Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Istorija se ocigledno ponavlja [emoji4]

892229f2e26c199d17ae160f0d682507.jpg

Posted

Boga mi, od svega što je furao, uniqlo objasnio. Ubedljivo najbolja oprema koju je imao.

Posted

Apsolutno najbolji Uniqlo po svemu, za mene. One boje, jednostavnost, odsustvo bilo kakvih mokrih mrlja i tragova od znojenja, kao sto je recimo slucaj sa krokodilom.

A posto imam dve njihove haljinice mogu i da potvrdim da je kvalitet fenomenalan, boje i i oblik veoma postojani i posle ko zna koliko pranja u masini.

Tako da mi je bas krivo sto vise nije tamo.

Lacoste mi se do sada nije dopao kod Novaka, mozda ova maja na AO, samo su ime i tradicija, nobles...

Pricam naravno iskljucivo o njegovoj opremi za tenis.

Posted
12 minutes ago, Jumanji said:

Apsolutno najbolji Uniqlo po svemu, za mene. One boje, jednostavnost, odsustvo bilo kakvih mokrih mrlja i tragova od znojenja, kao sto je recimo slucaj sa krokodilom.

A posto imam dve njihove haljinice mogu i da potvrdim da je kvalitet fenomenalan, boje i i oblik veoma postojani i posle ko zna koliko pranja u masini.

Tako da mi je bas krivo sto vise nije tamo.

Lacoste mi se do sada nije dopao kod Novaka, mozda ova maja na AO, samo su ime i tradicija, nobles...

Pricam naravno iskljucivo o njegovoj opremi za tenis.

Meni krivo što nisam poručio onaj oranž duks/trenerku na raskopčavanje kada je bio neki ludački popust na njihovom sajtu, al msm da je poštarina bila problem. 

uniqlo-red-men-novak-djokovic-track-jack

Posted

meni kao german speaking osobi smesno zvuci uniqlo :D

Posted

Meni bila gotivna ova:

article-1387211-0C1116E700000578-709_634

i ona što je onomad cepao:

Novak-Djokovic-rips-shirt.jpg

Sergio Tacchini je imao par zanimljivih modela (bio je onaj jedan sa silnim linijama napred, ne mogu nigde da ga nađem, MISLIM da je ST, ali nisam siguran), Uniqlo su mi više bili kao vojna oprema...

Posted
meni kao german speaking osobi smesno zvuci uniqlo [emoji3]
Wc na faxu [emoji38]

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted
Just now, mlatko said:

Wc na faxu emoji38.png

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

ili unisex klo :D

Posted

meni ovo falcon izdanje kod adidasa bilo vrh, samo ne mogu da nađem bolju sliku

novak-djokovic-usopen09preview.jpg

Posted

Imam dve majice/dresa iz te serije, neverovatno su kvalitetne. Bukvalno ih ne osecas na ledjima dok se bavis sportom, kad ih skines pokupe sav znoj a telo ispod suvo kao barut.

Posted
2 hours ago, Jumanji said:

One boje, jednostavnost, odsustvo bilo kakvih mokrih mrlja i tragova od znojenja, kao sto je recimo slucaj sa krokodilom.

Misliš da je to do tkanine? Ja sam sklona tome da je Novak prestao da koristi antiperspirante, jer narušavaju kosmičku harmoniju.

Posted
14 minutes ago, Arkadija said:

Misliš da je to do tkanine? Ja sam sklona tome da je Novak prestao da koristi antiperspirante, jer narušavaju kosmičku harmoniju.

:laugh:

To bi tako licilo na njega.