Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

Borg je tata za procente

• Replies 15.8k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

Dobre tri godine i on ce da stigne i onog sto ima Pro/non-Pro 23 GS. 

ken rosewall

On 29. 1. 2019. at 10:15, Arkadija said:

Kad već spominjemo servis, mnogo mi je simpatična priča jednog od igrača ispod 100. mesta, koji je levoruk i odlično servira ( ne mogu da mu se setim imena).

Elem, njega svi zovu kad treba da se igra sa Rafom , pa i Đoković. Kaže taj momak- pitam ja Đokovića kako želi da mu serviram (jer svi vole da počnu od 10 udaraca na t liniju, pa 10 na levi ćošak i tako redom), a on mi odgovara, zar će Rafa sutra da me pita gde i kako da mi servira.

Eric Butorac, ako se ne varam

milogorac

:fantom:

On 1. 2. 2019. at 0:02, kud u maglu Simoviću said:

milogorac se zaneo..

:fantom:

+1 :fantom:

Screenshot-20190201-145757.jpg

Jbga ja mislio ovo đolo komentarisao laki šuirt. Nema veze, kneza nikad dosta. 

"Problem za Novaka je bio taj što je on teniski odrastao u eri u kojoj su igrali najbolji teniseri svih vremena. Zbog Rodžera i Rafe, Novak je igrao u veoma teškoj eri. Mislim da on, kao teniser, nije znao da to u potpunosti ceni, kao na primer što je Rodžer to cenio jer je on odrastao u drugačijem vremenu", rekao je Pol Anakon za "TennisWorldUSA".

:blink:

Nije automatski skidao gaće kad vidi ovu dvojicu.
Glup komentar...

Sent from stolen SM-N950F

Edited by Tinman

Taj ni sam ne zna šta je uopšte hteo da kaže