Mil@n Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Boga mi, od svega što je furao, uniqlo objasnio. Ubedljivo najbolja oprema koju je imao.
borris_ Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 (edited) https://goo.gl/images/47YsSx https://goo.gl/images/q3vPsy Lacoste je klasa edit: kako se stavljaju slike? Edited January 28, 2019 by borris_
Jumanji Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Apsolutno najbolji Uniqlo po svemu, za mene. One boje, jednostavnost, odsustvo bilo kakvih mokrih mrlja i tragova od znojenja, kao sto je recimo slucaj sa krokodilom. A posto imam dve njihove haljinice mogu i da potvrdim da je kvalitet fenomenalan, boje i i oblik veoma postojani i posle ko zna koliko pranja u masini. Tako da mi je bas krivo sto vise nije tamo.Lacoste mi se do sada nije dopao kod Novaka, mozda ova maja na AO, samo su ime i tradicija, nobles... Pricam naravno iskljucivo o njegovoj opremi za tenis.
Mil@n Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 12 minutes ago, Jumanji said: Apsolutno najbolji Uniqlo po svemu, za mene. One boje, jednostavnost, odsustvo bilo kakvih mokrih mrlja i tragova od znojenja, kao sto je recimo slucaj sa krokodilom. A posto imam dve njihove haljinice mogu i da potvrdim da je kvalitet fenomenalan, boje i i oblik veoma postojani i posle ko zna koliko pranja u masini. Tako da mi je bas krivo sto vise nije tamo. Lacoste mi se do sada nije dopao kod Novaka, mozda ova maja na AO, samo su ime i tradicija, nobles... Pricam naravno iskljucivo o njegovoj opremi za tenis. Meni krivo što nisam poručio onaj oranž duks/trenerku na raskopčavanje kada je bio neki ludački popust na njihovom sajtu, al msm da je poštarina bila problem.
Ros Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 meni kao german speaking osobi smesno zvuci uniqlo
Max Morlock Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Meni bila gotivna ova: i ona što je onomad cepao: Sergio Tacchini je imao par zanimljivih modela (bio je onaj jedan sa silnim linijama napred, ne mogu nigde da ga nađem, MISLIM da je ST, ali nisam siguran), Uniqlo su mi više bili kao vojna oprema...
mlatko Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 meni kao german speaking osobi smesno zvuci uniqlo [emoji3]Wc na faxu [emoji38]Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Ros Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Just now, mlatko said: Wc na faxu Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk ili unisex klo
duda Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 meni ovo falcon izdanje kod adidasa bilo vrh, samo ne mogu da nađem bolju sliku
harper lee Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Imam dve majice/dresa iz te serije, neverovatno su kvalitetne. Bukvalno ih ne osecas na ledjima dok se bavis sportom, kad ih skines pokupe sav znoj a telo ispod suvo kao barut.
mlatko Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 https://www.lacoste.com/it/lacoste/uomo/vestiti/polo/short-sleeves/polo-da-uomo-in-jersey-tecnico-con-stampa-grafica-della-collezione-lacoste-sport-novak-djokovic/DH3387-00.html?color=U01ceka se avgust i popustInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 2 hours ago, Jumanji said: One boje, jednostavnost, odsustvo bilo kakvih mokrih mrlja i tragova od znojenja, kao sto je recimo slucaj sa krokodilom. Misliš da je to do tkanine? Ja sam sklona tome da je Novak prestao da koristi antiperspirante, jer narušavaju kosmičku harmoniju.
harper lee Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 14 minutes ago, Arkadija said: Misliš da je to do tkanine? Ja sam sklona tome da je Novak prestao da koristi antiperspirante, jer narušavaju kosmičku harmoniju. To bi tako licilo na njega.
Recommended Posts