Tsai Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 sve je to ok, u tokiju uzima zlato preko nishikorija
hazard Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Djokovic je vec dve godine najbolji na svetu tako da je malo bezveze sad se vaditi kako je Del Potro igrao odlicno, kako ga je sve islo, ocito je Djokovicu falila maksimalna motivacija da dogura dalje od one bronze u Pekingu. Sto se mene tice ne mora nijedan jedini mec vise da dobije, on je sebe osigurao za ceo zivot, moze sve cetiri da digne uvis a Srbiji nista ne duguje. Pre Djokovica na tenis su svi gledali kao na burzujski i zenski sport a sad se svi najbolje razumeju u sve, ma jeste. Jbte kako nekad ljudi nerezonski lupetaju, brate...izvini ali otkud ti znaš da je ,,očito Đokoviću falila maksimalna motivacija"? Možda baš i nije? To što je Đoković br. 1 dve godine ne znači da on mora i može da dobije svaki meč, ima i drugih igrača koji umeju da igraju tenis. Da li je svaki poraz Federera u periodu njegove najveće dominacije bio rezultat manjka motivacije sa Federove strane ili je pak u par mečeva neko zaista bio bolji od njega u tom trenutku, u tom danu? Mislim kad god Đoković izgubi onda - fali motivacija, nije hteo da igra ili - nije izdržao psihološki pritisak. Zašto se ne dozvoljava mogućnost da je protivnik odigrao savršen meč? Bio bolji tog dana? Naročito ako pričamo o jednom Del Potru, igraču koji bi danas bio još uvek u top 5 verovatno da ga nisu žešće u karijeri sjebale povrede. Inače mene je ovaj Đokovićev poraz poprilično smorio ali jedino što mi je OK u svemu tome što ga je dobio baš Del Potro. Navijam sada da Del Potro uzme zlato, zaslužuje da mu se malo i posreći nakon svih pehova u karijeri.
gone fishing Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 del pony abi ni prismrdeo top 5 da ne udara lopticu iz sve snage i po cenu povrede, to je trade koji je on bio voljan da napravi, da ima povremene bljeskove između 2 povrede ili da bude oko 15 mesta bez povreda ali i bez boljeg rezultata od 1/4 finala na jačim turnirima
Mil@n Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Jbte kako nekad ljudi nerezonski lupetaju, brate...izvini ali otkud ti znaš da je ,,očito Đokoviću falila maksimalna motivacija"? Možda baš i nije? To što je Đoković br. 1 dve godine ne znači da on mora i može da dobije svaki meč, ima i drugih igrača koji umeju da igraju tenis. Da li je svaki poraz Federera u periodu njegove najveće dominacije bio rezultat manjka motivacije sa Federove strane ili je pak u par mečeva neko zaista bio bolji od njega u tom trenutku, u tom danu? Mislim kad god Đoković izgubi onda - fali motivacija, nije hteo da igra ili - nije izdržao psihološki pritisak. Zašto se ne dozvoljava mogućnost da je protivnik odigrao savršen meč? Bio bolji tog dana? Naročito ako pričamo o jednom Del Potru, igraču koji bi danas bio još uvek u top 5 verovatno da ga nisu žešće u karijeri sjebale povrede. Inače mene je ovaj Đokovićev poraz poprilično smorio ali jedino što mi je OK u svemu tome što ga je dobio baš Del Potro. Navijam sada da Del Potro uzme zlato, zaslužuje da mu se malo i posreći nakon svih pehova u karijeri. Naravoučenije je jasno. Ili dobije ili je izgubio jer ga je bolela ona stvar, ne postoji drugi razlog. Jbt, čovek je gubio milion mečeva, finala, polufinala slemova, nikad nije pukao u plač kao jutros i ljudi i daje pišu o manjku motivacije, van svake pameti. Neverovatno. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Bujodrag Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Na kraju će ubediti sebe da je sve to bila Djokovićeva vešta gluma kojom je hteo da od Srba sakrije nedostatak olimpijske motivacije.
Jean-Luc Picard Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Pri tom nalazi neku tajanstvenu motivaciju u dublu, koji mu ič ne treba i za koji postoji konsenzus između fanova i hejtera da ga je trebalo preskočiti.
duda Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 ne znam da li je pametno da igra dalje nešto je bilo sa levom šakom evo slike od 5. avgusta
duda Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Ko je ovaj simpaticni momcic?? Levo. nemam pojma, ova slka mi bila zanimljiva samo zbog te zamotane leve šake
Ros Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 i tako odjednom, nicim izazvan, jos jedan dokaz koji je car novak. pise stefanek: objasnio je Štefanek, a zatim otkrio i kako je došlo do toga da bude izabran za najboljeg u Srbiji, ispred Novaka Đokovića.- Već 58 godina sportista godine se bira tako što prethodni dobitnici biraju, a Novak Đoković je svoja tri boda dao meni. Sebi je dao jedan i na kraju sam pobedio baš za ta dva boda. Pobediti tako uspešnog i velikog sportistu u tom izboru za mene je imalo istu vrednost kao i sama titula svetskog prvaka.
SleeperSleep Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 daj, jbt, covek je ladno sebi dao 1 poen. pa to se nikad ne radi u tim izborima. sprdnja.
Recommended Posts