

Posted
Just now, renne said:

oooo ipak si stari lik sa novim imenom

Zamalo, umalo, za dlaku da napisem ...ne razumem!

:rolf:

Nisam, ne znam na osnovu cega si to zakljucio? 

Posted

pa samo stari članovi znaju foru sa bicikletom oko MC; tamo neke 2015

Posted (edited)

Kako to mislis foru? Pa onoliko slika po netu gde vozi bajs po Bg i iznad MC. I svi navijamo da  ga uzjase, jer se zna da je tada kondicija top, kada je Gric to drzao pod svoje. A za foru nikakvu drugu ne znam.

Edited by Jumanji
Posted
1 minute ago, Jumanji said:

Kako to mislis foru? Pa onoliko slika po netu gde vozi bajs po Bg i iznad MC. I svi navijamo da  ga uzjase, jer se zna da je tada kondicija top, kada je Gric to drzao pod svoje. A za foru nikakvu drugu ne znam.

eh sad, kopčamo se na leđima

Posted

RF bi (i) litar krvi dao samo da zajebe ovogt nasheg. Tip - RF u 2-3 seta. 

Posted
13 minutes ago, iDemo said:

RF bi (i) litar krvi dao samo da zajebe ovogt nasheg. Tip - RF u 2-3 seta. 

i to kako. pobedom ga sprecava da ga stigne po broju osvojeni atp finala i prestigne po broju godina na broju 1

Posted
On 13.11.2019. at 21:22, Arkadija said:

ja isto pomislila afterburnerka

ma gde bre, ni nalik

@Jumanji je bre kolačić, kakva je bila @Afterburner, sve bi nas ovde počistila kad se naljuti :D

eh, baš nedostaje :mellow:

Posted

Kolačić 😍 kakav kompliment, najslađi ❤

Hvala @dùda 😀

Meni to za Novakovo pedalanje nije jasno, niti sta mi se ucitava. Tamo gde sam pisala uvek je bio zezanje u vidu opste narodne radosti kada N vozi bajs, jer se zna da ga to vodi u top formu, bas kao i te 2015. (po meni njegov najbolji prajm, jer eto  imamo privilegiju da gledamo vise njih). I postoji cuveni video kada N vozi iznad MC, a Gric i Vajda se voze iza njega  i dobacuju.

Proslog proleca je vozio bajs po bg brdima, po povratku Grica u tim i nisam znala da je to privilegija da za to zna samo ovaj  forum.

https://www.instagram.com/p/BiTebl3DzGX/?igshid=jr951fk419y6

Ponavljam poslednji put... nisam stari clan.

Posted

pa verovatno nije privilegija za ovaj forum, ali posle tog čuvenog biciklanja iznad MC, ovde se to stalno spominjalo

ali uvek u fazonu, eeee, bolje bi mu bilo da vozi bajs nego .... pa sad dodati po želji, poslednji put su koliko vidim guske u pitanju :lolol:

Posted

I na onom forumu se uvek radovalo i trazilo da vozi bajs, bolje nego da... i uvek je bilo odusevljenje u fazonu znaci Gric nagazio, zato kazem nije ovo jedino mesto, ljudi svuda slicno razmisljaju i povezuju stvari, topla voda izmisljena odavno.