hazard Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 (edited) NOTW je zapravo najcitanija novina na engleskom jeziku u svetu, tako da ne znam bas da li je Kurir proporcionalno citanijiedit: vidi ovde Edited July 5, 2011 by hazard
bergasa19 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 NOTW je zapravo najcitanija novina na engleskom jeziku u svetu, tako da ne znam bas da li je Kurir proporcionalno citanijiedit: vidi ovde razocarao si me,pa ti ne znas osnovne cinjenice.govori srpski da te ceo svet razume.
Čutura Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 i fedja prozborio Federer says Djokovic's rise to No. 1 is good for tennisAP - Tuesday, July 5, 2011 BERN, Switzerland (AP)—Roger Federer says it’s good for tennis that Novak Djokovic won Wimbledon and became the top-ranked player.Federer says Djokovic deserves his success after an “immense” start to the year. He adds that it wasn’t a big surprise Djokovic dethroned Rafael Nadal considering that he beat the former top-ranked Spaniard in four previous finals in 2011.Federer is a six-time Wimbledon champion who is ranked No. 3. He lost in the Wimbledon quarterfinals to Jo-Wilfried Tsonga. He says he didn’t watch Sunday’s final at home in Switzerland.jel mu veruje neko ovo boldovano?...
harper lee Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 jel mu veruje neko ovo boldovano?...Ja verujem. Gledace on to finale jer je neko iz njegovog tima snimao ali ne verujem da je imao potrebu da gleda uzivo i sebi uskrati nedeljni provod, odmor, stagod.
gagorder Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 inace bas me zanima koliko li je srecan taj lik iz serdjo takini kompanije koji je predlozio da angazuju djokovica da im nosi opremu. barem onoliko koliko je nesrecan onaj iz vojvodjanske banke (nacionalna banka grcke) koji je odbio da novaka sponzorise sa 500 hiljada eur na dve godine ...
Čutura Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ja verujem. Gledace on to finale jer je neko iz njegovog tima snimao ali ne verujem da je imao potrebu da gleda uzivo i sebi uskrati nedeljni provod, odmor, stagod.ja vala jok, (;<ilijacvorovic:
hazard Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ja verujem. Gledace on to finale jer je neko iz njegovog tima snimao ali ne verujem da je imao potrebu da gleda uzivo i sebi uskrati nedeljni provod, odmor, stagod.Taj covek mora uvek da naglasi kako nije gledao finale. Ili kako ga nece gledati. Cemu to?
Ras Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Taj covek mora uvek da naglasi kako nije gledao finale. Ili kako ga nece gledati. Cemu to?Nije jedini.Mnogi teniseri nakon poraza na turnirima izjavljivali su isto, ili slično (da jedva čekaju da idu kući/na odmor, da im je dosta tenisa, da ne prate turnir do kraja,...)
Kelt Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Cheeky bastardsDietary experts say that athletes hoping to emulate Djokovic's success should be warned that grass isn't recommended as a breakfast, lunch or dinner of champions."My first worry is that the grass at Wimbledon might be treated with all sort of chemicals -- it certainly isn't organic," said Carina Norris, a doctor of nutrition."Humans are really not designed to absorb and digest nutrients from grass, which is high in fibre and silica. I do not recommend that he makes it a regular part of his diet.
kralj Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Taj covek mora uvek da naglasi kako nije gledao finale. Ili kako ga nece gledati. Cemu to?Ma nemoguce da si ozbiljan.
harper lee Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Taj covek mora uvek da naglasi kako nije gledao finale. Ili kako ga nece gledati. Cemu to?Prosto ga pitaju pa odgovori na pitanje. Video sam to vec nekoliko puta na konferencijama za stampu. Meni je sasvim realno da on ne gleda meceve koje, kao sto rekoh, tim ionako snima za analizu pa ih kasnije svejedno gleda. Igrao je dosta meceva na Vimbldonu, sezona je odmora i pretpostavljam da je jedva docekao da razduzi reket do americke turneje.
Mentalna Higijena Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 nole vs gilfshttp://www.youtube.com/watch?v=w0omiaHtyn4http://www.youtube.com/watch?v=c2sZhXtmFqk
bigvlada Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Sto se drugih sponzora tice ne sumnjam da vec cekaju u redu. Novak je posle ovog turnira postao the next best thing u tenisu. Reklamirace sve i svasta ali opremu gotovo sigurno nece menjati.Ladno mi je juče palo na pamet da će ga kontaktirati proizvođači trave. Onakav publicitet ne može da se kupi.
Recommended Posts