harper lee Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Inače je spektakularno kako se neka greškica zapati s'po snage.Neko je vrljavo ili iz neznanja napisao pogrešno "Ajde" i to posle nastavi svoj život.I dan danas ima masa ljudi na stranim sajtovima koji ga pišu sa "Adje"Da. Ostavio sam tako kako je u originalu. To mi je skroz simpaticno, verovatno su zbog adieu ili adio pomesali.
Boza_zvani_Pub Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 (edited) inace bas me zanima koliko li je srecan taj lik iz serdjo takini kompanije koji je predlozio da angazuju djokovica da im nosi opremu. mislim da ce spomenik da mu dignu. p.s. uskoro ocekujem da nike da ponudu koja ne moze da se odbije... nadam se da djokovic ima kvalitetne ljude u tom timu sa marketinsko-ekonomske strane i da ce da se namlati para ko blesav na ovom talasu sada. Edited July 5, 2011 by Boza_zvani_Pub
harper lee Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 inace bas me zanima koliko li je srecan taj lik iz serdjo takini kompanije koji je predlozio da angazuju djokovica da im nosi opremu. mislim da ce spomenik da mu dignu. p.s. uskoro ocekujem da nike da ponudu koja ne moze da se odbije... nadam se da djokovic ima kvalitetne ljude u tom timu sa marketinsko-ekonomske strane i da ce da se namlati para ko blesav na ovom talasu sada.Opremu verovatno nece menjati jer je sa ST potpisao ugovor na 10 godina (mislim na dva miliona po godini), osim ako Nike ne pljune Italijanima lovu da im se zavrti u glavi za otkup ugovora. U sta sumnjam iz dva razloga: 1. Nike vec ima Feda i Rafu koji su globalno popularniji igraci i 2. ST to nece uraditi jer tesko da Nike moze da ponudi onoliko koliko je njima projektovana zarada od Novaka. Takodje nece menjati Head jer su promene reketa traumaticne za igrace i nema razloga da rizikuje tu promenu s obzirom da se vec napunio para k'o brod.Sto se drugih sponzora tice ne sumnjam da vec cekaju u redu. Novak je posle ovog turnira postao the next best thing u tenisu. Reklamirace sve i svasta ali opremu gotovo sigurno nece menjati.
nexus13 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Nema potrebe da zbog finansijske strane menja opremu, obzirom da su mu ugovori odlicni, a 99,9% ima i sumanute bonuse za slucaj zasedanja na tron. Ono sto treba ocekivati su novi sponzorski ugovori u drugim bransama.
Time Crisis Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Citat sa jednog foruma: The paint came off his face. The Clown Nole is in fact a cold blooded killer
pantelia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Znam da je slika arhaicna, ali mi se mnogo svidela :D . Mogla bi malo na PPProbu.
Čutura Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Nema potrebe da zbog finansijske strane menja opremu, obzirom da su mu ugovori odlicni, a 99,9% ima i sumanute bonuse za slucaj zasedanja na tron. Ono sto treba ocekivati su novi sponzorski ugovori u drugim bransama.bonusi se podrazumevaju, kol'ko je bese ana dobila od jonexa za No1, 10M$?
harper lee Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Stiglo vreme za podizanje dividendi :) Mada dobar je spot, mislim produkcija i tako to.Opasan je spot. Jednostavan, efektan, sa dve jake poruke i ovim novim logom za Novaka. Izgleda mi malo prilagodjen za americko trziste, moguce da ce Head tamo pokusati da progura Novaka ranije nego sto je to uspelo Fedu, dok Rafi gotovo i da nije uspelo.
renne Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 bonusi se podrazumevaju, kol'ko je bese ana dobila od jonexa za No1, 10M$?10m$
Ayatollah Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Besmrtna vanvremenska šabanija. LIČE KO JAJE JAJETUNOVAK JE ISTI TESLA!Utorak, 5. Juli, 2011.| Autor: Aleksandra MedakovićKurir promenio stajling dvojici srpskih velikana Novaku Đokoviću i Nikoli Tesli i došao do šokantnog otkrićaBEOGRAD Dva Srbina koja su ostavila pečat u svom vremenu Nikola Tesla i Novak Đoković, najbolji na svetu, još i liče.Za one koji su prespavali skoro dva veka, koliko traje era od Tesle do Noleta, informacija da je reč o dva srpska genija koja su osvojila svet. Prvi je pronalazač i izumitelj naizmenične struje zahvaljujući kome danas uživamo u elektronskom dobu i pratimo šta radi ovaj drugi, teniser, koji je bukvalno jednom rukom pokorio planetu.Čitateljka Kurira Mirjana Rapajić javila se redakciji i podelila sa nama interesantno zapažanje.- Pogledajte slike Novaka i mladog Tesle. Obojica mršavi, oštrog pogleda. Isto čelo, ista jaka vilica - rekla je Mirjana.Nismo bili lenji. Tehnička ekipa Kurira dala se na posao i uporedila njihove fotografije. Zahvaljujući modernim tehnologijama, kojima je upravo Tesla bio preteča, dvojici srpskih velikana zamenili smo stajling. Nikoli smo promenili frizuru i sveže ga obrijali, a Novak je dobio izgled mladog naučnika s kraja 19. veka.Nije bilo potrebno mnogo poteza u Fotošopu da bi se dobile ove fotke. Rezultat je, kao što i sami vidite, zapanjujuć. A Noletu jedino možemo da poželimo da i sam pusti brkove. Dobro mu stoje.Ima i slika. :kdp:
hazard Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Mene je uvek zanimalo sto su Srbiji uvek uzimaju ti tekstovi iz Kurira da se kao komentarisu. To kao kada bi na temi o americkoj ili britanskoj politici komentarisali sta pise u News of the World.
borris_ Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 pa Qrir je valjda citaniji od tog NOTW (proporcialno). Cesto sam sreo ljude koji citaju Qrir jer smatraju da jedino te novine govore istinu (kao jedino su one u opozicija ovoj vlasti)
Recommended Posts